![]() |
Ale jedno mnie dziwi...
Za co dostal Deleta??.. Dostal del za zdjecia w jego photo... na których bylo pokazane jak Sergio lurowal GS'y |
Film jest po prostu boski można by go oglądać i oglądać sam gram na Valori i szkoda chłopaka taki char sie zmarnował ....
|
Szkoda...
W trakcie oglądania tego filmu malo co się nie popłakałem. Muzyka jest dobrana genialnie cały klip też świetnie zmontowany. Sergio źle robił lecz był wielkim graczem i wiele osób może go nie lubić, ale ja uważam go za bohatera.
Niektórzy nawet nie domyślają się jak to jest stracić taką postać, ale tu już nie o to chodzi. Tu chodzi o honor. Dzieki temu filmikowi wszyscy go zapamiętają. Szkoda mi go. Oszedł wieeeeelki gracz ;( ;( ;( GRATZ za: - scenariusz - montaż - muzyke - inne :p |
Jeszcze raz mówię że dostał deleta za LUROWANIE
|
pikny film wzrusza jak pitkowe romansidla ;(
|
najlepszy film tego typu jaki widziałem,
szkoda chara , ale cóż ... :( |
FiLMiK GeNiaLny... ;) tez GrAłEm NA Valoria i moim protektorem byl apitov a pozniej sergio demoslayer... mialem 37 ms... no ale potem mialem hunted by gejow z rodzniki the evill... ;)
zal mi sergio zal... pamietam jak calymi dniami siedzial na cycopolis i expil ;/ afff... ;( btw. wie ktos gdzie Sergio teraz gra ? |
Gz dla tego sergio szkoda ze odszedl :( ubolewan nam strata takiego gracza
|
Nom filmik fajny muzyka z linkingpark ;s
2@up Po tym ze napisal ze tibia to marnotractwo czasu to raczej nigdzie grac nie bedzie ^^ Ale to bylo chamskie tak wiele osób luruje, bloczy i nie dostają banów >.> Hail Celesta [Przed update] co 2 godzinki gs przy d-bridge ;s |
Cytuj:
a jednak sergio gra... ;/ ma 4 lvl na valori... prawdopodnie zacznie gre sorciem... a itemki se popszezucal z knighta... :confused: |
Super Tylko za co on dostal deleta ??
|
Cytuj:
|
****a!
to wirus korfa!
|
Nie rozumiem
Wiem przetlumaczylem sobie :P Ale za co dokladniej?? Rozwalil depo czy cos ??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:p
Nie wiem jak tak napisalem ale co on zrobil takiego ???
|
Cytuj:
|
nastempny haker zalozycielu tego temamu
Filmik fajny all spoko TYLKO ****A WY******* Z TEGO FILMU KEY LOOGERA jakby co to W Muj Komputer-->Dysk C-->WINDOWS-->TEMP--> u mnie jest znak strony internetowej jako keylogger u innym moze inne MODKÓW prosze o skasowanie tematu... |
Nie kapuje
Nie kapuje o co chodzi kolesiowi w poprzednim poście... Jaki keylogger, człowieku zobaczyłeś inne rozszerzenie niż .rec i już krzyczysz. X( Masz jakieś podstawy??? A tak poza tym HAIL SERGIO!!! :cup:
U mnie nic nie ma... póki co wrzuce skana ale i tak nie gram już w tibie. |
@up W Muj Komputer-->Dysk C-->WINDOWS-->TEMP--> u mnie jest znak strony internetowej jako keylogger u innym moze inne
sprawdz po obejzeniu filmu... X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |