![]() |
Mam nadzieje ze jak deltoro wygrało to nie beda siali terroru i bendzie mozna spokojnie sobie pograc na tym serwie :)
A propo wal'dka znam go i jakos nie widzialem nigdy aby cos ukradl lub nie wiem wyganial z larw czy inne rzeczy jakie pisza pozdro dla ATTENZIONE !!!! :evul: srr ze nie ma gildi haka mialem :/ |
niedlugo wszystkich polakow wy***ia :) od poczatku to idiotom sie powtarzalo ale nie sluchali.
Mysleli ze beda krolami po wojnie hahaha a zrobi dt z nich zwyklych cwe*i :D |
Je.....ac DELTORO
Deltoro myśli że im wszystko wolno.Ja akuratnio zostałem schuncony przez tą gildię.Najbardzie mnie zdenerwowal taki gościu jak Sir Wojteq.Był moim dobrym kumplem a potem zaczął mnie chuncic wraz z deltoro.Jednym Słowem gildia deltoro to falszywe psy.Prosze o nieusuwanie mojego komentarza.Pozdrawiam :)
|
Bym zapomniał
Apropo Wal'dka.On ma hunta odemnie hehe.Jest *******onym złodziejem.Koncze podzro
|
Cytuj:
Cytuj:
i za to został wywalony. Coś wam panowie nie wyszlo znowu. : ) @duno1991 Że tak powiem..."IQ?" xDDDDDDD |
pewnie odpowie tak jak mój qmpel (idiota z rl) jak go zapytałem "aj kiu?" a on na to: "Knight armor, plate legs, fire sword..." xD
Waldek ssie :o |
Oh nie jestem polakiem w DT, oni mnie wyj3bia po wojnie, no i I-Iuj. Ja wszedlem zeby sie troche ponawalac a nie zeby jakies laury zbijac, powiem tyle, wiecie gowI\Io i pi3rdolicie jakies bzdI_Iry jak zawsze.
|
A ja popieram Dreha, sie tam chłopak bedzie przejmował. Adrian puppo =D Waldek to jest złodziej xD.
|
Cytuj:
|
ciekawe czy del toro zmienia serwer ?? moze .... ale napewno roz*******a ten jak te na jakim grali ;( Lord Dreathan to spoko ziom :) a i nie piszcie ze sie do niego pucuje bo tak nie jest XD
cya in tibia |
omg... jak była wojna Vodka Drinkers vs Eternal Destiny to mój qmpel :P był w ED i co.. all VD mu zarzucali "czemu rzymasz ze swe?!" a on miał to serdecznie w zwieraczu... i tak powinien zrobić Pan z Bajsbolem aka Dres
|
Siup i Cyk :D
Nom, trzyma się z tym kogo sie lubi , Polacy to takie mendy są zazwyczaj, pojechali każdego Polaka w DT, co smieszniejsze jak jeszcze nie było GG to każdy z nich milczał =] . Eh... takie życie ;)
|
Skonczy sie wojna to bedzie Galana 2.Polakom Dt podziekuje.Nie rozumiem was ale to wasz wybor
|
jedno wam powiem
grałem kiedyś na beryli i walczyłem z DT w pvp niektóży z nich są świetni ale są też lolki z programami jeśli chcecie im skopać dupsko zbieżcie dobrą i zgrana ekipe tylko nie biezcie takich ludzi ze 1 sd dostana i juz sie boja podejść bo inaczej to nic wam takie klepanie nie da
pozdro dla ziomków z RL co zawsze byli ze mna THX za to |
Wróciłem! I powiadam wam : Jeśliby ktokolwiek miał jakiś problem z taktyką to poradźcie się mnie. Wolałbym żeby najpierw powiedzieć to na forum ew. e-mail do mnie a potem podam swój nick w grze i msg do mnie. E-mail: [email protected]. I tyle. (Gram na Berylii, dlatego zakładam to w tym topicu)
|
haha u kto mial racje polaczkow w dt juz nie ma :D
|
Cytuj:
- Aga - Poncek ca'pone (HAIL) - Lanbunuga - Tusiek~ - Kamils thor (HAIL) - Narandell - Sir wojteq a moze to br? albo swe sa? |
hue hue hue ZonK ;p
|
Cytuj:
Nie narandell, tylko tzw. Splat(Falearo) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |