Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa rebelia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47553)

adrian_gangster 23-09-2005 13:43

Mam nadzieje ze jak deltoro wygrało to nie beda siali terroru i bendzie mozna spokojnie sobie pograc na tym serwie :)

A propo wal'dka znam go i jakos nie widzialem nigdy aby cos ukradl lub nie wiem wyganial z larw czy inne rzeczy jakie pisza

pozdro dla ATTENZIONE !!!! :evul:

srr ze nie ma gildi haka mialem :/

Dzej 23-09-2005 15:42

niedlugo wszystkich polakow wy***ia :) od poczatku to idiotom sie powtarzalo ale nie sluchali.
Mysleli ze beda krolami po wojnie hahaha a zrobi dt z nich zwyklych cwe*i :D

duno1991 23-09-2005 16:59

Je.....ac DELTORO

Deltoro myśli że im wszystko wolno.Ja akuratnio zostałem schuncony przez tą gildię.Najbardzie mnie zdenerwowal taki gościu jak Sir Wojteq.Był moim dobrym kumplem a potem zaczął mnie chuncic wraz z deltoro.Jednym Słowem gildia deltoro to falszywe psy.Prosze o nieusuwanie mojego komentarza.Pozdrawiam :)

duno1991 23-09-2005 17:00

Bym zapomniał

Apropo Wal'dka.On ma hunta odemnie hehe.Jest *******onym złodziejem.Koncze podzro

Telupeje 23-09-2005 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
haha a nie mowilem kto next alfus?? czy mr. zalozyciel tematu buahahahah zdychajcie smiecie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzej
niedlugo wszystkich polakow wy***ia od poczatku to idiotom sie powtarzalo ale nie sluchali.
Mysleli ze beda krolami po wojnie hahaha a zrobi dt z nich zwyklych cwe*i

Wal'dek ukradł bohy Beriathowi (chyba jemu ale raczej tak; p)
i za to został wywalony. Coś wam panowie nie wyszlo znowu. : )

@duno1991
Że tak powiem..."IQ?"

xDDDDDDD

Igrexou 23-09-2005 18:14

pewnie odpowie tak jak mój qmpel (idiota z rl) jak go zapytałem "aj kiu?" a on na to: "Knight armor, plate legs, fire sword..." xD

Waldek ssie :o

Lord Dreathan 23-09-2005 18:42

Oh nie jestem polakiem w DT, oni mnie wyj3bia po wojnie, no i I-Iuj. Ja wszedlem zeby sie troche ponawalac a nie zeby jakies laury zbijac, powiem tyle, wiecie gowI\Io i pi3rdolicie jakies bzdI_Iry jak zawsze.

Kozi Hetfield 23-09-2005 22:28

A ja popieram Dreha, sie tam chłopak bedzie przejmował. Adrian puppo =D Waldek to jest złodziej xD.

Lord Dreathan 24-09-2005 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi Hetfield
A ja popieram Dreha, sie tam chłopak bedzie przejmował. Adrian puppo =D Waldek to jest złodziej xD.

Nareszcie ktos normalny:D

adrian_gangster 24-09-2005 00:57

ciekawe czy del toro zmienia serwer ?? moze .... ale napewno roz*******a ten jak te na jakim grali ;( Lord Dreathan to spoko ziom :) a i nie piszcie ze sie do niego pucuje bo tak nie jest XD

cya in tibia

Igrexou 24-09-2005 01:05

omg... jak była wojna Vodka Drinkers vs Eternal Destiny to mój qmpel :P był w ED i co.. all VD mu zarzucali "czemu rzymasz ze swe?!" a on miał to serdecznie w zwieraczu... i tak powinien zrobić Pan z Bajsbolem aka Dres

Kozi Hetfield 24-09-2005 12:48

Siup i Cyk :D

Nom, trzyma się z tym kogo sie lubi , Polacy to takie mendy są zazwyczaj, pojechali każdego Polaka w DT, co smieszniejsze jak jeszcze nie było GG to każdy z nich milczał =] . Eh... takie życie ;)

Kajn 26-09-2005 10:36

Skonczy sie wojna to bedzie Galana 2.Polakom Dt podziekuje.Nie rozumiem was ale to wasz wybor

Alron 26-09-2005 10:53

jedno wam powiem

grałem kiedyś na beryli i walczyłem z DT w pvp niektóży z nich są świetni ale są też lolki z programami jeśli chcecie im skopać dupsko zbieżcie dobrą i zgrana ekipe tylko nie biezcie takich ludzi ze 1 sd dostana i juz sie boja podejść bo inaczej to nic wam takie klepanie nie da

pozdro dla ziomków z RL co zawsze byli ze mna THX za to

Sir Marilion 26-09-2005 16:54

Wróciłem! I powiadam wam : Jeśliby ktokolwiek miał jakiś problem z taktyką to poradźcie się mnie. Wolałbym żeby najpierw powiedzieć to na forum ew. e-mail do mnie a potem podam swój nick w grze i msg do mnie. E-mail: [email protected]. I tyle. (Gram na Berylii, dlatego zakładam to w tym topicu)

Straznik Monopolowego 27-09-2005 08:53

haha u kto mial racje polaczkow w dt juz nie ma :D

thewojtek 27-09-2005 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
haha u kto mial racje polaczkow w dt juz nie ma :D

Napewno NIE TY ^^ jak to nie ma polakow?
- Aga
- Poncek ca'pone (HAIL)
- Lanbunuga
- Tusiek~
- Kamils thor (HAIL)
- Narandell
- Sir wojteq

a moze to br? albo swe sa?

Igrexou 27-09-2005 16:26

hue hue hue ZonK ;p

Lord Dreathan 28-09-2005 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
- Narandell

Nie narandell, tylko tzw. Splat(Falearo)

Straznik Monopolowego 29-09-2005 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
- Aga
- Poncek ca'pone (HAIL)
- Lanbunuga
- Tusiek~
- Kamils thor (HAIL)
- Narandell
- Sir wojteq

a moze to br? albo swe sa?

eh jak nie czytasz tematu calego to sie nie odzywal mowilem o tych 2 z forum alfi xD i lord <lol2>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45.