![]() |
Ja dzisiaj wygralem kostke u Zebrona i organizuje loterie i itemow ma w pierony teraz :)
|
a wygrałem kostkę za 1 razem i jestem do przodu o bp uh :)
|
A jaką regułkę trzeba wypowiedzieć żeby zagrac o dice??:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Hi Game Dice jakos tak xD |
Nie wiem czy ktos już to pisał ale mozna jeszcze grać o kostke (dice) i mona nia grać z newbie. Aby ją zdobyc piszemy Hi, dice,yes,dice,yes. Jeśli wylosujemy 6 wygrywamy kostke. Jeden rzut kosztuje 100gp.
|
grrr
To jest zlodziejstwoX( Przegralem juz 0,5k;(
|
Ja żeby zdobyc koste wydałem raz 100gp. ale zprzedalem owiele drożej. A innym razem wydałem aż 1,5k na kostke (dice).
|
bardzo cekawy poradnik gratuluje pomyslu
|
Ja straciłem 4k ale za to wygrałem 3 kostki. ^^
|
A ja na kosteczkę wydałem tylko 200gp :D
Dzieki temu jestem 7k w górę :p |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Cytuj:
|
ja kiedys losowalem z 10 razy po 99 gp i z 600 gp zrobilo mi sie 2.1k xD ale potem wszystko przejebalemx D!
|
Dice
Ile średni można sprzedać kostkę?
|
Hmmm... nie wiem czemu odświeżacie off-topa, ale skoro już...
System 99gp nie jest oplacalny w żadnym wypadku ;) szansa że się opłaci jest taka, jak szansa na to że bedziesz mial 30 kolejek bez szóstki... ;) Osobiście polecałbym system "1,5x" ;) zaczynasz od 1, a przy przegranej podwyższasz zakład o 1,5x (w razie czego zaokrąglając do góry). Opiszę go: Kolejka../..Stawka../..Wydałeś../..Wygrałeś 1........./.....1......../......1......./.......5 2........./.....2......../......3......./.......10 3........./.....3......../......6......./.......15 4........./.....5......../......15...../.......25 5........./.....8......../......23...../.......40 6........./.....12....../......35...../........60 7........./.....18....../......53...../........90 8........./.....27....../......80...../........135 9........./.....41....../......121..../........205 10......../.....62....../......183..../........310 11......../.....93....../......276..../........465 12......../.....96....../......372..../........480 13......../.....99....../......471..../.........495 Jak widać, system jest dość ryzykowny, ale opracowany mniej więcej w ten sposób, aby w móc wyjść na zero w około 3-4 podejściach, jeżeli 2 razy przez 13 kolejek nie trafiła Ci sie szóstka ;) @up zależy od świata, u mnie widziałem ceny między 800gp - 2k ;) |
jak sie gra
ej proszę napiście co trzeba napisać aby se zagrać pls o pomoc , z góry dzięki
|
coś tu nie gra ;p
|
chwila moment!
Chce Wam cos powiedziec: system ten jest tylko pozornie oplacalny ;)
średnia ilosc wygranej w poszczegolnych rundach do calej kwoty ktora obstawiacie = szansie przegranej calej tej kwoty :) poprostu jesli ktos ma szczescie to bedzie wygrywal a jak pecha to przegrana bedzie czyms z czym bedzie musial sie pogodzic ;) i system nie ma tu duzo do gadania. |
Nie próbowałem, ale to chyba nie jest opłacalne na dłuższą metę, ponieważ już stałyby tam boty i pisały wg ustalonego skryptu całe dnie :p
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |