Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

Lord-Jacko 30-08-2005 08:30

No nie mowcie co zrobic bo w takich momentach sie nie panuje nad soba to sa ulamki sekund :| I byc moze budza sie pewne mysli w podswiadomosci ze mozesz pasc to jednak nagroda jest wieksza ! Gratz cleanowania:D niestety koniec -.- Bad End

Neon the druid 30-08-2005 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak Pogromca
Wylogować się ?? a później mieć 2 dle , 2 gsy z 6 banshee na karku n/c -,-
Szkoda mi cie wolfram ja bym s*******ił odrazu :)
PS : odegraj sie na nich ziomie :D

jak by sie wbil odrazu po server save nie bylo by prawie potworow ...

pivope 30-08-2005 09:17

Yavalion
Użytkownik forum
hahahah podaj mi twoj nick i zobaczmy czy to sie zkonczylo niebylem hunted teraz jestem i rozpentam na Thori piekło gdzie padnie Gorthard (nieraz) i inni od nich z gildi :)

Yavalion 30-08-2005 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Yavalion
Użytkownik forum
hahahah podaj mi twoj nick i zobaczmy czy to sie zkonczylo niebylem hunted teraz jestem i rozpentam na Thori piekło gdzie padnie Gorthard (nieraz) i inni od nich z gildi :)

Spokojnie :baby: dowiesz się w swoim czasie.

pivope 30-08-2005 10:53

podejzewam ze to ty co sprzedajesz kumpli czyli gorthard

Karajakataka 30-08-2005 11:42

Mnie Gorthard nigdy nie sprzedal ... B)

^Awolver^ 30-08-2005 12:11

moje zdanie

Moim skromnym zdaniem :
Cwanish zasłużył na deada jednakże dlczego w taki sposób dlaczego po wykonaniu final rooma , dlaczego nie w otwartej walce i dlaczego przez zdrade jakiej dokonali sie jego no "przyjaciele" z cs , nie bede juz tu mowic o gorthardzie gdyz to bylo nie naduzycia zaufanie ale ostre przegiecie!

^Awolver^ 30-08-2005 12:17

lól

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neon the druid
jak by sie wbil odrazu po server save nie bylo by prawie potworow ...

mogę zapytać dlaczego uważasz ze po ssie nie bylo by dlów itd.?

Kussy 30-08-2005 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Mnie Gorthard nigdy nie sprzedal ... B)

Może dlatego, że jest to twój kumpel z rl i ty też zdradziłeś innych? :S
n/c

Yavalion 30-08-2005 12:35

Mnie też Gorthard nigdy nie sprzedał;( hmm może to też dlatego , ze to mój real :confused:

Karajakataka 30-08-2005 12:44

Gram tutaj, bo gra tutaj duzo moich prawdziwych kumpli z RL i wielu z nich osiaga niezle wyniki na tym serwerze ...
I wlasnie wobec nich zawsze bede lojalny i nigdy ich nie zdradze !!

^Awolver^ 30-08-2005 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Gram tutaj, bo gra tutaj duzo moich prawdziwych kumpli z RL i wielu z nich osiaga niezle wyniki na tym serwerze ...
I wlasnie wobec nich zawsze bede lojalny i nigdy ich nie zdradze !!

lojalność to dziwne stweirdzenia , aczkolwiek winny powinien być tylko i wyłącznie pomysłodowca tego wszystkiego ( dobra idea ale mi chodzi o to ze pewnie ktos z cs to wymyslil a z tego co pameitam to cwanish tam wlasnie byl vicem? ) wiec jezeli pomyslodawca byl ktos kogo karajakataka zna z rl to się nie powinno jej/go(niepotrzebne skreślić) obwiniać.

Sienias The Ninja 30-08-2005 12:55

:]

Gz wykonanego questu, ale...... co z tego ze go wykonaleś...... na przyszlośc radziłbym chodzić ze znajomomy na questy :]

Trunk 30-08-2005 13:34

Oj stary, cienka picza z ciebie :S
jak mozna sie dac tak zabic -.-
wez pograj troche na infernie...miales 5min mogles dac loga
1 kratke przed ogniem, tak zeby potem moc szybko wbiec po lognieciu do tele...
Ja na banshee szlem z cala banda (Moze inferna to pvp-e ale takie cos sie nie zdaza, wszystkie high lvl sie znaja i szanuja)...
No comment...
PS. Ladnie padl ten 1szy gosc Xd hrhr

Johny De 30-08-2005 13:47

~

No przykro że zginąłes i to w taki sposób. Ale chciałbym dodać ze na serwerze Isara Bapupa(129Ms wtedy) Zabił CAAŁY Banshee Quest team.(13osób chyba-wszyscy weszli w party i był tylko XXxxXXX left te party)
NA serwerze Infera ostatnio jakiś koles zabił cały DQ team. Moze to i nie taka strata ale 10k to zawsze cos.
I to nie jest sprawa"chodź ze znajomymi" bo znajdzie sie taki bapupa(a każdy koles taki jest na serwie) który dostanie cynk i żebym nie wiem jakbys sie starał to i tak zginiesz;]

pivope 30-08-2005 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
Moim skromnym zdaniem :
Cwanish zasłużył na deada jednakże dlczego w taki sposób dlaczego po wykonaniu final rooma , dlaczego nie w otwartej walce i dlaczego przez zdrade jakiej dokonali sie jego no "przyjaciele" z cs , nie bede juz tu mowic o gorthardzie gdyz to bylo nie naduzycia zaufanie ale ostre przegiecie!

Oni tylko moga mnie zabic z zaskoczenia sikews wie ze w walce 1v1 lub 2v1 przegra bo zamna sie stawia kumple .. a gorthard tylko walnie z ue jak ktos dobije bo ma pvp takie jak widac na tibia.com po jego deadach wiec -.-''
Karajakataka to prawda ze niepowinienes sprzedac real kumpla ale kumpla z tibi tesh niepowinienes :) jeszcze was kiedys uwale na tym serverze

Yavalion 30-08-2005 15:55

Cytuj:

Oni tylko moga mnie zabic z zaskoczenia sikews wie ze w walce 1v1 lub 2v1 przegra bo zamna sie stawia kumple .. a gorthard tylko walnie z ue jak ktos dobije bo ma pvp takie jak widac na tibia.com po jego deadach wiec -.-''
Karajakataka to prawda ze niepowinienes sprzedac real kumpla ale kumpla z tibi tesh niepowinienes :) jeszcze was kiedys uwale na tym serverze

Expic to ty coś tam może umiesz , ale pvp też masz... sorki nie masz.

Novaq Roz......alacz 30-08-2005 16:31

[quote=Marshal]Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się

Jak by sie wylogował to by sie potwory zrespily noobku...

Lord'Nesteloo 30-08-2005 18:31

wolfram ,sory ze zwrocilem ci uwage na twoje bledy..
Ale wystawilem kcoment odrazu po obejrzeniu filmu ,dopiero pozniej czytalem komentarze innych uzytkownikow i twoje

Gold'Ciaper 30-08-2005 18:59

Cytuj:

Ja zawsze bylem za cwanishem bo polak i wogole zrobili go w jajo i mysle ze ich rozwali , tylko wkurza mnie naduzywanie jeego silny przez jego kumpli rl , ktrzy mnie bija(spoko ich rozwale ) ale boje sie bo zaraz cwanish przyleci i padne i kurde wkurza mnie to wiec jakbys mogl troche przystopuj kumpli bo to ze jestem w gildi a ktos z tej gildi zabil go nieznaczy ze on mnie bedzie bil i sie toba zaslanial. A jezeli chodzi o tego co krecil film to ja bym na jego miesjcu odrazu do teleport zanim byl fb na nim.Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02.