![]() |
No nie mowcie co zrobic bo w takich momentach sie nie panuje nad soba to sa ulamki sekund :| I byc moze budza sie pewne mysli w podswiadomosci ze mozesz pasc to jednak nagroda jest wieksza ! Gratz cleanowania:D niestety koniec -.- Bad End
|
Cytuj:
|
Yavalion
Użytkownik forum hahahah podaj mi twoj nick i zobaczmy czy to sie zkonczylo niebylem hunted teraz jestem i rozpentam na Thori piekło gdzie padnie Gorthard (nieraz) i inni od nich z gildi :) |
Cytuj:
|
podejzewam ze to ty co sprzedajesz kumpli czyli gorthard
|
Mnie Gorthard nigdy nie sprzedal ... B)
|
moje zdanie
Moim skromnym zdaniem :
Cwanish zasłużył na deada jednakże dlczego w taki sposób dlaczego po wykonaniu final rooma , dlaczego nie w otwartej walce i dlaczego przez zdrade jakiej dokonali sie jego no "przyjaciele" z cs , nie bede juz tu mowic o gorthardzie gdyz to bylo nie naduzycia zaufanie ale ostre przegiecie! |
lól
Cytuj:
|
Cytuj:
n/c |
Mnie też Gorthard nigdy nie sprzedał;( hmm może to też dlatego , ze to mój real :confused:
|
Gram tutaj, bo gra tutaj duzo moich prawdziwych kumpli z RL i wielu z nich osiaga niezle wyniki na tym serwerze ...
I wlasnie wobec nich zawsze bede lojalny i nigdy ich nie zdradze !! |
Cytuj:
|
:]
Gz wykonanego questu, ale...... co z tego ze go wykonaleś...... na przyszlośc radziłbym chodzić ze znajomomy na questy :]
|
Oj stary, cienka picza z ciebie :S
jak mozna sie dac tak zabic -.- wez pograj troche na infernie...miales 5min mogles dac loga 1 kratke przed ogniem, tak zeby potem moc szybko wbiec po lognieciu do tele... Ja na banshee szlem z cala banda (Moze inferna to pvp-e ale takie cos sie nie zdaza, wszystkie high lvl sie znaja i szanuja)... No comment... PS. Ladnie padl ten 1szy gosc Xd hrhr |
~
No przykro że zginąłes i to w taki sposób. Ale chciałbym dodać ze na serwerze Isara Bapupa(129Ms wtedy) Zabił CAAŁY Banshee Quest team.(13osób chyba-wszyscy weszli w party i był tylko XXxxXXX left te party)
NA serwerze Infera ostatnio jakiś koles zabił cały DQ team. Moze to i nie taka strata ale 10k to zawsze cos. I to nie jest sprawa"chodź ze znajomymi" bo znajdzie sie taki bapupa(a każdy koles taki jest na serwie) który dostanie cynk i żebym nie wiem jakbys sie starał to i tak zginiesz;] |
Cytuj:
Karajakataka to prawda ze niepowinienes sprzedac real kumpla ale kumpla z tibi tesh niepowinienes :) jeszcze was kiedys uwale na tym serverze |
Cytuj:
|
[quote=Marshal]Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się
Jak by sie wylogował to by sie potwory zrespily noobku... |
wolfram ,sory ze zwrocilem ci uwage na twoje bledy..
Ale wystawilem kcoment odrazu po obejrzeniu filmu ,dopiero pozniej czytalem komentarze innych uzytkownikow i twoje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |