Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki inne, niezwiązane z Tibią (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=210)
-   -   Jak być fajnym? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48609)

Khazar 11-11-2005 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firespike
Jak mozna napisac taki chlam!!!!!!!!!!!!!????????????????
Przecesz smiac sie z tego chce :D :spam:

ojj dzieciaczku dzieciaczku... przeczytaj ostatnie zdanie w poradniku, zapisz sobie, idz do szkolki i na polskim powiedz pani zeby Ci wytlumaczyla o co tam chodzi.

Saturas 14-11-2005 20:59

Omg wes czlowieku :| nie zamulaj "Bez kOmentarza"

Blacq 15-11-2005 23:35

oO oO oO i jeszcze raz oO

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlodziej
Po przeczytaniu kilku threadów na tibia.com i po obserwacji kilku graczy, stwierdziłem, że można spokojnie napisać algorytm pod tytułem "jak udawać, że jesteś fajniejszy niż jesteś na forum.tibia.com"

*przede wszystkim najwazniejszy jest komentarz twojej postaci. Żeby być !NAPRAWDĘ! fajny musisz być buntownikiem-samotnikiem, który brnie przez życie szukając prawdziwej filozofii. Dlatego też proponuję następujący opis "I retired tibia, due to the boredom. Life is a beach, get used to it or die suffering!"

*Pamiętaj! Nie możesz mieć premium account. Prawdziwi "twardziele" jadą na faccu i wcale się tego nie wstydzą. W końcu płacąc za przyjemność jesteś mięczakiem, prawda?

*Kolejna rzecz to level. NIE może być wyższy niż 35. Jeżeli masz wyższy level, oznacza to, że jesteś uzależniony od Tibii, oszukujesz, kradniesz, bluźnisz, śmierdzisz oraz nas*ałeś kiedyś sąsiadowi na wycieraczkę. Możesz być naprawdę fajny tylko jeżeli Tibia znudziła się przed osiągnięciem 35 levelu.

*Mamy już ogólny profil "fajnego forumowicza". Teraz wystarczy dopracować pewne szczegóły. Zero ekspienia, zero questów, logujesz się TYLKO po to żeby pogadać ze znajomymi.

*Przedostatnia sprawa to ilość postów. Pakuj tyle postów ile wlezie. Najlepiej znajdź jakieś mało uczęszczane forum i zaspammuj je jak tylko sie da, żeby twój licznik postów przekroczył magiczną liczbę 500 a najlepiej 1000. Pisz codziennie przynajmniej 20 postów. Odpowiadaj na każdy nowy temat na forum, a jak robisz własny temat to odpowiadaj za każdym razem jak ktoś coś napisze.

*I to już koniec. Jesteś fajny. Możesz spokojnie wypisywać na forum najrozmaitsze pierdoły, wrzucać na cały świat, krytykować ludzi, państwo (najlepiej własne), polityków, olimpiadę, wybory miss universe, czy najnowszą telenowelę. Nie musisz liczyć się z nikim. A dlaczego? Bo jesteś fajny. Teraz możesz odpowiadać na każdy thread wyśmiewając jego twórcę. Jeżeli ktoś się tobie sprzeciwi to wyśmiej go za to, że nie umie mówić po angielsku, ma wyższy level od ciebie, albo za to że ma w komentarzu kawałek wiersza. MOŻESZ to zrobić! A dlaczego? Bo jesteś fajny.

Przykłady fajnych ludzi z mojego serwera:

*Limpy Monkey
*Aduras
*Frig
*Sir William Explorer

Jeżeli ktoś nie załapał na początku: ten tekst ma charakter mocno ironiczny :)

Jak dla mnie ten poradnik jest bez sensu po co by byla tibia skoro nie robisz lvl to po co grasz? chce ci sie gadac ic se na gg i poszukaj w katalogu publicznym jakis rownych sobie osob.
RESZTE POZOSTAWIE BEZ KOMNENTARZA!

Deythwen 16-11-2005 00:31

lolz ;P Czy mi się tylko wydaje czy 1/2 osób komentujących naprawde nie załapała że to jest żart? 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blacq
Jak dla mnie ten poradnik jest bez sensu po co by byla tibia skoro nie robisz lvl to po co grasz? chce ci sie gadac ic se na gg i poszukaj w katalogu publicznym jakis rownych sobie osob.

człowieku, zastanów się :) Ja bym to raczej nazwał ANTYPORADNIK. I rzeczywiście bardzo dużo się zgadza - "fajne" osoby się mnożą (suma IQ ludzkości jest stała... tylko populacja się zwiększa). W moich oczach twórca ma 10/10 :] gratz pomysłu i wykonania :p

Grzehoo 16-11-2005 22:04

@up
Chyba nie załapali;) 'Poradnik' napisany z jajem, fajnie sie czytało.

goog 17-11-2005 08:38

Większość komentarzy zostało napisanych przez ludzi "fajnych", zauważyliście? :P
Zlodziej prawie w zupełności się z tobą zgadzam.

Ignatius Fireblade 17-11-2005 11:35

Podchodziłem do tego ostrożnie, bo poradnik "Jak być fajnym" brzmiał troche nOObem;p ale zrywałem boki przy czytaniu :) gratulacje! A co do tych niekumatych...nie, do was nic nie napisze :evul:

Matekneo 20-11-2005 09:05

Lolz :D Spoxik PORADNIK ;) Co za kolesie chyba polowa niezalapala o co lazi -.- Ale gratki pomyslu ;) Mi sie bardzo sodobal ;)

Raul 20-11-2005 11:36

Mi się ten "poradnik" podoba. Przedstawia prawdziwe zachowanie wielu osób, które chcą być lubiane, szanowane i znane, na różnych forach.

Mental II 21-11-2005 22:39

Uhehe opis jednego gracza z klasy ktory ma 18 lat....Ujołeś to w samo sedno ten poradnik jest cool..

Regaster 27-11-2005 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Mi się ten "poradnik" podoba. Przedstawia prawdziwe zachowanie wielu osób, które chcą być lubiane, szanowane i znane, na różnych forach.

No niby tak, ale mieć 30 lvl i potem siedźieć pod dp? Żałosne :P zanim chodzić expić na jakies cool potwortki to nic nie robić cały dzień :p A wg mnie to... :topic:

Gallar 27-11-2005 11:56

Żesz kurde ! Mam PACCa i juz nie jestem fajny :(
Ale nic. Za 19dni sie konczy i bede fajny B)

Crowner 28-11-2005 16:13

psss !!! LÓL co tu komentowac? -.-

Astera RlZZZZZZZZ!!! xDD

Propan Butan 28-11-2005 18:18

poradnik genialny :D szczerze najlepszy jaki widziałem

pozdrowienia dla autora

Ciara lae 03-12-2005 16:51

dla mnie to głupi i nOObowaty nibytemat

PAnczop 03-12-2005 17:09

Nie jestem fajny :(

Fire Dragon 03-12-2005 17:38

Wiesz co. Lepiej skorzystaj ze swojego poradnika!! Najlepiej wogule nie grac wtedy bedziesz najza***istrzy!!
Człowieku ty sie zastanow 100 razy zanim cokolwiek napiszesz!!
"Zaspamuj caly temat" Qrwa za to mozna bana dostac
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMTeraz juz jestem fajny??

Mc macio 03-12-2005 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Dragon
Wiesz co. Lepiej skorzystaj ze swojego poradnika!! Najlepiej wogule nie grac wtedy bedziesz najza***istrzy!!
Człowieku ty sie zastanow 100 razy zanim cokolwiek napiszesz!!
"Zaspamuj caly temat" Qrwa za to mozna bana dostac
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMTeraz juz jestem fajny??

chyba niezajarzyl .....
(zastanów sie 100razy zanim cos zkrytykujesz)

PS. fajny poradnik :D

Nowator 05-12-2005 09:31

Nierozumiem

*Kolejna rzecz to level. NIE może być wyższy niż 35. Jeżeli masz wyższy level, oznacza to, że jesteś uzależniony od Tibii, oszukujesz, kradniesz, bluźnisz, śmierdzisz oraz nas*ałeś kiedyś sąsiadowi na wycieraczkę. Możesz być naprawdę fajny tylko jeżeli Tibia znudziła się przed osiągnięciem 35 levelu.

nierozumiem tego zdania... wiec dalej mam nie nabijać leveli .?
Poradnik Dosyć dziwny... ;/

*Nitro* PL 05-12-2005 16:09

Ledwo kto łapie że to jest napisane z ironią i dystansem. Ludzie on się wysmiewa z takich co tak robią i nie piszcie że nie rozumiecie że nie wolno bic lvl po 35. Jestescie żałośni (nie wszyscy ci co łapią są O.K).

Tylko jedna rzecz mi nie pasuje smiejesz się że "twardziele jadą bez pacca" ja gram bez pacca i nabiłem jakoś ten 60 lvl on wcale nie jest potrzebny :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25.