![]() |
Widze ze Raul wymiata pod polem bramkowym. Gratz dla tego pana. Grats sskow nice. Jak widac ladne dziewczyny potrafia cos wiecej oprucz malowania paznokci. GZ (avatar, twoja dupcia^^)
|
Dajcie cos screeny bo temat podupada :> ale nie rl photo xD Raul widze ze masz duzo roboty z tym ziomem wez mu zbanuj ip
|
Sylvien, eh... jedno zdjęcie, a taką aferę wywołałaś, to była czysta prowokacja.
|
Cytuj:
Jutro bedzie adv w axe !!! Dopiero jutro bo coś ostatnio mało gram ... |
Cytuj:
ja przez ponad rok grania straciłem wystarczająco dużo czasu :< teraz musze nadrabiać znajomości :confused: sry za offtopa :P moze i ja jakis temat uruchomie ze zdjeciami :P, tylko szkoda ze u mnie chwyt ze zdjeciem irl sie nie uda :/ |
Cytuj:
offtop to Blink 182 rox razem z innymi :) |
Ladne sski, wiecej i wiecej dawajcie:), bede tu wpadac ile moge ;)
Btw. fajna laska :P |
Cytuj:
|
Może Mniej O Aferach itd tylko wiecej zdjeć dacie. ; ]
No naprawde wydarzenie bo dziewczyna dała zdjecie z rl :P |
Seru nie cytujemy zdjec pamietaj :)
Centix : "Huh...?masakra by była gdyby ona (Sylvien) była naga... rotfl x]" to by był przypał bo nie ukonczyła 15-16 lat :) ale na priv moge zobacyzc Sylvien jak bys cos takiego robila to msg me x?DDDD |
Z tego całego tematu najlepsze jest Sylvein i jej fotka z rl=] Dawno takiej ślicznej panny niewidziałem=*
|
Cytuj:
|
Dzisiejszy Shield (67)
http://i3.photobucket.com/albums/y68...y/Shield67.gif P.S Ostatnio mało grałam, ale już wznowiłam gre, i niedługo będą kolejne ss'y !!! Noi przedewszystkim sher oraz raven się troche obijają... Tabasugu, jak chcesz to możesz wzucić conieco od siebie ;] |
Grats Adv w shieldzie a nie denerwuje cie ten trening z rotami ? nie lepiej z ghoulem
|
Ostatnio ciezko o ghula :P
Nikt juz nie chce tracic czasu na ghula, kiedy moze levelowac i zdobywac Sp do runek :evul: A poza tym z rotow dostajesz EXP EXP EXP 8o @Topic: Nie daje sskow narazie bo nic ciekawego sie nie dzieje ale jak wreszcie skrecimy ekipe na bashee, obiecuje zamiescic pare screenow B) |
Nub plx
Stary przeczytaj calego posta a nie odpier****z i czytasz pierwsza i ostatnia strone.....
To pytanie juz tu padlo wiec poszukaj a nie sie glupio pytasz Yours Raven. |
@up
Nie cytujemy zdjęć !!! Może byś z łaski swojej przeczytal pare postów? Już mówiłam, ile mam lat. Tak jak powiedział Raven, nikt już ghouli nie stawia. Zreszta, trenienie na rotach nie jest wcale uciążliwe - exp, jedzienie z nich jest, nigdy nie bywa, że musze czekać na resp itd. @2down Wiesz, jak Ci się nie podoba to nie zaglądaj tutaj. Narazie trenuje więc z mojej strony ss'ków jest mało. Teraz się zajmuje skilami 70/70, a to troszeczke trwa ... |
Cytuj:
a co do "swiatow pvp" zagraj se na danubii zobaczysz co to wojna tam sie bija o 5 gp |
hoho. racja danubia to chamskie pvp, caly czas peking
@topic ladne sski, ale malo, wiekszosc stron to same komenty -.-' |
Nothing to say, just advanced to level 61 ;)
http://i15.photobucket.com/albums/a3.../61lvdrags.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |