![]() |
Raijin
name: Rainbow Brush server: Silvera voc: Knight lvl: 24 skills: 62/60 fishing (:D): nie pamiętam :/ 53 albo 54 best monster solo: Dragon :cup: Ty to się akurat nie masz czego bać... Jeśli Cachero padnie straci Tyle expa ile trzeba na zdobycie 62 lvl... Ty masz ~180k exp więc stracisz 18k [brak blessów i promocji] co na rotach można zrobić w 1,5 godziny... |
****a w pare sekund i niema many! hehehhe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cachero vs orsha
Ten Film To Jedna Wielka Nuda 220min Cachero Chodzi Sobie A 8 Minut Dostaje NiemiŁosierne Baty Od Orchabaala
I Co To Ma !@#$% ByĆ X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
zamknij pysk. to ze Cach dostaje baty od Orshabaala to nie jego wina tylko CIP softu, ze stworzyli takiego potwora. jesli jestes taki madry to pokaz mi film na ktorym nie dostajesz batow :> - nie pokazesz? to sie "!@#$%" zamknij ! i wszyscy wyzej. |
Zenada... Wielka zanada, to co robicie jest poprostu dnem ;f
Kluccie sie dluzej o to, dlaczego cachero nie nosi lepszego eq, o aol'a, ktorego nie musialby nosic (lol!), o jego nieudane proby solo demon bossa i o to ile tych mana fluidow zmarnowal!! Ma kase, niech marnuje, nosi aola bo lubi! ****a jak mozna sie tak klucic i zezac przez jednego czlowieka Oo ...Juz mi lepiej... |
Rehost plx :>
@offtopic: Pokażcie mi kogoś kto nie dostawałby "NiemiŁosiernych Batów Od Orchabaala". Moim zdaniem ludzie którzy potują coś w stylu "Dno, cachero to ciota bo nie zsolowal Orshabaala (najsilniejszego potwora w całej Tibi, w dodatku bez blokera). Kierowałem się tylko waszymi postami :p Jeśli kiedyś jakimś cudem uda mi się oglądnąć ten film to zedytuje bądź napisz enowego posta. |
Zero planu...
Cytuj:
A swoją drogą, po co dzielić sie ze światem tak nudnym filmikiem, jak już mówiłem oprucz domku nie ma tam nic ciekawego. |
A co wy myslicie ze mial go sam solowac :/ o boze gdyby nie bylo tam tylu noobow orshabal by byl ubity w cyclo i nie *******cie ze filmik nudny bo co mial robic ? latac za nim i baty obrywac ? jak tyle noobow go lurowalo ? a gmy sie tylko nabijaly :/
|
haha
Ktos powiedział ze Cach by albo Gambler by pokonał Orshabaal'a na ue wahah człowieku z 7 minimum takich ue pozatym zanim by te 7-dem walną to by juz padł Orshaabal by przywolal np 3 demony i co kilka szybkich comb might ring sie konczy potem znowu go klepią i nie ma tak dobrze :p
|
PRZEDEWSZYSTKIM miał iść z EKIPĄ! E-K-I-P-A to jest Orshabal a nie Behemot, tu nie ma solo style i to normalne że będzie stado noobów, gdyby poszedł z 2 blokerami, kilkoma SDkatorami i Uhaczami to Nooby by nic nie przeszkadzały... a On mugłby walnąć te 7UE bez stresu... Poprostu On albo nie ma wyobraźni, albo poszedł tam oglądnąc tylko Orshabala, ale takich filmików już było kilka wcześniej(I były DUŻO "szybsze" ;p)... Tem filmik nie wniusł NIC nowego
|
Wiecie, według mnnie to Cachero miał dużą przewagę nad orshabaalem bo biegał 2 razy szybciej niż on... Mógł ładować SDki, mógł chociaż spróbować :P zobaczyć ile % hp mu zejdzie za SDka :/ Szkoda że zlamił.
|
Cytuj:
Czemu "zlamił", przeciez mial lagi, i niechcial pasc :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może nie oglądałeś uwarznie ale On tak chciał zrobić (tyle że z UE, nawet raz puścił ale już Orsha tam nie byłoxD) Ale nooby cały czas Go odciągały... pozatym On sam dość szybko sie przemieszcza (random wallking) |
omfg... podniecacie sie tym cacherem tak bardzo? on tylko raz go probowal walnac z UE i kilka razy z sd walnal, a pozatym to bezsensownie biegal po calej mapie -.-'
|
cachero best
Skoro tacy mocni jestesci to nagrajcie filmik, zsolujcie orshabala, skoro macie takie za***iste lvl to powodzenia zycze, jest to 1 film w ktory czlowiek ktory chce go zabic zdolal uciexc i nie pasc, jakie on ma trudn zycie na tym servie non-pvp;/ ja juz paru noobow po drodze uje...albym, X(
|
Cytuj:
przeciez nie mialby jednego might ringa, zmienialby (musialby zakladac) co ue nowego (podobnie z ssa) dostawal by max 4 GFB (3 demony+ORSH~) i to obszarowe exori ktore wali orshabaal... wiec to jest moze...2k many mysle max -,- |
:) Ale zanim Cac~ sie zmanasuje to Orsha~ dawno sobie gdzieś pujdzie, bez blokera moim zdaniem sie nie da (sdkerzy/uczacze na rampie, na mana shieldzie no i BLOKER sobie stoi ;p) Najmnocniejsza bronią Orsha~ Jest uderzenie fizyczne (best jaki widziałem to 1504 :O) Awięc bez blokera sie nie obejdzie...
|
Czy ktoś zauważył jaki ma m lvl cachero ?? ;) Mały jak na taki lvl :p Zdziwił mnie ten m lvl na maxa :o chyba 221 lvl i 76 m lvl WoW chyba bardzo na lvl mu zależało :] A wogóle cachero taki h lvl a co kumpli niemiał żeby skołować team i zabić Bossa ?? Knighta 170+<może 2 jakby co>, 2 co go by uhali i jakiegoś palka czy pomocników w biciu Bossa :confused:
|
jestem w polowie filma hyhy wydaje sie fajny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |