![]() |
coby watek nie upadl :D co prawda to nie sprajty do tibii.
o ile nic strasznego sie nie wydazy wkrotce beda to elementy nowego laya. http://www.yon.menel.com/bronie_1.jpg |
Bosze, Yon, prosze przestan ;( , jak patrze na twoja grafike to az mi zal dupe sciska(hie hie) ze sam nie potrafie tak rysowac. To jest poprostu genialne! 8o
|
8o ;( 8o ;( 8o ;(
omg! to jest dopiero coś :) w grafice do tibii widze, ze nie mogles zaprezetowaccalego siebie :) to jest boskie :) P.S. fajna wstążka na włuczni :P |
Post mi się zdublował. Zamiat edit'ka dałem odpowiedz - sry modki.
|
yon
nie po prostu nie spieprzaj mi stad :D nie wytrzymie zaraz, po prostu Ty nie mogles robic tyhc grafik! Ty je musiales skads sciagnac! nie da sie takiej grafiki zrobic! nie da! :D geniusz, geniusz sam w sobie, ja to kurwa mac czuje, ze Ty czlowieku bedziesz pryz odpowiedniej promocji i bardzo odpowiednch narzedziach wielki :) btw. ile masz lat i w ktorej firmie komputerowej pracujesz?? :P jakis oddzial wydawcow Final Fantasy?? albo chociaz EA :P |
Yon, moglbys sie czasami odezwac =/ No, chyba ze juz nie interesuje Cie projekt?
|
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :O :O :O :O :O :O
OMG! stary, w czym to robisz? ja nie moge. Ty to jesteś ziom stary, ty to jesteś ziom. Czuje to. Twoje rysunki są cacy. Powiedz tylko w czym je robisz(chodzi o te najnowsze) no i JAK! ja tam tylko ołówkiem i czasami rapitografem (swoje bym też umieścił, ale niech ktoś mi skaner ufunduje );) to jest cool, to jest git nie zaprzeczy chyba nikt! jeżeli chodzi o tło to mam przypuszczenia. robiles w corelu? A skoro już gadamy o rysunku zna ktoś strone z tym "jak rysować mange" bo książki nie dostane, a mam dosyć szkolić się na "internetowych" rysunkach.(wchodze, wpisuje manga i wiecie co wyskakuje X( ) Ps. acha Jon, obiecałeś cycaste, trzymam cię za słowo :D |
robie to wszystko na kompie. w tym przypadku to byl painter. corela nigdy na oczy nie widzialem :P chociaz to jest corel painter (pelna nazwa).. moze o to ci chodzi.
co do cycatych, w tym momencie mam mase innych rzeczy zwiazanych z tibia na glowie :P |
piekne itemy
powiem to co reszta:GRAZT |
Hmmm... od czego bu tu zacząć <nie wiem z wrażenia>.
Jak będziesz wysyłał do Cipów te projekty nie zapomnij dać nicka w grze to Ci morze PACCa zafundują :P . Najbardziej mi się podobają te duże obrazki. Więcej na nich widać. No cóż nie będe sie rozpisywał, że mi się bardzo podobają. @Elendart: Sorki, że się znów czepiam, ale Cytuj:
|
DLa mnie te bronie są zaje**ste !!!:o
Na jakim progsie to zrobiłeś?! (odpish na PW jak mozesh:)) |
Gratz
Stary po:
1. Jeżeli są to twojego autorstwa prace... nadajesz się do robienia spritow do tibi pokaz to CipSoftowi moze dostaniesz jakas nagrode. 2. Naprawde sliczne graficzki Miodzio!!! drugi raz przeglądam ten temat i cały czas jestem pełen odziwu twojego talentu 8o 8o 8o gratz |
calkiem w spoko 8)
|
Ja nie moge czemu cie na gg nie ma chce z tobą to omówić (wiesz co ) powiedz kiedy będziesz mógł być na gg to se o tym pogadamy
|
Zainspirowany grafiką Yona zrobiłem coś własnego sugerując się tutorialem robienia miecza jaki zamieścił na poczatku wątku.
http://www.gimnazjum16.edu.pl/images/sztylecik.gif Combat Knife Wersja tej samej broni, również zrobiona przezemnie jednak bardziej przypominająca dzisiejsza Tibie. http://www.gimnazjum16.edu.pl/images/sztylecik2.gif Combat Knife |
Hmmm te itemki gdzieś widziałem i to na pewno po tyhc pierwszych 4 broniach aaaa one były na tibia.comi jeden tam dawał a pamiętam już dobrze a tu też są takie same ale miło że też polacy mogą zobaczeć piękne itemki.. 8)
|
Oł dżizas.
8o Yon, ale Ty masz talent, człowieku! Wyślij to, błagam do CIPa, niech dadzą to do nowej Tibii. Jesteś cudowny, po prostu zajebisty! Normalnie mi szczęka opadła. |
Yon masz talent powinienes go jakos wykorzystac!
Narazie treuj tu a potem kto wie..dawaj wiec na forum bo gdy zobaczylem to mnie zbawilo :P 8) |
Bysiek zamiast tylko oglądać obrazki ( mimo że w tym topicu o to chodzi ;) ) to poczytaj też trochę..
2lin: fajne mieczyki P.S. Yon gratz zwycięstwa w wielkim stylu ;) |
Powiem tyle:
WIĘCEJ, WIĘCEJ, WIĘCEJ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |