![]() |
moglibyscie zalozyc temat na foum, w ktorym byly by mniejsze limity ;p (np. 100+ lvl 60+ mlvl 90+ skill 7 mlvl najt) zeby newsow nie zasmiecac (to mi przypomina tibiabr.com, oni pisza o kazym lvlu setzera itp.).
|
Heh, swienty pomysl!Szczegolnie ze polakow z lvlem 150+ jest paru [hmm, 1 znam?] z tego oczywiscie tak wysokopoziomowe postacie nie traca czesu na czytanie forum i wklejanie swoich adv...
Ogolnie przesadziliscie SPORO z tymi wymaganiami |
Pomysł jak pomysł. Rozumiem że na forum trzeba cały czas coś zmieniać, więć wprowadzenie tego to było tylko kwestią czasu. Jak dla mnie kolejny krok w doskonaleniu tibia.pl i tyle. :)
Acha i ludzie. Przestancie narzekać na wymagania. W końcu osiągnięcie tego co napisali to jest wyczyn, a tylko wyczyny zasługują na news. Gdyby nawet zmniejszyć o 50% wymagania, to newsów byłob straszne dużo. I byłby śmietnik. ;) Edit: Przydałą by się jeszcze opcja "mało grający", ponieważ tak aktywnym graczem to nie jestem, a nie grającym też nie. Więć coś pomiędzy by się przydało. |
Cytuj:
|
Pomysł- Zajefajny
Gratz! Jeszcze jakby np można było wyszukiwać ludzi ze swojego serva np. :> i ich posty |
Ech... Wystarczyło, że tylko na chwilę wyszedłem na imprezę urodzinową, a tutaj taka niespodzianka ;)
Do wszystkich, dla których wymagania są za duże: chodzi o to, że tak czy owak możecie się chwalić awansami w dziale "zdjęcia", a limity są po to, że tylko ci najlepsi będą mogli trafić do "galerii sław". Nie ma sensu pisać newsów w stylu: "dzisiaj kolejny Polak Polish_Player_2670 awansował z levelu 86 na 87. Gratulujemy"... |
Grooby pomysl - teraz w podpisie mozna dac cos innego ;) I fajnie wiedziec jaki kto ma level na tym forum.
|
Pomysł wporzo jestem za ,moze kiedys wam wysle sska z 100 skillem :D
Pozrdowienia dla wszystkich. |
Cytuj:
Kto powiedzial, ze to maja byc uzytkownicy forum.tibia.pl? Oni nie musza byc nawet zarejestrowani, zeby wyslac swoje zdjecie. Poza tym to nie jest skierowane tylko dla polakow, ale dla wszystkich ;) A co do noobow to jest smiesznie, bo jak sie spytac takiej osoby co to sie zaklina ile tu noobow, kiedy ostatnio byla na forum i ile spedzila na nim, to wychodzi ze byla 6 miesiecy temu i siedziala 5 minut na stronie glownej... I zapewniam Cie ze Polakow spelniajacych przynajmniej 1 warunek jest znacznie wiecej niz 10 ;) |
mimo wszystko 100 wydaje się odpowiednia granicą ;/
|
Cytuj:
I co to za wyroznienie jest jak razem z toba byloby tego samego dnia 3 inne zdjecia? |
Cytuj:
|
Super pomysł !
GZ ! |
Taaaaa... :D BAJER :D hehe juz sobie uzupełnilem informacje o postaci :D hehe ale troche duze wymagania zeby zamieścić awanse :P no ale spoko ;p
|
Ludki z 150+
Seromontis Raistlin Mejere II Fingerout Vorith Slepy Paladinka Tylu znam :p i ciewawe ilu znich siedzi na tibi.pl Ludzi z 75mlv+ jest 33 i (napewno z 3-5 polaków) w dystansie 105+ znam tylko 1 polaka (xD) dla mnie powino byc z 90sword :P (to bym za kilka dni tu był) |
mi to tam pasuje :p Gud ajdija :D Więcej takich rewelacji plx
|
no... pomysł niezły, dodam jeszcze do tego Kuwutena :) bo na Antice więcej 150+ nie siedzi... Niemniej gdzie/jak/kiedy będzie można zobaczyć te screeny? Bo prawdopodobnie nie doczytałem lub po prostu nikt nie napisał.
|
fajny bajer takie cuś :P:P:P:P podoba mi sie oby wiele takich ulepszeń :P:P
Tibie.pl odwiedzam codziennie :P:P 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
HmmMMMmmm
Powiem ze to niezly pomysl ale tylko ciekawe keidy ja takiego ss bedemail :| i jeszcze 1 dlaczego nie mozna np ze 99 na 100 to by juz niedugo sie udalo :P papa pzdr 4 all
|
no tak... masz racje w 1... nie zostaniecie zaspamowani...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |