Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Podziel się swoim szczęściem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50103)

slammer 13-09-2005 23:18

moglibyscie zalozyc temat na foum, w ktorym byly by mniejsze limity ;p (np. 100+ lvl 60+ mlvl 90+ skill 7 mlvl najt) zeby newsow nie zasmiecac (to mi przypomina tibiabr.com, oni pisza o kazym lvlu setzera itp.).

sir Tifejo 13-09-2005 23:27

Heh, swienty pomysl!Szczegolnie ze polakow z lvlem 150+ jest paru [hmm, 1 znam?] z tego oczywiscie tak wysokopoziomowe postacie nie traca czesu na czytanie forum i wklejanie swoich adv...
Ogolnie przesadziliscie SPORO z tymi wymaganiami

Quodion 13-09-2005 23:36

Pomysł jak pomysł. Rozumiem że na forum trzeba cały czas coś zmieniać, więć wprowadzenie tego to było tylko kwestią czasu. Jak dla mnie kolejny krok w doskonaleniu tibia.pl i tyle. :)

Acha i ludzie. Przestancie narzekać na wymagania. W końcu osiągnięcie tego co napisali to jest wyczyn, a tylko wyczyny zasługują na news. Gdyby nawet zmniejszyć o 50% wymagania, to newsów byłob straszne dużo. I byłby śmietnik. ;)

Edit: Przydałą by się jeszcze opcja "mało grający", ponieważ tak aktywnym graczem to nie jestem, a nie grającym też nie. Więć coś pomiędzy by się przydało.

Raul 13-09-2005 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slammer
moglibyscie zalozyc temat na foum, w ktorym byly by mniejsze limity ;p (np. 100+ lvl 60+ mlvl 90+ skill 7 mlvl najt) zeby newsow nie zasmiecac (to mi przypomina tibiabr.com, oni pisza o kazym lvlu setzera itp.).

No to przecież możecie sobie zamieszczać takie screeny w zdjęciach... Ktoś Wam zabrania?

Maniack 13-09-2005 23:47

Pomysł- Zajefajny
Gratz!

Jeszcze jakby np można było wyszukiwać ludzi ze swojego serva np. :>
i ich posty

Raynold 14-09-2005 00:00

Ech... Wystarczyło, że tylko na chwilę wyszedłem na imprezę urodzinową, a tutaj taka niespodzianka ;)

Do wszystkich, dla których wymagania są za duże: chodzi o to, że tak czy owak możecie się chwalić awansami w dziale "zdjęcia", a limity są po to, że tylko ci najlepsi będą mogli trafić do "galerii sław". Nie ma sensu pisać newsów w stylu: "dzisiaj kolejny Polak Polish_Player_2670 awansował z levelu 86 na 87. Gratulujemy"...

pukacz 14-09-2005 00:07

Grooby pomysl - teraz w podpisie mozna dac cos innego ;) I fajnie wiedziec jaki kto ma level na tym forum.

Lord of Destracktion 14-09-2005 01:09

Pomysł wporzo jestem za ,moze kiedys wam wysle sska z 100 skillem :D
Pozrdowienia dla wszystkich.

Dr. Omader 14-09-2005 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
ta.. i powiedzcie kto z uzytkownikow tibia.pl tu cos wklei... Vorith aka Altron ? Seromontis aka fajna bródka ? Miller aka nie lubie mana shielda ? Mastro Daro aka lubie mfy ? za duze wymagania... na tym forum kto ma 80+ jest dobry a wy tu dajecie 150 lvl ktory nawet sie nie sni 9/10 osobom tego forum ;] pozatym tych Polakow jest 10~ z czego pewnie wiekszosc tu nie wchodzi ze wzgledu na noobow na forum (:

Wymaganai dalismy takie wysokie, bo nie mamy zamiaru dawac 3 newsow dziennie... News z gratulacjami na tak licznie odwiedzanej stronie, jest dosc sporym wyroznieniem i tylko najlepsi na takie zasluguja.
Kto powiedzial, ze to maja byc uzytkownicy forum.tibia.pl? Oni nie musza byc nawet zarejestrowani, zeby wyslac swoje zdjecie. Poza tym to nie jest skierowane tylko dla polakow, ale dla wszystkich ;)
A co do noobow to jest smiesznie, bo jak sie spytac takiej osoby co to sie zaklina ile tu noobow, kiedy ostatnio byla na forum i ile spedzila na nim, to wychodzi ze byla 6 miesiecy temu i siedziala 5 minut na stronie glownej...
I zapewniam Cie ze Polakow spelniajacych przynajmniej 1 warunek jest znacznie wiecej niz 10 ;)

Maniack 14-09-2005 03:09

mimo wszystko 100 wydaje się odpowiednia granicą ;/

Dr. Omader 14-09-2005 03:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniakalny Zabojca
mimo wszystko 100 wydaje się odpowiednia granicą ;/

Jest ponad 500 graczy z poziomem conajmniej 123, a strach pomyslec ile jest z 100... Jakby nam zaczela 1/5 z tego maile wysylac to by sie straszny bajzel zrobil.
I co to za wyroznienie jest jak razem z toba byloby tego samego dnia 3 inne zdjecia?

Lindlay 14-09-2005 04:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Wymaganai dalismy takie wysokie, bo nie mamy zamiaru dawac 3 newsow dziennie... News z gratulacjami na tak licznie odwiedzanej stronie, jest dosc sporym wyroznieniem i tylko najlepsi na takie zasluguja.
Kto powiedzial, ze to maja byc uzytkownicy forum.tibia.pl? Oni nie musza byc nawet zarejestrowani, zeby wyslac swoje zdjecie. Poza tym to nie jest skierowane tylko dla polakow, ale dla wszystkich ;)
A co do noobow to jest smiesznie, bo jak sie spytac takiej osoby co to sie zaklina ile tu noobow, kiedy ostatnio byla na forum i ile spedzila na nim, to wychodzi ze byla 6 miesiecy temu i siedziala 5 minut na stronie glownej...
I zapewniam Cie ze Polakow spelniajacych przynajmniej 1 warunek jest znacznie wiecej niz 10 ;)

Wymien 15 ;)

Gleht of Galana 14-09-2005 08:11

Super pomysł !

GZ !

Bayba 14-09-2005 08:14

Taaaaa... :D BAJER :D hehe juz sobie uzupełnilem informacje o postaci :D hehe ale troche duze wymagania zeby zamieścić awanse :P no ale spoko ;p

Valest 14-09-2005 08:24

Ludki z 150+
Seromontis
Raistlin Mejere II
Fingerout
Vorith
Slepy
Paladinka
Tylu znam :p i ciewawe ilu znich siedzi na tibi.pl

Ludzi z 75mlv+ jest 33 i (napewno z 3-5 polaków)
w dystansie 105+ znam tylko 1 polaka (xD)
dla mnie powino byc z 90sword :P (to bym za kilka dni tu był)

Lord Maniek 14-09-2005 08:46

mi to tam pasuje :p Gud ajdija :D Więcej takich rewelacji plx

Knight mathoff 14-09-2005 08:51

no... pomysł niezły, dodam jeszcze do tego Kuwutena :) bo na Antice więcej 150+ nie siedzi... Niemniej gdzie/jak/kiedy będzie można zobaczyć te screeny? Bo prawdopodobnie nie doczytałem lub po prostu nikt nie napisał.

Ordynator 14-09-2005 08:56

fajny bajer takie cuś :P:P:P:P podoba mi sie oby wiele takich ulepszeń :P:P

Tibie.pl odwiedzam codziennie :P:P
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Kutanga 14-09-2005 09:14

HmmMMMmmm

Powiem ze to niezly pomysl ale tylko ciekawe keidy ja takiego ss bedemail :| i jeszcze 1 dlaczego nie mozna np ze 99 na 100 to by juz niedugo sie udalo :P papa pzdr 4 all

orgizz 14-09-2005 09:19

no tak... masz racje w 1... nie zostaniecie zaspamowani...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.