![]() |
Jak ubijesz tego fake'a to nie wiem co zrobie...:P Nawet nie mów o takich rzeczach w mojej obecności.
|
Spox! Coraz lepiej!!! :cup:
Rób więcej! Ocenię całość! Tylko troche za bardzo skiblowałeś z SAGI LOTR... |
Cytuj:
Musze cie zmartwic, w nastepnej czesci bedzie jeszcze wiecej :D |
Ciekawe tylko 1 błąd. Kiedy Elf Watcher mowi ".. Nasi Ludzie sa..." coś tam jakoś tak, to to przecież nie są ludzie tylko elfy! Jednakże Gratz bo wyszło Bardzo ładnie (Fajne są te guardy xD)
|
Cytuj:
|
spox i wogule zawsze mnie kręciły klimaty władcy pierścieni itp. dawaj 5 część bno coraz lepiej ci idzie ja też bym chciuał zacząc ale kurcze nie wiem jak sie robi postacie zassane z tej stronki na 32x32 pixele :P jak ktos moze niuech powie
|
Nie moge sie doczkeac kolejnej czesci super fejk pełnie tajnom misje :PP
|
Kiedy wreszcie będzie nowa część?? Nie moge sie doczekać :p
|
@up
Ja też.Chyba tu umrę z nudów. :/ |
Dobra, ostatni odcinek roxor !
Bo: Ładne drzwi....ale za bardzo zryte z originalnego LOTR'a... więc wychodzi na 0, Super zrobiłeś żaświaty, świat umarłych, Troszku zgapiłeś "Pierścienie" wokół postaci (akurat przy mnie, przy drzwiach) - czyt było podobne w FoI ... na gg ci powiem jak by było lepiej... . ogólnie ostatni odcinek moge ci ocenić na 99/100 ( 10/10) |
Danuneko ;) . Bardzo fajne... Naprawde świetne... Poza tym zawsze lubiałem Ranger'ów Faramira ( Tutaj Aragorna).
|
Suuuper tylko nie sądzisz, że ja też nadaję się do tej misjii? :P
|
Add Mastero plax xD.
Nice fake. 8+/10 |
Nice nice naprwde niezle :D jedynie co mi sie nie podoba to strój Aragorna wyglada jak jakisz dzikus z buszu xD
ocena 9.5 / 10 |
Dzieki za wszystkie komenty :D
Lecz... nie wiem czy robic to dalej. Jesli nie zobacze wiecej komentow to nie bedzie nastepnej czesci. |
@up
Nie mów tak bo, zaczne nabijać posty w twoim temacie :p |
Spoko fake i wogule, ocena moja 9.99/10
|
Brawooo, czekam na more ;)
|
Fajowe kiedy ja tesh chce wystąpic :)
edit: W jakim programi to robileś najlepjej podaj linka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |