![]() |
Moglby ktos to rehostnac ? Obejrzalbym chetnie ale qrde na rapidshare juz sobie nie sciagne :/ plx plx plx :D
|
Cytuj:
A tak w ogóle to Aldora to Aldora natomiast Berylia to Berylia, jeżeli jestes wystarczająco rozgarnięty to zrozumiesz co mam na myśli. |
HAHA i juz cie w del'toro nie ma i kto mial racje haha
|
Cytuj:
Ja nie musze przynajmniej nikomu w dupe wlazic zeby sie ze mna liczono -.- |
Cytuj:
EDIT: Nie no musze bardziej skomentować twój post...Roz.***ałeś mnie kompletnie! Panie...ledwo na krześle siedze ze śmiechu!xDDDDDD Jak chu.ja wiesz to się nie odzywaj.-.- Bylem w DT żeby pomóc BW (Drehu był żeby pomóc mi!xDDD). BW zrobiło gildie więc do nich dołączyłem. BTW: OWN3D! |
No ale teraz Dt moze zachciec wojny z BW :( huehuee wtedy was wyzieje
|
Cytuj:
Nie badz taki pewny :p Aldruhn, to "cry me a river" masz w hotkeyu? ;) |
Cytuj:
^^ Podstawowa znajmosc angielskiego nie boli :P |
Cytuj:
Chodzi mi o to ze do kazdego posta go dodajesz, tutaj, na tibia.com, everywhere! xD |
Cytuj:
|
yyyyyyy My? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
MOJ ALFIK HAHA :
haha a bubble to moja stara xD w hu..ja lecisz i masz komplentnie na***nn.e w bani xD wstyd ci sie przyznac ze jestes ciota i myslales ze del'toro beda twojimi kumplami 4ever hahaha a oni cie w dupe kopia :D nara alfi |
Niezły filmik, to lubię- kolo PWNięty przez całą grupę XD
|
Cytuj:
|
eh wiesz teksty z obrazniem ojaca i matki sa takie... typu 5latka :| (przcietnego) wyszlo ile masz latek kupic smoczek ?? :baby:
|
Masz racje , althunus myslal ze dol'toro to jego kumpla , ale go zrobili w jajo( ale kim do ***4 sa "dol'toro") ale za to wiem ze althunus ma kumpli w Del'Toro
|
taki jestes kvrwa ulomny ze nie rozumiesz o co mi chodzi... widac po twojich postach ale specjalnie for you dalem edita i jest good mam nadzieje ze sie ciszysz ze mozesz zrozumiec o co chodzi -.-
|
Gościu ma niezłą lipkę. Gz pomysłowości :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |