Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Łolek 16-10-2005 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari

big thx fajnie wam to wyszlo :)

Losari 16-10-2005 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
No tak jestes ***anym LIZODUPEM !!!!!!! i nie ******* ze Ty coś wymyśliłeś
bo jestes tylko takim CZARNUCHEM tego kretyna ehh sorki Tajfuna

Ile masz lat?

Flash_Radzio 16-10-2005 22:39

Losari ma racje. Dziecko jesteś?? tak wyzywa moj 5 letni braciszek. Coś mi sie zdaje,że ci sie upiekło bo nie ma tu opcji"Report Bad Post". A szkoda bo w takich przypadkach... ech...

Guriel 17-10-2005 16:56

hmmmm szkoda mi mestora... jako jeden z nielicznych jest to spoko goscio... (jeszcze aby draverik i nie widze innych, z czolowki oczywiscie).

hmmm jezeli kazdy czytal co mestor pisal to kazdy wie jaka jest prawda...

ahcarb 17-10-2005 18:13

Ten serwer jednak jest walnięty, żadnych wojen itd, zaloze sie że niebawem ceny będą niższe niz na thori
zapraszam do gry na amerykanskich serwerach, tam gospodarka ciogle utrzymuje sie na wysokim poziomie, a z brazylami sie fajnie gra :)

Vivik 17-10-2005 20:56

up/\

@up:
Your Crazy ? 8o

Lu-kas 18-10-2005 02:33

Mylisz sie ten server nie jest walnięty ten server jest po***any :D

Itachi 18-10-2005 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb
zapraszam do gry na amerykanskich serwerach, tam gospodarka ciogle utrzymuje sie na wysokim poziomie, a z brazylami sie fajnie gra :)

buahahaha :P

A myslisz czemu sie przenioslem z Neptery na Furore??
By niegrac z brazylijczykami!! Oni sa gorsi od polakow zdecydowanie (btw niejestem rasista :P)

Guriel 18-10-2005 15:27

hmmmmm jest nawed przyszlowie o polakach (o ile moge powiedziec ze to jest przyslowie) "Dac polakom władze to sami sie wykoncza" uwazam ze w tym cos jest... no niestety ale ten serwer schodzi na "psy"...

Losari 19-10-2005 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guriel
hmmmmm jest nawed przyszlowie o polakach (o ile moge powiedziec ze to jest przyslowie) "Dac polakom władze to sami sie wykoncza" uwazam ze w tym cos jest... no niestety ale ten serwer schodzi na "psy"...

Wytlumacz mi dla czego, bo hunt Mestora niejest dlamnie wytlumaczeniem Twoich slow.

Łolek 19-10-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guriel

Nienawidze no, niecierpie recz gdy ktos tak pisze no ****a kiedy zrozumiecie ze w Tibi niema narodow niema koorwa pl vs swe tylko gildia vs gildia tak samo duzo pl graja na tym servie i pl w wieksozsci utworzyli gildei ktora rzadzi tym servem.
A pozatym gdy przyjdzie ci Polaczek i do ciebie PL? PL? PL? to nie masz ochoty zabic? Mnie jak ktos wkoorwia to nie patze czy br czy pl tylko poprostu staram sie go skasowac.
A co do slusznosci zabicia mestora to sadze ze jednak mimo wszytsko ze by to po prostu PA ktory mysla ze jak ma najwiekszy lvl to juz moze wszystko.
Co prawda nieznam go osobiscie wiec nie utwierdzam sie w tym zdaniu w 100% jednakze takie jest moje zdanie. Przeglądam od czasu do czasu forum (nie to na tibia.com) i mozna tam odnalezc informacje na temat PA Mestora
mysle ze nawet takich przypadków bło więcej ale ludzie poprostu sie boja mowic. Oczywiscie podkreslam jeszcze raz ze to nie ja jestem w Dusk~ i nie wiem nic na 100% ale z obserwowania forum tez sie mozna dowiedziec.

aha i jeszcze jeden argument co do "polakow bijacych sie ze soba" wez pod uwage ze wieszosc servow jest pod wladaniem gildiw ktorych jest wielu szwedów (nie tylko) i czy oni sie ze soba nie bija?
brazole tak samo...
Wiec prosze... nieuzywajcie juz stwierdzen ze polacy bijs sie ze swe czy polacy z polakami bo to jest poprostu glupie

RafcioK 24-10-2005 20:26

wie ktos o tej imprezoe hallowenowej co chca zorganizowac na serwerze naszym??

Losari 26-10-2005 17:42

Hrhr Mestor dostal bana;ddd Za co? Niewiem dokladnie ale jako reason mial napisane: for game weakness abusing

RafcioK 26-10-2005 20:40

NIc nie pisze na tibia.com zeby mial bana, a juz Ci uwierzylem :P

patrykol 26-10-2005 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RafcioK
NIc nie pisze na tibia.com zeby mial bana, a juz Ci uwierzylem :P

bo ma ukryte informacjie o postaci?

RafcioK 26-10-2005 21:02

lol, takie cos powinno byc kazdemu wiadome, a nie ze ktos se ukrywa informacje o banie, ban to jest kara i kazdy powinien wiedziec o niej by swiecilo przykladem ze nie mozna sobie pozwalac i ma byc ostrzezeniem dla innych

to moje zdanie, ale jak jest inaczej to nie moja broszka B)

Itachi 26-10-2005 21:25

Cytuj:

Hrhr Mestor dostal bana;ddd Za co? Niewiem dokladnie ale jako reason mial napisane: for game weakness abusing

Ban za uzywanie slabosci gry? hmm...
Znalazl jakiegos buga i go wykorzystal w jakims celu? ...ciekawe :D

Valest 27-10-2005 07:14

CO do bana to czas pokaże:P
Dlugo cie w Duss nie było :]

Losari 27-10-2005 08:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
CO do bana to czas pokaże:P
Dlugo cie w Duss nie było :]

Nom niebylo mnie ale to juz moja sprawa ;P
@Itachi
Jak mowilem niewiem za co dostal bana :P

Dwik 27-10-2005 13:25

Cytuj:

Zrobienie teleporta - wykorzystanie błędu gry :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36.