![]() |
Fatman Master
To jest mój rycek. Tak narazie wygladam na 8 lvl ale na 100 lvl bede wygladal o wiele lepiej. :D
|
Całkiem ładne prace ale jusz widac dziesiątki plagiatów :( Kturych raczej nieda sie sprawdzic np. prace robione w programach graficznyh
Mam nadzieje ze wygra najleprzy :P |
Witam!!
Kiedy wyniki?? |
Witam wszystkich. :) ;)
Chciała bym sie dowiedzieć kiedy będzie wyniki tego konkursu. ;) No i przedewszyskim kiedy będzie następny bo niezdąrzylam wysłać pracy :( :confused: Powiecie chłopaki ?? B) |
wlasnie... kiedy nastepny konkurs ?
|
wyniki tego konkursu byly juz dawno ;] a nastepny bedzie jak bedzie wystarczajao kasy na niego ;]
|
Następna edycja
Byłbym zainteresowany następną edycją tego konkursu - jest on bardzo kreatywny - i można by poradzić coś na te ściągnięte prace...
PS : Moja jest w trakcie.. |
i znowu będą plagiaty..
aff wymyślcie coś lepszego -.- |
Tej a może robic taki konkurs na przykład co miesiąc za na przyklad jakies itemy w Tibi ?:P było by godnie ^^ :P co wy na to ?;] POZDRO
|
witajcie
Cześć nie jestem nowy i to mój 1 post więc wszystkich serdecznie witam
|
sorry
JESTEM nowy tak misie napisało
|
Hah, spoXik, tylko kiedy będzie ten konkurs, coo ?? Bo ja bym chciała wysłać Demona :P:PP::):):))::baby: :baby: :cup: 8o :] B) ;) :) :) :p :p
|
zawsze swoje prace mozecie wyslac do jednego z adminow jesli beda dobre zamiscimy je na koszulkach, albo cos sie z nimi zrobi :)
co do konkursu juz niedlugo :P nawet bardzo niedlugo |
oO ciekawe jaki konkurs juz czekam z niecierpliwościa :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |