Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   PiS zwycięzcą wyborów parlamentarnych!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51512)

Kapibara 02-10-2005 10:57

@up
E no co ty nie powiesz. Serio Kaczyński wygrał? A z komentarzem że będą jaja XD to się nie wypuszczaj, bo jak będą to sie nie ma z czego cieszyć baranie.

Pogromca Pallkoow 02-10-2005 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jedi Master
SLD (Sojusz Lewicy Demokratycznej) jest wedłóg mnie najlepszym kandydatem do zwyciezcy w wyborach parlamentarnych. :) Musimy stawiać na młodych tj. ldiera SLD Wojciecha Olejniczaka! :cup: Btw. Jednak Kaczyński nie został premierem; został nim jakiś poseł z PiS-u. :confused:
Ludzie... Polska Demokracja to zawsze będzie gówno jak taki Lepper z hasłem "Polskę trzeba zlepperować" w rytmie Disco Polo to o czym tu gadać... X(

^^ Glosowac na SLD?? hahahhahaha SLD to czerwone komunisci i ten Cimoszka , Olejniczak to czerwone pajaki . To komunisci pieprzone!!

Pogromca Pallkoow 02-10-2005 15:39

why?

Nikt niekomentuje mojego postu kto to potwierdzi??

Kas 02-10-2005 17:50

A ja powiem cos off topic Pis da nam lepszą przyszlość :evul:

Ghost Nieudany 02-10-2005 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kas
A ja powiem cos off topic Pis da nam lepszą przyszlość :evul:

Yup, już czekam na rządy Kaczyńskiego, który będzie zmieniał decyzje co kilka minut, jak to robił w Wawce...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca Pallkoow
^^ Glosowac na SLD?? hahahhahaha SLD to czerwone komunisci i ten Cimoszka , Olejniczak to czerwone pajaki . To komunisci pieprzone!!

"Tajemnica Czerwonej Cimoszki" zrezygnowała już dawno z kandydowania na prezydenta, ku ścisłości.

Dark Sven 02-10-2005 23:27

Lepper Lepper Lepper
www.cimoszenko.info
polecam

mattiz 04-10-2005 14:02

hmmm... uwazacie ze u nas lepiej niz na wschodzie?!?

Rzeczywiście, mamy z 30 mld więcej niż Chiny, Japonia jest strasznie biedna i zacofana wobec nas, a Rosja może się cofać do Irkucka bo my mamy 20x więcej terenu niż oni. Natomiast Korea Południowa i my to już bez komentarza.

LUDZIE, OCKNIJCIE SIĘ! MY JESTESMY NIKIM!

PS. Najlepiej emigrować do Sapporo. WIECIE ILE TAM PRACY????

Pogromca pk 04-10-2005 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mattiz
hmmm... uwazacie ze u nas lepiej niz na wschodzie?!?

Nie, znacznie gorzej. Wystarczy porownac bialoruskie wsie ociekajace zlotem.

>>Rzeczywiście, mamy z 30 mld więcej niż Chiny, Japonia jest strasznie biedna i zacofana wobec nas, a Rosja może się cofać do Irkucka bo my mamy 20x więcej terenu niż oni.

Wolalbym zeby polska byla mala a bogata, a nie duza i biedna jak rosja. Widac ze nie masz pojecia o zyciu na "bogatym wschodzie".

>>LUDZIE, OCKNIJCIE SIĘ! MY JESTESMY NIKIM!

WHOOO! party! party!

Jorgio 04-10-2005 19:13

Ja akurat stawiałem na PiS to dla mnie dobrze :P :)

Gromnjir 04-10-2005 19:20

wszystko wskazuje na to, ze po rezygnacji Giertycha glosy przejda na Kaczynskiego... przynajmniej w 2 turze.

Tha Tragedy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15.