![]() |
" A kogo to obchodzi? Mnie na pewno nie."
A ja jestem ciekawy :S |
QWA mac juz tibia im nie starcza musza se qwa hakowac userow na forum -.- .
|
Jak juz ktos zostaje modem to niech uwaza na KL bo potem cierpia wszyscy;/
|
akórt wczoraj z bratem mielismy haki on na swoim harze ja na swoim :(
|
nonono moj stary dobry raulek nawet sie dorobil newsa o nim :PPPPPPP
jak to sie dzieje ze cie raul wszedzie hakuja =/ |
Zobaczcie... w jego temacie był błąd ortograficzny (warzne, został poprawiony). To już by mi śmierdziało. Chciałem wejść na tibię i powiedzieć kumpleom z gildii co się stało... wywalili mnie z NW bo zbyt długo nie grałem xD
|
Cytuj:
Nie wywalili cie z NW... Gildia sie rozpadla :) |
no ja zasnalem po 4 rano i nawet nie zdazylem wejsc tu na forum. sprawdzalem w windowsie i znalazlem lsasrv.dll
czy ten plik tez jest szkodliwy? jesli tak to mama mnie zabije... |
Cytuj:
Ten text z tymi widłami mnie zabił :P serio doceniam kawał XD |
Mi TeŻ
To bardzo podejrzana sprawa. Mi także shakowali postać mojemu kumplowi też na Isarze ;( . Czy Raul ma postać na Isara?? TO MASOWY HACK!!! X(
|
Taaak a potem ją rookował.
Skąd mamy wiedzieć czy "raul" cię schakował. Jeżeli ściągnąłeś jego program i uruchomiłeś, to możliwe , ze tak. A jak nie używałeś tego-to ktoś inny. |
Ehhhh!!
A skad wiecie ze shakowali, moze Raulowi cos odpier*** liło w dzisiajszych czasach trudno o uczciwych ludzi. B)
|
Cytuj:
A może przeszczep sobie jakiś mózg bo twój stary nie działa. Chyba raul został wybrany przez innym modków i oni uznali ze jako dobry użytkownik ma prawo być moderatorem |
Zgadzam sie z up
Wymien se mózgownice na lepszy model... z raulem gralem na jednym serwie przez ponad rok znam go od jego samych poczatkow pamietam jak z Merlokiem tylumaczylismy mu co to jest mlvl <calkowity początek> puzniej jak sie cieszyl jak dostal tego modka. I apropos hacków to mozliwe... jak jeszcze na julerze gralem to go hakneli 4 razy jednego roku wiec hack modka na forum tez jest prawdopodobny, a w jego sily umyslowe nie mam prawa wątpic... Nie wypowiadaj sie pochopnie czlowieku o ludziach ktorych nie znasz.... RAUL ! !! Hope u remember Fileek :] |
Ej a tak wogle to o jakich linkach mowa, jak mozna bylo te gówno złapać ? wchodząc na cos co Raul dał ? jesli tak to co to bylo ?
|
A czy ktoś by mi mógł powiedzieć o co chodzi??? :confused: Za odpowiedzi z góry thx
|
NO to wielki LOL! a ciekawe po co wchodzili pod te linki... Jakies takie bezsensu :P LOL i tyle :P
|
Dobrze Tak ***owi !!
Nigdygo Nie Lubialem, Cfaniak Za***any Z Niego Jest Mysli Ze Wie Wszysko I Jest Najlepszy A To Zwykly *******ony Noob, Hakerze Thx Ze Zhakowales Tego ***anego Nooba
|
@Bayba i Hieronil
Wchodzilo bo... a zresztą, przeczytaj sobie: [TUTAJ] Wszystko zrozumiecie. @up A dlaczego tak go nienawidzisz? :| |
ludzie co to jest ten owion !! :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |