![]() |
Nice.
Hehe.Jak bede mial troche kasy to napewno zakupie taki kubek ;P
I bede bil skille xD |
Ja zakupilem dwa takie kubki jako prezenty dla kumpli grajacych w tibie. Gadgety sa ciekawe, ale mysle, ze mozna byloby rozszezyc oferte i urozmaicic wybor.
Narazie gratuluje doboru sponsorów ;) |
Chciałem sie pytac kiedy bedzie jakis konkurs znowu ?:P tylko taki realny dla graczy ktorzy nie sa jeszce takimi koksami ze skillami po 80 XD jeżeli znalazl by sie ktos chetny na realizacje jakiegos konkursu to ja mam pomysł na jakis taki konkurs dla gracz tak od 20 lvl + :] POZDRAWIAM :p
|
No właśnie jaka nagroda ja byb chciał 135lvl Druid!!!:]
|
a jakiz to pomysl ? :browar:
|
racja napił bym sie piwa!!!:]
|
Tanie te wasze empetrójki :p
|
Fajne gadżety ! ! !
Najlepsze są kubki ! ! ! :cup:
Można się z nich napic ciepłej herbatki podczas huntu xD:D |
sorka ze nie ten temat ale "update"zostal zamkniety
jak ja mam tego nowego klienta dostosowac do grafiki ;/ jak mi niechce sie on wlaczyc a w opcjach musze pogrzebac ;/
|
Faktycznie, kubki są spoko ;D
|
no niezłe...że tak powiem łał:D
|
Sorry
sorry ale nie mogę robić tematu .. ani odszukać ematu o atakach ... mamy 4 lipca i : 01:18 The undead are attacking Darashia! :)
|
dodre dobre
nie ma to jak mania na punkcie Tibji i jesze przy tym dobry biznes:] ale wie ktos moze czy beda jakies nowe rozdzki dla sorkow po tym up-date??
|
Ah to juz 3 lata ... Gratulacje rozwinięcia serwisu i przyciągnięcia jak największej ilości użytkowników. Mam nadzieje że serwis będzie pracował jak najdłużej.
Co do konkursu... 1 praca jest świetna 2 równie dobra 3 słabsza, a 4 nienagrodzona wydaje mi się że jest lepsza od 3. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. |
Hie hie...tjaa kubeczki to zawsze uniwersalny prezent na urodzinki :P kupie taki koledze..."You andvance in drinking" :D
|
ja kupiłbym sobie koszulkie ale strasznie droga :/
ja chce koszulkeeeeeee ;( btw. bosal kiedy avatary będą gotowe? |
koszulki beda nowe niedlugo i o wiele tansze...
avatary niedlugo, spokojnie poczekajcie. |
@up To fajnie bo mam zamiar sobie kupić.Widziałem tu kiedyś koszulke z napisem"będe bonił tibi krzesłem" ale już jej niema :/ czy będzie ona jeszcze kiedyś??
|
bedzie....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |