![]() |
Moim zdanie AXE jest lepsze od CLUBA. ale ja i tak sadze ze SWORD RULLEZ
|
moim zdaniem jest lepszy axe (chociaz jest drozszy od beznadziejnego cluba) pozadne axe sa dwureczne ale za to jak wala :D :D :D
|
Ehh ludzie. Czy wy wszyscy umiecie oceniać broń wg. statów? Rozumiem, ale każdy powinien wybierać wg. gustu !!! Wszystko zależy od skilli postaci. A jeśli mam podać inne argumenty, to m.in:
16:43 You see a war hammer (Atk:45 Def:10).It weighs 85.0 oz. <-- 85! A Gis waży "jedyne" 180 ><" Cena też inna.... |
Wybierz axe . ;)
Nie oplaca sieoszczedzac kosztem jakosci. Axe sa mocniejsze i lepsze. Ja kiedy grałem knightem to inwestowałem w swordy. :] ale ty musisz sam zdecydować . Powodzenia w graniu :)) |
Człowieku bierz tylko Axe to jak mówią że axe jest gorsze od sworda w obronie to kłamią wląśnie axe są najlepszymi broniami i niedawaj sobie wćiskać kitu że swordy są lepsze X( X( pozatym axe ringi są częśćiej spotykanie więc ja sobie zakładam wyjątkowo rycerzyka używającego swordów bo nim będe expił tylko na 2 potworach czyli na cycach i soldierach z kturych wypadają axe ringi a z drugich clubringi czy tam na odwrut.
A tak pozatym to ty lepiej wybieraj czym chcesz bić ale oczywiśćie doradzam Axe |
axe-szeroki wybór broni lepsze staty
Club-war hammer do pkowania co na światach pvp none nie ma znaczenia Swordy-Ah te rarki magic long sword:P Giant sword dużo waży dużo kosztuje ale i tak jest dobry;)Bright Sword-Chyba lepszej broni do blokowania nie znajdziesz chyba że Sov. |
taaaa... Swordy rulezz najlepsze niby najdroższe ale najlepsze jeżeli masz jakieś większe ambicje (mam na myśli że chcesz być knight z ponad 50 lvl)
Axe są łatwo dostępne i tanie, moim zdaniem opłaca sie nimi walić club do dupska z nimi najtańsze i najsłabsze :P [edit] aha i do axe są też łatwo dostępne axe ringi (sypią się z dwarf guard na przykład) sword ring to z orc leadera albo w fortecy djinów club ringi to nie wiem z kąd sie biorą :confused: |
Cytuj:
Cytuj:
Przy blokowaniu liczy się def tarczy, np. nie wolno trenować z bronią mocniejszą w defie niż posiadany shield (tzn. wooden), bo shielding nie rośnie ._. |
AXE AXE AXE club to badziew jak zrobisz knightem 60 level bedziesz lazil z war hammer albo skull staff a zresztom axe lepsze od sworda duzo porównajcie se bs do f-axe na securze (tam gram) f-axe7-8k a b sword
20-25k i fire axe ma o 2 wiecej atak a dragon lanca to miodzio i stonecucer(czy jakos tak) lepszy od magic sword |
KIEDY LUDZIE ZROZUMIEJA??
def nic niedaje w broni od tego jest tarcza, co z tego ze w 2handed cos daje jak i tak hity w nas wchodza jak w maselko AXE RULEZZZZZZZ bo ma najwiekszy atack , fire axe i stonecutter to porostu wymiatacze , a z 2handed dostepnych wymiata nic innego jak d lanca:D |
@up Wierz mi albo nie, ja moim knightem robilem test. (skile 53/51, lvl 19). Bilem toporami. Eq to plate set, guardian shield, dwarven axe/hand axe. Gdy mialalem zalozony dwarven axe, hity siadaly po 5-10. Gdy zalozylem hand axe, skoczyly b. drastycznie w gore, nawet do 39. Z tego testu wynika ze obrona broni sie liczy.
|
Cytuj:
Wiekszej bzdury nie widziałem. Def broni ma ogromne znaczenie przy blokowaniu. Spróbuj sbie zablokować takiego hero na początku z FSa a później użyj BSa to zobaczysz różnice. Tak czy inaczej nie wprowadzaj innych w błąd. A shield rośnie niezależnie od statów tylko od blood hitow... Ontopic: Na ptanie axe czy club odpowiem: SWORD... |
Cytuj:
Ty też staraj się nie wprowadzać innych w błąd ;) |
najlepiej jest walic w axe, mają one najwiecej ataku a obroną nie trzeba sie tak przejmować.Na quescie anhilator ma sie do wyboru z broni axe i sword, nie ma cluba!!! Topory sa tańsze od swordów i np. fire axe ma wiecej ataku.
|
kup se lepiej sword
na knighta bardziej pasuje sword ale polecam fire axe ale kup se lepiej sword!!!!!
|
Ja jako doświadczony gracz radzę ci walczyć axe... ponieważ axe sa bardzo tanie i w porownaniu do swordow mają większy atak i def. a i po trzecie axe ringi sa bardzo łatwo dostępne.
"Moja rada, na uwadze miej joł ..."(tede) |
Swordy I Gowno Ze Sa Drogie Ale Najlepsze Cool
|
Cytuj:
Maja lepszy atak, def słabszy. |
polecam swordy, a jak masz malo kasy to cluby (battle hammer atk 24 jest dostępny w sklepie u Sama za 350 gp.)
|
Cytuj:
DLA ZABAWY? Zastanów sie a później pisz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |