Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   WYNIKI KONKURSU! Tibia i magiczny ołówek! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54234)

Yooniorek 27-10-2005 19:20

Gratz wszystkim... ale jedna rzecz boli... wiekszosc osob ktore wygraly cos w tym konkursie zarejestrowaly sie pod koniec wrzesnia-poczatek pazdziernika...

Helixaw 27-10-2005 19:31

Gratz zwycięzcom (tak OM a nie Ą!!!) i chyba teraz trochę żałuję, że nie wziąłem udziału :/ Gdybym wygrał zawsze możnaby sprzedać paccyka komuś :P

Hadi 27-10-2005 19:33

Mi sie wszyskie rysunki podobały ,ale ten co wygrał najbardziej :D
No ten co miał 2 miejsce też niczego sobie ;) .

Thanatos 27-10-2005 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_leus
Według mnie powinny być 2 konkursy na rysunek wykonany na kompie i konkurs dla rysowników , bo nie da się porównywać tych prac .

No i o czym ja mówiłem? (pisałem)
Trzeba tu tylko zaznaczyć 2 kategorie prac ręcznych... zresztą nie będę się powtarzał zajżyjcie na stronę 4 i przeczytajcie moj post.

PS. Mimo, że nie wygrałem dziękuję Elendilkowi za zamieszczenie mojej pracy - wyjechałem wtedy i nie zdarzył bym tego sam zrobic tym bardziej ze wcześniej nie zamieszczałem IMG'ów:)

CZEKAM JUŻ NA NASTĘPNY KONKURS!!
Wygrywałem w realu wojewudzkie to kiedyś i taki wygram (plz bez komentarza bo serio pisze - nigdy nie nr 1 ale nr 2 sie zdarzało w konkursach okregowych). Ciekawe ile poczekam na nastepny (nie wiem, a chciałbym ;() i czego będzie dotyczył ale mam jedną prośbę (sry ze sie powtarzam z poprzedniego posta) NA PRZYSZŁOŚĆ NIE MIESZAJCIE KATEGORII.

Maxtor 27-10-2005 19:40

Cytuj:

oryginalnie napisane przez Green Chimerion
z pewnością koleś spędził nad nią miliony lat świetlnych
ale lata świetlne to odległośc z jaką może przebyc światło, a nie czas.

A co do konkursu to gratz dla zwycięzców, dla wszystkich :cup: :]

hide 27-10-2005 19:40

I poraz kolejny modkowie odwalili kawał dobrej roboty ^^

@ Green Chimerion
Zamiast narzekać naucz się lepiej rysowac >.>

@ Karmazynowy zwierz
Mag i głowa smoka są dobre, ciało smoka i napis Tibia to porażka :/

Karmazynowy zwierz 27-10-2005 19:40

KU*A Łosia

ŁEEEE....tammmmm

Wszyscy narzekaja ze to nie oni wygrali wiec i ja sobie troche pomarudze.

http://photobucket.com/albums/b326/s...rrent=ska3.jpg

Widzicie a mogliscie miec taki ladny nadruk.

a jezeli juz bym ocenial wyniki (sa zle) to dal bym thorika na 1 miejsce bo moim zdaniem 2x trudniej jest zrobic prace kredkami\olowkiem.Niech ktos sproboje zrobic takie cienie jak w mojej pracy wykorszystujac olowek to powiem "gz" a narazie to 1 miejsce moim zdaniem jest X\#$%@@%&. Dziekuje.

Aschitaka88 27-10-2005 20:04

Gratulacje dla zwyciesców !! ehhh moze nastepnym razem cos wygram xD bede musiał sie do tego czasu nauczyc kolorować pod adobe albo kupiem farbki XD Trzymajcie sie ;p

bryndii 27-10-2005 20:08

bo wlasnie tak to jest jak sie nie zna sily i potegi tabletu (dla niedoinformowanych- TABLET JEST TO URZĄDZENIE PRZYPOMINAJACE PIÓRKO TYLKO ZE OBRAZ KTORY SIE NARYSUJE NA SPECJALNEJ PODKŁADCE JEST WIDOCZNY NA MONITORZE - i to jest cala roznica) :/

Blacko 27-10-2005 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karmazynowy zwierz
Niech ktos sproboje zrobic takie cienie jak w mojej pracy wykorszystujac olowek to powiem "gz"

Ok, kiedy tylko chcesz. Przyjmuję wyzwanie :p

Karmazynowy zwierz 27-10-2005 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blacko
Ok, kiedy tylko chcesz. Przyjmuję wyzwanie :p

Spoko zrob mi jakis rysunek i tak go pocieniuj (albo lepiej) jak ja.Nie cieniuj go na kompie i przeslij mi na [email protected]

Mancubus 27-10-2005 20:17

W koncu konkurs rozstrzygniety. :]

Gratulacje dla zwyciezcow, znalezli sie tam moi faworyci - to znaczy ze mam dobry gust :D

Jeszcze raz GRATZ !

Green Chimerion 27-10-2005 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide
I poraz kolejny modkowie odwalili kawał dobrej roboty ^^

@ Green Chimerion
Zamiast narzekać naucz się lepiej rysowac >.>

@ Karmazynowy zwierz
Mag i głowa smoka są dobre, ciało smoka i napis Tibia to porażka :/

Ziomuś.... jaja sobie robisz?.... nie chce mi się myśleć co bym narysował przez przysłowiowe 25 godzin.... ta rycina zajęła mi 1,5 godziny.... a jak bym zaczął naparzać jeszcze programami to juz w ogóle..... moja praca to czyste umiejętności bojowe dziedziny rysownictwa..... drętwa kartka z zeszytu w kratkę i czarny długopis.... czysty hard core..... jeżeli efekty są.... twoim skromnym zdaniem mierne..... to bardzo mi przykro.... mi nie wydaje się abym musiał się uczyć rysowania.... jestem ze swojej pracy zadowolony.... Modkowie nie.... mówi się trudno.... przysłowiowe ... życie....

Niekumatym w temacie ukazuję swą wypocinę:
http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html

Duke Dran 27-10-2005 20:37

Gz (^.^) dla zwycięscy

ale ta 2 praca jest lepsza, tak mi się zdaje jakoś :3
:3

Lul@s 27-10-2005 20:51

Brawo dla zwycięzców.. i dla pokonanych :P

Raiderek 27-10-2005 20:57

Zdecydowanie należy się im :)
Wielkie "GZ"
( już odzwyczajiłem się od tego słowa :P )

Blacko 27-10-2005 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mancubus
W koncu konkurs rozstrzygniety. :]

Gratulacje dla zwyciezcow, znalezli sie tam moi faworyci - to znaczy ze mam dobry gust :D

Jeszcze raz GRATZ !

Dziex,prawdę mówiąc spodziewałem sie ujrzeć Ciebie na podium ale widać myliłem się...a szkoda bo robiłem troche w 3ds Max więc wiem że to nie takie proste :(

fea_umarth 27-10-2005 22:13

Plagiat

Oczywiscie moja praca to plagiat, nie wygralem pacca wiec sie przyznaje bez bicia.Znalazlem to gdzies i tylko pokolorowalem zeby wygladalo ze to tibia B)
Chcialbym ,zeby wszystko bylo jasne

Kwaso 27-10-2005 22:15

hehe no niezle :D tak wiec III miejsce moim zdaniem powinien zajac Mancubus.
A nawet I bo jego prace 3d są extra ale i tak nic tera nie mozna zrobic ...
Pozdr0

Khan 27-10-2005 22:20

Gratuluję zwycięzcom. Mniejmy nadzieje, ze rzeczywiscie są to ICH prace ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50.