![]() |
Nareszcie ujawniony loot z orshabaala :cup: chciałbym widzieć jego mine po otwarciu baga :D Ciekawe kiedy na Askarze go zabiją :p :p
|
Teraz będzie wielka wojna między Knightami, bo każdy h-lvl będzie chciał bloczyć Orsha xD Niedługo dojdzie do tego, że będą bloczyć w 5, a potem zacznie się rzucanie ciała przez pół Edron :P
|
0.0
O zesz ty w morde! Spodziewalem sie jakiegos wy********* itema z orsha ale takie cos to.... omg! Ciekawe jak rzadko wypada ten hammer pewnie tak jak z demoNa e-plate. Mysle ze z orsha to najlepszy loot bo jak nie no to... o japier**** OMG!!!!! (DSL albo Blessed Shield o ku*** nawet o tym nie moge myslec!!!!). Ciekawe co zrobil facet jak otworzyl ten worek... Ja nie wiem co bym zrobil. Mysle ze bym zwinal ten mlot, utani hur, time ring, BoH, zapier***** do depo w edron i schowalbym go w najglebszym miejscu w moim dp. A po tym wrzystkim zaczalbym skakac po scianach!!!
Wielkie GrAtUlAcJe dla blockera z zimna krwia i shooterow!!!!!!! 8o 8o 8o |
Cytuj:
Gratz takiego lociku xD Ciekawe czy Go zachowa dla siebie Czy tez sprzeda za 5kk~ i podzieli kaske na gildiie ktora go uhala xD |
OMg GRATZZZ !!!!
|
Respect
Jak tylko to zobaczylem zorientowalem się iż mam pełne gacie...
|
Ale Bajer!!
Czy to już koniec tibii? <lol2>
Koleś zrobił furore straszną :D |
Świetny film, a jeszcze lepszy loot i tyle ludzi go uhało to było piękne : )
|
hehehe... very..very nice
|
asfsdgdfjdsvfdb dfb gfn ghk
|
Ciekawe ile będzie chcieć za niego, o ile w ogóle zamierza go sprzedać :D
|
Farta mial , nareszcie jest jakas wieksza nadzieja na zdobycie t hamera , zwłaszcza ze walcze clubami :D 89 w skilu ^^
|
Cytuj:
ale polewałem jak to czytałem :D gz loota i macro :P joke ;] no loot może być, mogło być lepiej |
No poprostu super ostania nowinka z swiata na Filmie xD Wilkie GZ. Polecam Pozdro
|
Cytuj:
Nie musiales tak mnie nazywac, bo warna za wyzywanie dostales -.- Wlasnych refleksji nie moge wyrazac? Jak nie to przepraszam mistrzu to sie wiecej nie powtorzy! :baby: |
OMG
GRATZ FOR BLOCKER :berserk: :D LOOCIK ZAJE***** |
Fajnie że zrobił to na moim serverze :D 8o
|
Elysi rzadzi
Elysia jest super sam na niej gram i jestem dumny z nchlopakuw pokazali ze polak morze.
|
Najbardziej podniecaja sie ci co Orshabala nigdy na oczy nie zobacza...lub padna od razu ;]
|
sorry pewnie będziecie mnie uwazac za noobka ale jescze nieotwierałem filmów i mam problem jak tworzyc powie mi ktos? ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |