Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Orshabaal na Elysi >> Jaki loot!!! :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55090)

Artsuk 06-11-2005 09:57

Nareszcie ujawniony loot z orshabaala :cup: chciałbym widzieć jego mine po otwarciu baga :D Ciekawe kiedy na Askarze go zabiją :p :p

Kebes 06-11-2005 10:47

Teraz będzie wielka wojna między Knightami, bo każdy h-lvl będzie chciał bloczyć Orsha xD Niedługo dojdzie do tego, że będą bloczyć w 5, a potem zacznie się rzucanie ciała przez pół Edron :P

Matiz666 06-11-2005 10:50

0.0

O zesz ty w morde! Spodziewalem sie jakiegos wy********* itema z orsha ale takie cos to.... omg! Ciekawe jak rzadko wypada ten hammer pewnie tak jak z demoNa e-plate. Mysle ze z orsha to najlepszy loot bo jak nie no to... o japier**** OMG!!!!! (DSL albo Blessed Shield o ku*** nawet o tym nie moge myslec!!!!). Ciekawe co zrobil facet jak otworzyl ten worek... Ja nie wiem co bym zrobil. Mysle ze bym zwinal ten mlot, utani hur, time ring, BoH, zapier***** do depo w edron i schowalbym go w najglebszym miejscu w moim dp. A po tym wrzystkim zaczalbym skakac po scianach!!!

Wielkie GrAtUlAcJe dla blockera z zimna krwia i shooterow!!!!!!! 8o 8o 8o

Thristen 06-11-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matiz666
O zesz ty w morde! Spodziewalem sie jakiegos wy********* itema z orsha ale takie cos to.... omg! Ciekawe jak rzadko wypada ten hammer pewnie tak jak z demoNa e-plate. Mysle ze z orsha to najlepszy loot bo jak nie no to... o japier**** OMG!!!!! (DSL albo Blessed Shield o ku*** nawet o tym nie moge myslec!!!!). Ciekawe co zrobil facet jak otworzyl ten worek... Ja nie wiem co bym zrobil. Mysle ze bym zwinal ten mlot, utani hur, time ring, BoH, zapier***** do depo w edron i schowalbym go w najglebszym miejscu w moim dp. A po tym wrzystkim zaczalbym skakac po scianach!!!

idiota..
Gratz takiego lociku xD
Ciekawe czy Go zachowa dla siebie Czy tez sprzeda za 5kk~ i podzieli kaske na gildiie ktora go uhala xD

Celestie 06-11-2005 12:47

OMg GRATZZZ !!!!

chabol 06-11-2005 13:40

Respect

Jak tylko to zobaczylem zorientowalem się iż mam pełne gacie...

Xoltor 06-11-2005 15:51

Ale Bajer!!

Czy to już koniec tibii? <lol2>
Koleś zrobił furore straszną :D

Biedny 06-11-2005 16:01

Świetny film, a jeszcze lepszy loot i tyle ludzi go uhało to było piękne : )

Muszyn 06-11-2005 17:12

hehehe... very..very nice

Golden'Fanatyk 06-11-2005 19:43

asfsdgdfjdsvfdb dfb gfn ghk

Lord Dreathan 06-11-2005 19:52

Ciekawe ile będzie chcieć za niego, o ile w ogóle zamierza go sprzedać :D

Soldierman 06-11-2005 20:04

Farta mial , nareszcie jest jakas wieksza nadzieja na zdobycie t hamera , zwłaszcza ze walcze clubami :D 89 w skilu ^^

Dark Brozyn 06-11-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matiz666

ale polewałem jak to czytałem :D
gz loota i macro :P joke ;]
no loot może być, mogło być lepiej

priv 07-11-2005 05:54

No poprostu super ostania nowinka z swiata na Filmie xD Wilkie GZ. Polecam Pozdro

Matiz666 07-11-2005 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen
idiota..
Gratz takiego lociku xD
Ciekawe czy Go zachowa dla siebie Czy tez sprzeda za 5kk~ i podzieli kaske na gildiie ktora go uhala xD

Nie musiales tak mnie nazywac, bo warna za wyzywanie dostales -.-
Wlasnych refleksji nie moge wyrazac? Jak nie to przepraszam mistrzu to sie wiecej nie powtorzy! :baby:

F@rb@ 16-11-2005 11:58

OMG
GRATZ FOR BLOCKER :berserk: :D
LOOCIK ZAJE*****

Vizharan 16-11-2005 12:05

Fajnie że zrobił to na moim serverze :D 8o

DOys mysts 16-11-2005 13:32

Elysi rzadzi

Elysia jest super sam na niej gram i jestem dumny z nchlopakuw pokazali ze polak morze.

Aldruhn of Aldora 16-11-2005 20:18

Najbardziej podniecaja sie ci co Orshabala nigdy na oczy nie zobacza...lub padna od razu ;]

Waldorm 16-11-2005 20:27

sorry pewnie będziecie mnie uwazac za noobka ale jescze nieotwierałem filmów i mam problem jak tworzyc powie mi ktos? ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52.