Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego sie boisz? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55094)

Szymon ziom 17-11-2005 20:25

Ciemności sie nie boję, pająki przezwyciężyłem. Czuje uczucie bezradności i niechęci do życia gdy myśle, że po życiu będzie... no właśnie, że niczego nie będzie. Pomyślcie: Przez około 80 lat wierzyłeś, modliłeś się i byłeś dobrym człowiekiem- a tu dlaej nic nie będzie. I nie masz nawet jak ostrzec następnych pokoleń, że tylko tracą czas. Że to życie jest bez sensu. I jescze gdy myśle, że umrze moja matka albo ojciec to musze iść do swojego pokoju-ja tego nie wytrzymuje poprostu. Nawet teraz widze rozmyty ekran. To smutne, że w wilelu przypadkach czujemy się bezsilni. Tego boję się najbardziej... :confused:

DRoN 16-01-2006 16:57

... hmm , ja mam jeszcze lepiej , bo boje się teraz właśnie najbardziej przyszłości , tego co będzie , czy będe wierzył , czy nie zwątpie , czy będe dobry , czy późno odejde (wolałbym wcześniej) itp. ... nie widze celu w życiu i nie wiem co będe robił w przyszłości ... ratunek w śmierci ...
PS. jak po śmierci może nie być nic ? ... jeśli stracisz świadomość , to co dalej ? ... a może poprostu zapadasz na wieczny świadomy bądź nieświadomy sen ? ... dużo jest możliwości ...

@ down : nie wiem dlaczego , ale mnie to śmieszy (poj**ało mnie chyba) ... sry głupi jestem ... ja sie kiedyś bałem , że ktoś dednie raczej kogoś bliskiego niż mnie , bo przedkładam czyjeś życie nad swoje ...

@ down down : ta super , największe zmartwienie mojego życia , nawet jeśli gram w UT czy WoW , to nawet jak mam hacka to sie wkurze , ale nie przeżywam tego ... jakby sie płyta od UT złamała (lol) to bym najwyżej połamał reszte płyt :D ... ale gdybym sie bał , że płyta sie złamie , to bym se ściągnął cracka no-cd :P ... a w Tibi respektuje zawsze : orc besrerker , fire devil , fire elemental , giant spider , hunter , elf scout(lol) ... oni mnie najczęściej dedali (lvl 12-) i najskuteczniejsi w tym byli :P ...

Darth Ryba 16-01-2006 17:04

Ja się boję, że ktoś się włamie do mojego domu i mnie zastrzeli...

Frozen Wave 16-01-2006 17:07

Na rl mam Arachnofobie:P A w tibi , kiedyś miałem fobie na gs'y (nie dlatego że mam arachnofobie ale dlatego że kiedyś rulowali je.....)

gorgi 16-01-2006 17:28

boję się, że wyjadę z głupim textem do dziewczyny ;p
boję się masochistycznych babć z hakiem, oraz tych dziwnych angielskich kotów.

Mar Cin 16-01-2006 18:22

Ja się boję tego, co mam w podpisie :D

A tak na serio to boję się robienia z siebie głupka na oczach wielu ludzi (akurat do tego mam duże predyspozycje, z tego powodu, że się jąkam - więc odpowiedzi ustne to horror). Boje się też lasów w nocy - w dzień to nawet lubię spacerować po lesie, ale w nocy - brrrr...

A co do irracjonalnych fobii, to ja mam chyba najoryginalniejszą - brzydzę się... (tylko się nie śmiejcie) ...korzeni. Tj. nie takich dużych i wystających z ziemi (no, chyba że jadę na rowerze :P) tylko takich normalnych, od małych roślin.

Dark Sven 16-01-2006 19:52

Myśle że przyszłości

OnlyM(PL) 16-01-2006 19:56

Przyszlosci... i ze nie dostane sie do LO ( do liceum sie dostane ale do ktorego:D mam nadzieje ze tego wymarzonego)

Trenei 16-01-2006 20:11

Hmmmm ...

Ja boje sie przyszlosci , smierci bliskich , to ze sobie nieporadze i ze ktos kogo pokocham odtraci mnie i powie "idz stad"

A fobie hmmm...

Fobii to ja niemam :>

$corcerer 16-01-2006 23:00

/me dziwi się, że jeszcze tu nie pisał.

Boję się paru rzeczy, wszystkich najbardziej. Chyba przedewszystkim tego, że z równą dozą zła i nienawiści jak to robi Godsmack będę mógł kiedyś zaśpiewać "I, stand alone!"

Thjordir 16-01-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamlot De'Kapy
Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(

Hehh z tym wyrostkiem nie jest aż tak źle..tylko znieczulenie boli jak daja.Ja boje się trochę ciemności,i że w przyszłości nie będe miał pracy i bede siedzial pod kosciolem i zbieral na jedzenie.A dzieci w moim wieku bede sie ze mnie śmiać

Crazy Mage 16-01-2006 23:58

tego ze niezdam i ze sobie nieporadze w przyszlosci ;(
Ale mysle ze sobie dam rade :flaga_pl: :cup:

Cystof 17-01-2006 21:05

Besilności, tego że będe jedynie widzem niektórych wydzarzeń.
Utraty bliskich osób (nie tylko rodziny).
Tego że mogę zostać postawiony w sytuacji w której będe się brzydził obu rozwiązań.

Walekifa 18-01-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mar Cin
Ja się boję tego, co mam w podpisie :D

Boże,czym ty się podniecasz? 5 razy wpiałęś źle passy,to zablokowali ci IP na 30 minut,zawsze tak robią -.-

@ Topic

A ja tak jak wszyscy boje się,co będzie po śmierci.

Cossma 18-01-2006 11:04

A ja się najbardzej boję LUDZKIEJ GŁUPOTY, bo jak kiedyś powiedział bardzo mądry fizyk:

Cytuj:

Tylko Wszechświat i Ludzka Głupota Nie Mają Granic

Więc chyba się najbardziej tego boję, bo wszystko co się złego dzięje na świecie jest tylko i wyłącznie przez to!!!

Matek 18-01-2006 11:07

Co do tego pierwszego nie byl pewny. Mam nawet bardzo ciekawy film o glupocie. Swietnie sie oglada:P

Nightwalker 18-01-2006 11:32

Najbardziej się boję, że w następnych wybroach znowu nie edzie większości w sejmie, a ludzie coraz bardziej będą tym złodzieją i cwaniaką z SLD ufać...

Rapinus 18-01-2006 11:34

Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|

Knight Simon Dark lord 18-01-2006 11:52

ja sie boje wyśmiania przez dziewczyny/ę z byle jakiego powodu
a z takich fobi to boje sie pająków i zamkniętych pomieszczeć z ktorych nie moge wyjść

Walekifa 18-01-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapinus
Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|

To będzie dobrze,oglądasz czasem obrady??Lepper jest najmądrzejszy ze wszystkich -.- wie czego chce,tylko nie posiada takiej charyzmy żeby to dobrze wyrazić

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27.