![]() |
Ciemności sie nie boję, pająki przezwyciężyłem. Czuje uczucie bezradności i niechęci do życia gdy myśle, że po życiu będzie... no właśnie, że niczego nie będzie. Pomyślcie: Przez około 80 lat wierzyłeś, modliłeś się i byłeś dobrym człowiekiem- a tu dlaej nic nie będzie. I nie masz nawet jak ostrzec następnych pokoleń, że tylko tracą czas. Że to życie jest bez sensu. I jescze gdy myśle, że umrze moja matka albo ojciec to musze iść do swojego pokoju-ja tego nie wytrzymuje poprostu. Nawet teraz widze rozmyty ekran. To smutne, że w wilelu przypadkach czujemy się bezsilni. Tego boję się najbardziej... :confused:
|
... hmm , ja mam jeszcze lepiej , bo boje się teraz właśnie najbardziej przyszłości , tego co będzie , czy będe wierzył , czy nie zwątpie , czy będe dobry , czy późno odejde (wolałbym wcześniej) itp. ... nie widze celu w życiu i nie wiem co będe robił w przyszłości ... ratunek w śmierci ...
PS. jak po śmierci może nie być nic ? ... jeśli stracisz świadomość , to co dalej ? ... a może poprostu zapadasz na wieczny świadomy bądź nieświadomy sen ? ... dużo jest możliwości ... @ down : nie wiem dlaczego , ale mnie to śmieszy (poj**ało mnie chyba) ... sry głupi jestem ... ja sie kiedyś bałem , że ktoś dednie raczej kogoś bliskiego niż mnie , bo przedkładam czyjeś życie nad swoje ... @ down down : ta super , największe zmartwienie mojego życia , nawet jeśli gram w UT czy WoW , to nawet jak mam hacka to sie wkurze , ale nie przeżywam tego ... jakby sie płyta od UT złamała (lol) to bym najwyżej połamał reszte płyt :D ... ale gdybym sie bał , że płyta sie złamie , to bym se ściągnął cracka no-cd :P ... a w Tibi respektuje zawsze : orc besrerker , fire devil , fire elemental , giant spider , hunter , elf scout(lol) ... oni mnie najczęściej dedali (lvl 12-) i najskuteczniejsi w tym byli :P ... |
Ja się boję, że ktoś się włamie do mojego domu i mnie zastrzeli...
|
Na rl mam Arachnofobie:P A w tibi , kiedyś miałem fobie na gs'y (nie dlatego że mam arachnofobie ale dlatego że kiedyś rulowali je.....)
|
boję się, że wyjadę z głupim textem do dziewczyny ;p
boję się masochistycznych babć z hakiem, oraz tych dziwnych angielskich kotów. |
Ja się boję tego, co mam w podpisie :D
A tak na serio to boję się robienia z siebie głupka na oczach wielu ludzi (akurat do tego mam duże predyspozycje, z tego powodu, że się jąkam - więc odpowiedzi ustne to horror). Boje się też lasów w nocy - w dzień to nawet lubię spacerować po lesie, ale w nocy - brrrr... A co do irracjonalnych fobii, to ja mam chyba najoryginalniejszą - brzydzę się... (tylko się nie śmiejcie) ...korzeni. Tj. nie takich dużych i wystających z ziemi (no, chyba że jadę na rowerze :P) tylko takich normalnych, od małych roślin. |
Myśle że przyszłości
|
Przyszlosci... i ze nie dostane sie do LO ( do liceum sie dostane ale do ktorego:D mam nadzieje ze tego wymarzonego)
|
Hmmmm ...
Ja boje sie przyszlosci , smierci bliskich , to ze sobie nieporadze i ze ktos kogo pokocham odtraci mnie i powie "idz stad" A fobie hmmm... Fobii to ja niemam :> |
/me dziwi się, że jeszcze tu nie pisał.
Boję się paru rzeczy, wszystkich najbardziej. Chyba przedewszystkim tego, że z równą dozą zła i nienawiści jak to robi Godsmack będę mógł kiedyś zaśpiewać "I, stand alone!" |
Cytuj:
Hehh z tym wyrostkiem nie jest aż tak źle..tylko znieczulenie boli jak daja.Ja boje się trochę ciemności,i że w przyszłości nie będe miał pracy i bede siedzial pod kosciolem i zbieral na jedzenie.A dzieci w moim wieku bede sie ze mnie śmiać |
tego ze niezdam i ze sobie nieporadze w przyszlosci ;(
Ale mysle ze sobie dam rade :flaga_pl: :cup: |
Besilności, tego że będe jedynie widzem niektórych wydzarzeń.
Utraty bliskich osób (nie tylko rodziny). Tego że mogę zostać postawiony w sytuacji w której będe się brzydził obu rozwiązań. |
Cytuj:
@ Topic A ja tak jak wszyscy boje się,co będzie po śmierci. |
A ja się najbardzej boję LUDZKIEJ GŁUPOTY, bo jak kiedyś powiedział bardzo mądry fizyk:
Cytuj:
Więc chyba się najbardziej tego boję, bo wszystko co się złego dzięje na świecie jest tylko i wyłącznie przez to!!! |
Co do tego pierwszego nie byl pewny. Mam nawet bardzo ciekawy film o glupocie. Swietnie sie oglada:P
|
Najbardziej się boję, że w następnych wybroach znowu nie edzie większości w sejmie, a ludzie coraz bardziej będą tym złodzieją i cwaniaką z SLD ufać...
|
Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|
|
ja sie boje wyśmiania przez dziewczyny/ę z byle jakiego powodu
a z takich fobi to boje sie pająków i zamkniętych pomieszczeć z ktorych nie moge wyjść |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |