![]() |
Cytuj:
FORMATA? Tylko niech ci znowu wszystkie grafiki nie znikna! Co do nowej czesci, jest super, tylko czy Dan to Danuneko? :P |
No, doczekałam się :) Oczywiście super jak poprzednia część ;) 10/10
|
Cytuj:
Świetne... |
jeszcze lepiej, na tym kompie gdzie mam xp'ka itp........... znowu net padł że net wogóle nie wykrywa go........ poprostu pisze że nie można wyświetlić strony (wykrywa tak w 0,5 sek -.- ).
|
Heh.... Powiem to co zwykle.....
Heh! Wymiatam xD |
Koles to było boskie :) cóż za efekty...ok bezprzesady :D
ten transportowiec wyglada jak ciężarówka ze skrzydlami ale ogulnie wypas Ocena : 9.8/10 Pozdr0 |
ZAJE...FAJNEEEE!!! GZZZZZZZZZZZZ Master of fake :D
|
Gratz
Dla mnie Fejk jest nieprzeciętny, tylko tak dalej a daleko zajdziesz. B)
__________________________________________________ _______________ Przestać zwracać uwagę na ból, jest pierwszym krokiem by przestać go odczuwac. (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! |
Fajny bajer
Super tylko czy bede wystepowal w jeszcze jakis odcinkach <plz>
|
Nie ma co się rospisywać!Co0l i tyle.10/10
|
A kiedy będziemy my (Ja i OnlyM? XD) Ale już byla rozmowa o robotach bojowych, wiec pewno zaraz my wkroczymy do akcji i rozwalimy wszystkich XDD
|
Cytuj:
|
Miodzik na mą udręczoną duszę ;) Serio, podoba mi się (ale to nic nowego, prawda? Wszyscy tak piszą) ale nie ocenię. Poczekam troszkę i zobaczę, czy będziesz trzymał poziom.
|
nie no musze przyznac 10/10 za grafiki,inne fake opieraly sie na trawie skalach itp ale to przeszlo, zaloze sie ze juz nikt nie bedzie robil fake bo i tak nie ma poco z toba konkurowac.. czy ten fake bedzie robiony na podstawie Zolnierze Kosmosu ?? :]] bo co mi tu smierdzi... :P :( :)
|
Cytuj:
@topic zarabiste! Tylko czekam na jakas strzelaninke :P |
Wypas Najpierw Myslalem ze to pokemony :p Ale Fajny Pomysł I Wypas Grafa ;) Podziw dla chłopaka ;) Wielkie Gz Odemnie
|
Cytuj:
Druga część lepsza, świetne są te efekty świetlne. Tylko ten transportowiec troche zbyt kanciasty.. i paski zycia nad statkami kosmicznymi głupio wyglądają (musiałem się czegoś czepić <;,,;> muhaha <;,,;> :PP) |
Cytuj:
no, zobaczy się ;P ale raczej coś będzie dla Ciebie. Jestem chory (mam nadzieje że nie pójdę do szkoły); to będę miał więcej czasu na fake'a ;* . |
Rzadzisz...
NIESAMOWITE EFEKTY.WSZYSTKO ZROBILES SAM NIC NIE MA Z TIBIA(no dobra piasek)sUPER WSZYSTKO TAK JAK BY TO ROBILI NASJLEPSI PROGRAMISCI. PYTANKO czemu nic nie mowie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |