![]() |
Cytuj:
|
@up
omg, ty naprawdę masz jakąś manię o.0 |
Cytuj:
@up I nie tylko on :P |
Proponuję założyć osobny temat o "majtkach biodrówkach, stringach i paskach w dupie". Tutaj chyba miała być dyskusja o mundurkach, ale co tam... :P Określenie "tania dziwka" nie bez powodu pisałem pomiędzy "", gdyż dla mnie jest to przenośnia. Jest duża różnica między makijażem delikatnie podkreślającym urodę, a walnięciem sobie kilo tapety na twarzy i latania "z dupą na wierzchu". Nie każdej dziewczynie pasują spodnie biodrówki, stringi podciągnięte pod pachy czy koszulka odsłaniająca brzuch. Jak już wcześniej pisałem, przed wyjściem z domu dobrze jest spojrzeć w lustro.
P.S. Trochę chaotyczny post, ale u mnie dochodzi 1:00 i jestem już lekko śpiący... ;) |
temat wraca jak bumerang
http://wiadomosci.onet.pl/1360332,11...,itemspec.html mam nadzieje,że jak pomysł wejdzie w życie to ja już do szkoły nie będę chodził...istna głupota |
Cytuj:
btw: Cytuj:
|
Mam głęboko w dupie, że ktoś chodzi w ciuchach za 500 zł, mam głęboko w dupie, że ktoś chodzi w rzeczach z lumpexu, mam głęboko w dupie, że ktoś przechwala się drogimi rzeczami, a drugi ma poplamiony sweter, nikt nie będzie mi mówił jak mam się ubrać, pie.rdolić ten system! Oby moja szkoła nie podłapała tego idiotycznego pomysłu!
|
A ja i bez tego mundurek, od 1 wrzesnia :S
|
1) leję na mundurki, bedą, nie bedą, do szkoły trzeba będzie chodzić...
2)Mundurki niech sobie będą pod warunkiem, że będą w miarę eleganckie... coś w stylu garniaka... t-shirt z logo szkoły na całą klatę + jakieś denne spodenki to za przeproszeniem sith a nie mundurek... takim czymś mozna tylko pastować podłogi... |
Omg! Dzisiaj widziałem zdjęcia uczniów mojej mamy w mundurkach (sprzed kilku lat). Dać "ruszczke" i będzie H.P
A ja mundurkow nosic nie będe. Hmm... czy to nie jest tłamszenie wolności, która (niby) w Polsce jest. Bosh jak ja nie lubie Frankensteina >.< i kaczek >.<'' |
Najlepiej niech zrobia zeby WSZYSCY uczniowie podstawowek, gimnazoj i liceow nosili zarowiaste rozowe drechy!
|
Nigdy w życiu jakiś mundurków..
Każdy ma prawo ubierać jak mu się podoba.. Nie będzie mi Minister Edukacji ( Co ma tyle wspólnego ze szkołą co ja... ) mówił jak się mam ubierać. |
Cytuj:
|
Jesli kaza nosic to nie bede z tego powodu zmienial szkoly [chociaz u mnie szanse na to sa zerowe :p] A pomysl mi sie wydaje niepraktyczny- nie chce chodzic po miescie w mundurku, a czasami bede musial gdzies isc na miasto bezposrednio ze szkoly.
|
Koles X kupil 1 mundurek. Koles X ma wuef na pierwszej lekcji w poniedzialek. Koles X zaklada mundurek na spocone cialo. Koles X fajnie pachnie przez nastepny tydzien szkolny ^^
|
Cytuj:
Znając moją szkołe jeśli coś takiego wejdzie to napewno ponosimy sobie mundurki-.- |
Mundurki mogą być, ale pod warunkiem, że będą z nike'a lub diverse'a ;S Ciekawi mnie sprawa spodni czy będą kantowe gangsterki czy jakie sie chce :P
|
Cytuj:
|
Ze gora to koszula, krawat etc a dol dowolny ale musi pasowac do reszty.
A mundurki mamy z reportera. Cena: 125, przypominam, ze sama gora. |
Cytuj:
to po jaki huj piszesz że nei będziesz chodził do szkoły ?-.- zresztą wnioskując z twojego pierwszego posta nie dojdziesz do studiów... btw. Szkoda mi ciebie... naprawde |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |