![]() |
śmigiel: najstarszy, czy nie... rocznik 88 jest poprostu najlepszy bez wzgledu na miesiac (chociaż każdy wie, że maj wymiata!) :D
Wichniarr: Heh 19 maja bede robił 18-stke... wiec moze cos sie zrobi... chociaz głupio, bo powiedzialem sobie, ze juz nie bede robic... ;p W piątek mielismy impreze super... :] szkoda, ze nie nagralismy - byłby fajny materiał :P MAriaan & Y@hu^^ : Dzieki za opinie ;) |
Jezeli ktos pamieta takiego ziomka z Aurea jak: John Don'Vito z guildi Prosto to niech napisze domnie na furori ;)
|
hehehehehe i pomyslec ze filmik sie ukazal WPIZDU dawno a ja teraz go tu widze :P HOHOHOHHO :P niezle niezle :P
TERAZ MA MNIE BYC WIECEJ NA FILMIKACH CRIS :P hehe |
Bryndi, brzydka ta mantikora :D
|
heeheheh......a tam :P glupoty gadasz :P
|
Zajefajny filmik, oby więcej takich :D
|
Petozu2@ fajnie by bylo gdybys te filmy na nowo zamiscil na rapidzie albo na megaupload...bo nie mozna wogole ich sciagac:( :( :(
|
Filmik super ale muzyka podpatrzona z wmv. Coronela Bornegio ale daje 9/10
|
Fajny wmv daje 11/10 ;p
|
heh ja juz z tibia skonczylem kolo roku temu...ale czasem tu zagladam i o to widze ze ten temat od żyl..:)
I znow wiele osob jest zachwyconych Waszym filmem:) Hehh co u was, i jakie plany macie:) Lolz pozrdo dla Was (Kaśka ;*) xD |
Bardzo fajny filmik :) widac ze jestescie zgrana paczka i super czujecie siw w swoim towarzystwie. Pokazaliscie ze sa rzeczy wazniejsze niz tibia i za to daje wam 10/10 Pozdro dla was i waszych dziewczyn ;*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |