![]() |
nie wiem może jestem tradycjonalistą ale wcale mi sie te grafiki nie podobają. Góry wyglądają nareszcie na góry ale to jedyny plus. Z tą rzeka to tragedia a z brzegiem morza to nie bede sie wypowiadał. Za cukierkowe to wszystko, jak z jakieś gry Super mario rusza w świat. I nie wiem czemu mi sie zdaje ze tibia ciągle idze w kierunku 3D co było by już całkowitą kleską. Tibia ma swoj klimat tylko wtedy gdy jest prosta aż do bólu a takie udziwnienia jak fale rozbijające sie o brzegi morza są zbędne. Ogulnie rzecz biorąc kolejny update który pogorszy tą gre.
|
Zapowiada sie ciekawie,ciekawe jak bedzie w reczywistosci.
|
Nie no...
Teraz to przeszli samych siebie =D Już mi krąży po głowie myśl o powrocie do tibi xD A jeśli tak, to skorzystam z oferty tibia.pl ;) |
:| echh ... i co w tym takiego ciekawego ... ;/ ? Stara Tibia byla najlepsza anie jakies ... ;/ niewiadomo co jeszcze troche i przestane grac ...
|
zapowiada sie super :D żeby nie było tak że zwiększą sie wymagania systemowe tibi heheh :D :P
|
sparafrazuje : "This is beautiful no matter what they say ..."
|
WOOW jekie to fajne , tylko żeby tibia niezmienila się w Gothica 2d jest SUUPER Nie moge się doczekać(kiedy święta??)
|
upadate
no widać zapowiada sie dobrze ciekawe czy wycofają soul pointy i łamiące się speary bo na to ludzie tylko czekaja :D co sadzicie wycofaja soul pointy i speary lamiace sie ??
|
Niech wprowadzą więcej kopalń z soldkami dla knightów ;)
I wogóle jakieś ciekawe expowiska dla knightów ;) |
fajnie nie cool
mysle ze dodadzom jeszcze nowe bronie,tarcze,zbroie itp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Super:d
Fajowo mam nadzieje że zrobią jakiś teren dla facc :] Coś takiego jak dark cathidral albo jakiś qestcikXD a tak wole te fale to chyba najlepszy pomysł na jaki wpadli :p
|
Eh..koniec tibii jaka znamy...
|
Wreszice CipSoft wzielo sie za grafike !! Gdyby jeszcze cos z ubraniami zrobili B) Ale narazie jest super !
|
heh ciekawo ce ten cipsoft znowu wymislil 8o
jezeli chodzi o grafiki to mi to za bardzo niepasi bo mam slabego kompa i ... |
Cytuj:
A co do spearów również nic niezmienią zreszta przecież już zmienili speary nsizczą się dużoo wolniej ;) |
Jestem oburzony
Przecierz te rzeki morze i góry to jest to za co pokochalem tibie...
Ja sie kompletnie nie zgadzam z tym zeby zmienili te grafiki cya... |
Po tym co widziałem na tibia.org.pl (chodzi mi o SS-a z nowej tibii), to moge stwierdzić że Tibia zmierza do 3D... a tego raczej nie chcemy...
www.tibia.org.pl w newsie o tym update jest fotka.. straszne :D |
HELL YEAHHELL YEAH!!!YEAH!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |