![]() |
Kurde, znowu sobie poczekamy miecha zanim pojawi się next part... Za co on te bany łapie? Szczęściem w nieszczęściu jest to że będzie miał więcej czasu na robienie tego next part...
@down Post bez sensu. Ale dowiemy się tego gdy: 1: odbanują Kwasa 2: Któryś z modków nam powie ;) @2 down Ślepy? ON MA BANA! @info dla użytkowników Kwaso ma bana i nie będzie robił fake na razie. Więc proszę was nie spamujcie i nie odświeżajcie. |
Dlaczego Kwaso ma bana??!!X(
|
poprostu za***iste jak przestaniesz robic to nudno bedzie
10/10 |
spoko
Fajny gejk tylko szkoda ze dostales bana... rób dalej (jak ci sie skonczy ban:P)
|
xDco to znaczy tytuł?
Noo spoko, 9.9.10
|
10/10 tak dalej :p
|
Fake oceniam na 10\10
Bez żadnych zarzutów B) Niewiem jak ty to robisz ale ja takiej głowy do myślenia nie mam :p |
:D Super
Kwaso najlepszy fake jaki widziałem !! Grafika 10/10 Fabuła 10/10 Ocena 10/10.
Grafika: fajne wyglądy postaci tz. Fabuła: Dużo przygód i wiele postaci :) More plx :) |
akcja
fajne ale wiecej akcj , ogolnie fajne fak'i :)
|
Polskie znaki nie potrzebne... Ale calosc jest bardzo fajna :D
|
Fake zawalisty, ale po mojemu to on dostaje te bany za przekleństwa(trochę ich za dużo ).
Jak dla mnie 9,9/10 |
Powiem tylko tyle że to jest za***isty fak'e !
Ale wiem pewnie co by powiedział kwaso Po co odświeżacie to scierwo !! Lub coś podobnego :) |
Nie no super naprawde super, mam nadzieje, że będziesz kontynuowac ten fake, bo juz wielu zaczeło super fake'i i nie skończyło a, szkoda by było takiego dobrego zmarnować i jeszcze raz gratz talentu i poczucia humoru
|
luzz fake
Wyczesany fake :) . Wieeeelka szkoda ze kwaso ma bana :confused: bardzo podobajom mi sie twoje fake kwaso :] Chciałbym w nim wystąpic jako zastępca tego co zginął miałby nick Soba zgadzasz sie?? ocena 10/10
PS: Więcej takich fakeów |
takie sobie
6/10 napisy zakrowają postacie i nawet niewidać co tam wykombinowałeś z nimi xD fabuła niezła ale znowu mamy doczynienie z Sup Hero (Team) a po za tym w pierwszym odcinku dzieciak idzie na ryby a w drugim już jest jakims "Mocarnym Wojownikiem" |
Cytuj:
PS : JA daje zdecydowane 10/10 :cygaro: |
tak to wejdz sobie na moj i obejzyj X(
powiedzialem tylko co ma zle jak by nie te napisy co zakrywajo wszystko i których jezt zadużo to bym dał 8 :cygaro: |
@Drakon First
Wiesz...tez myslalem o tych napisach, chyba za duzo :D Jesli chodzi to z tym dzieciakiem bla bla bla, to gdybys czytal i ogladal uwazniej to dowiedzialbys sie ze został wraz z kumplami poddany treningowi.Dlatego pozniej jest ,,MOcarny'' jak to powiedziales :P @All sprawa jest taka...przestancie mnie nachodzic na gg ( niektórzy) xD Nie wiem czy b3d3 robic ten fake no bo : 1: Mam przypał na kompa (czas nie okreslony ...) 2: Znudzilo mi sie troche robienie fake'ów 3: Szkoła ( Egazmin i Bierzmowanie omg) 4: Jak dacie po 5zł to zrobie :D ... joke Nie róbcie sobie nadzieji i sry jesli kogos zawiodłem Pozdr0 zi0mki B) |
Nie no fake jest świetny :) fajnie się czyta.
Wykonanie graficzne - 10/10 Fabuła - 9.5/10 Ortografia ciut teges, ale jak pisałeś że nie zwracać uwagi, to nie zwracam ;) Nie no...fajnie by było gdybyś robił dalej tego fake...mam nadzieje, że jednak zrobisz V część :) jestem ciekawa co teraz się stanie. Pozdro. |
WSZYSTKO TO SAMO..Naoglądałam się tego trochę i nie wiem kto od kogo bezczelnie zerżnął, naprawde.. ale podoba mi się ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |