![]() |
!!
Ludzie nie pitolcie bzdur tylko ss zamieszczajcie bo ja nie wierze.Tez moge sobie napisac ze juz jestem na koncu tego qesta i ze za 5min wezme DSL!! X(
!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( |
@Gucio-nie podniecaj sie tak...
Ah, ci ktorzy sa 'na ukonczeniu'-pamietajcie ze jest mozliwosc, iz quest jest zrobiony w 90% i nie ma jednego NPCa, brakuje jednej kratki albo jednego itema zeby go wykonac:) |
Cytuj:
btw. jakby dało się rozwiązać go to już dawno temu na serverach było by pełno ofert sprzedały DSL....jak się wam aż tak nudzi to próbujcie...jak dla mnie to strata czasu. |
o tak bardzo trudno jest zrobic fake.....
@down po pierwsze mogles nakrecic filmik jak wchodzisz do skarbca(bardziej wiarygodne od ssa) a po drugie po co zakryles nick jak konczysz z tibia(napisales chyba na 7 stronie jak sie nie myle...) |
Da sie zrobic fake'a bez bledow... A uwierz mi, ze ktos ktobdb zna sie na TIbii po wnikliwej analizie COS znajdzie. Mi sie wydaje ze odcien twojego paska HP jest nieco inny(zbyt pomaranczowy?)
@edit-a jesli to nie fake, to pewnie OTS, i zamazales Hurza:) |
to jeszcze teraz screen z domku z podanym adresem, ktoś pójdzie sprawdzić i uwierzymy (nie musisz wszystkiego umieszczać, tylko jednego rara, np. wigned helmet)
|
Wedlug mnie fake mam 2 bledy
1. Na ss skarbca ja widzialem golden helmet [mozliwe ze wyjales winged helmeta z boxa jak tam byles :D] 2. Pasek zycia powinien byc zielony bo masz okolo 2/3 |
1. Nakrec filmik.
2. W domku pokaz chociaz 1 z tych rarow. 3. Podaj chociaz 1 wskazowke jak zaczac jesli to prawda:) |
nie...nie...
No ja jak na razie nie wierze....
Zrob filmik i bedzie ok. A ten ss to fake pasek zycia rzeczywiscie powinnien byc zielony :P Ja czekam na filmik. |
hmmmm
Wedlug mnie rowniez jest to fake poniewaz powinienes stac na srodku "krateczki" gdzie sa platynki a nie miedzy jedna a druga. Gdybys robil screena z "ruchu" to bys mial troszke inaczej ulozone rece i nogi....ale to tylko moja teoria
|
Fake!!!
Fake!!! Tak ja juz mówili poprzednicy pasek HP ma zły kolor!!!
|
Muchahahaha
To look na to ja tez bylem z tobą na tym queście .... (Look)
http://ufool.webpark.pl/stuff.GIF |
Chyba tez tam zaraz wejde :P :cup:
|
jesli naprawde wam sie udalo to wielkie gz...
jednak jezeli to jest prawda to wkoncu wszyscy sie o tym dowiedza bo zawartosc skarbca imperatora kazordonu moze sie rownac z dobytkiem tylko paru graczy... |
Heh..
Masz zle ulozone jedne 100Gp twoj pasek z HP tez cos nie tak aha..i ustaw poprawnie W-helmet :)Cya!
|
Widać po tym pasku HP że jest to fake, nie wiem po co chciałeś wszystkich nabrac teraz wyjdziesz tylko na głupka. Jezeli jednak naprawde wykonałes questa (ale raczej napewno nie ) to nakreć film czy to takie trudne ?
|
Memuzo Jaki z ciebie typ..... Myslales ze sie ktos na to nabierze?>??????
Jest od hu*a bledow na tym fake'u! Jak jestes taki madry to podaj nick i swiat na jakim grasz! Pokazesz mi trade DSL i ci uwierze. |
Ludzie!!!! co wy z timi dsl!!!!! według mnie najcenniejsze jest tam Great shield :p a do rzeczy to fake :) a jak nie to daj chociarz 1 wzkasuwke czeklam na pw B)
|
Cytuj:
nawet ślepy stojący przed skarbcem zobaczy golden helmeta pod ametystami a ty niby byłes w środku i go nie widziałeś ;) |
Cytuj:
A o to dowód że g-helm tam jest :D http://members.lycos.co.uk/thourivel/zdjecia/UO0056.jpg http://members.lycos.co.uk/thourivel/zdjecia/UO0057.jpg Jakby ktoś nie widział to golden helmet jest pod small amethystami(czy jak to się pisze :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |