![]() |
http://img196.imageshack.us/img196/2...oto00081wn.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/650/photo00118mx.jpg http://img162.imageshack.us/img162/6...oto00136vp.jpg Cytuj:
Wydaje mi się że CipSoft zrobił "Mroczną trójcę" (coś jak w diablo) tylko trzeciego bassa demonów jeszcze nie znaleziono, może się pojawi w dżungli (Mefisto?). |
Co jest niedziala pisze ze time out;/
|
Nieeeeeeee no dorwałem różdzkę, a tu już 7-mio minutowy freeze :( Ja chcę wypróbować!
BTW: Darmowa różdżka dla magów: Idziecie do sprzedawcy czarów dla magów i mówicie wand, dają za darmo tą najsłabszą - Wand of vortex... |
Grafika miodzio, bylem 247 w kolejce i odrazu mnie wlogowalo ;]
Jestem ciekawy co to za nowy demon.... z tego co widac na ss'ach to jest slabszy od orshaballa ale moge sie mylic ;p chociaz mam nadzieje ze nie xD |
przynajmniej mam teraz jakis cel... 47 lvl na ue :P
mogliby zrobic ts dla amerykanskich i europejskich servow osobno zrobic ;] |
nie da...
Nie da rady po prostu nie warto sie logować bo i tak pewnie nie wejde ;/
ide na zwykłym servie grac czyli na Furora ROX!!! przynajmiej puste expowiska ;] chciałem przeprosić za spam [edited by MayGyver] tak serwer nie dziala i nie bedzie dzialac odblokuje jak zakonczy sie fala spamu dodatkowo teraz na spokojnie sobie rzejze kto co napisal i porozdaje roche banow otwieram temat, jesli zobacze spam to od razu ban nawet nie czuje gdy rymuje nowi modkowie nie spia w nocy wiec oni sie tym zajma, a jesli nie oni to ja jutro zrobie porzadek |
;((
JA juz nieiwem czemu niemoge wejsc pisze ze niemozna sie polonczyc zsewerem errror time out
to co facc niemoga wchodzic czy co???:( BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN |
No nic, ja wymiekam :P
Jutro sprobuje... A tak chcialem zobaczyc ta nowa wode :baby: I te różdżki... Heh.... Jak bedzie update, to napewno sobie kupie bo wszyscy je polecaja. Ok, 3mcie sie all |
f**k
Ale shit z tymi mlvl'ami do runek poprostu masakra.Wlasnie dzis kupilem PACC i co czekam na nowy swiat chce robic sorca ale mi sie jakos odechciewa:/.Daj spokój a UHy niewiem skad teraz kupowac chyba tylko ze sklepu na nowym swiecie to na bank
|
no coz bylem na tescie co moge powiedziec
z roda ktorego otrzymalem (tego najslabszego) zadawalem obrazenie okolo do 9 w ludzi i do 18 w potwory,grafika hmm moze i fajna ale ciezko sie jak narazie przestawic.No i nowy quest w northport "explorer society" ktory jest aktywny na wet na tescie (misja z pickaxe) |
Cytuj:
// Klinsmanor |
705 miejsce... chyba spróbuję rano :P
|
LOOOL paccem sie loglem ale faccem to juz nie a szkoda bo bym sobie na jakies dle skoczyl xD 8o
|
Hmm... ja jestem knightem i mi update nie przeszkadza, nie robie runek ale troche bedzie trudniej na monku potrenic i kupic uhy za 3k:), musze sie dowiedziec ile many na ghula. Grafiki dosc ciekawe i fajnie sie teraz mana odnawia, z drugiej strony szkoda ze utani hur takie krotkie, duzo by tu wymieniac, napewno sa dobre i zle stronu tego update (jak kazdego zresztą) :P
|
A ja mam 1 pytanie jak już znalazłem buga to gdzie go zaraportować?
do GMa? Na forum tibi.com? może gdzies indziej? |
Dlaczego nie moge wjesc na serwer;/
proboje juz chyba z godzine i nie moge wejsc;/ |
@up
poprostu masz pecha ja weszłem o jakoś 1~ i nawet niezłe itemki zlootowałem ; ) ehh szkoda że to sie do rl tibi nie zapisze ;( był bym o 150k+ do przodu :( |
No ale mozesz jakos uzasadnic swoja odpowiedz moze wiesz dalczego nie moge wejsc??? tez bym chetnie zobaczyl nowa grafe !!
|