![]() |
Swieta swieta i po swietach :D Dzieukuje za zyczenia i nawzajem ( ja i tak bede gral w Tibie :D)
|
baksio
Serdeczne życzonka, uśmiechu i słonka...
Śniegu po pas białego, pod choinką dużo dobrego A Sylwestra z Nowym Roczkiem powitajcie chwiejnym kroczkiem. :) :) :) dziex za życzonka pozdro dla wszystkichi tibijczyków... |
Cytuj:
@Kwaso Łaaaaał-.- |
ano racja wszystkiego najlepszego =]
|
A tak ode mnie to życzę Wam zdrowia, szczęścia, spełnienia mażeń, samych piątek i szóstek w sql, 200 lva na tibi, wypasionej fury, szmpańskiej zabawy w Sylwestra, poznawania wciąż nowych ciekawych ludzi, miłosci od najbliższych Wam osób, dużo prezentów od Mikołaja, i czego jeszcze Sobie tam życzycie 8o Życzy PeTeRsOn :) ;) :p :cup: :D 8o B) :] :balwanek:
|
Coz innego mi pozostaje jak zlozyc zespolowi tibia.pl i wsyztskim forumowiczom a takze tibijczykom weslocyh swiat, szczesliwego nowego roku i smacznego jaka (chyba swieta mi sie pomylily;])
|
Swieta
Wesolych wszystkim i malo deadow w tibi i duzychhh loootow
|
No to nawzajem , życzę wszystkim wesołych swiąt i 100 lvla
|
A tu cosik ode mnie ziomale:
Jak nam każe zwyczaj stary, z okazji Bożego Narodzenia, życzę wszystkim n00bom, lolom, gmom, pk i uczciwym ziomalom kasy, best eq, skilli (szczególnie sorcom xD), setnych leveli, darmowych paccy i 0 lagów, pk i n00bów! Tego wszystkiego i zdrowia szczęścia i słodyczy, tego wszystkiego Aggro wam życzy :) |
Hehe a ja widzialem goscia, co w dzien Wigilii padl 3 razy :D
Wesołych Świąt for all!!! :) |
Thx, tobie też wszyttkiego dobrego:)
A wszystkin którzy grają wysokich leveli;D A tym co nie grają życze aby spróbowali jescze raz:) |
Nawzajem i TIbijczyka zycze wesolych huntow mniej pk i swietnego sylwestra 8o
|
Wszystkiego Najlepszego Zeby Wam Sie PaCC Wymażył : ] ehehehhe
Wysokich lvl'ow extra itemk'ow i zeby wam bo zginieciu jak najmniej rzeczy spadało : } |
Pieniedzy kulczyka, fury rydzyka, mocy pudziana,chaty bekhama, humoru ood rana, cholesteroluw normie, swietowania nowego roku w dobrej formie..Too takie male zyczonka a takze wysokich lvl :baby: i dziekuje za zyczonka :]
|
Witam:
1.To jest SMS od Św. Mikołaja! Nie kasuj go, bo tym roku nic więcej nie dostaniesz Do Św. Mikołaja: Czy mógłbyś mi w tym roku nic nie przynosić? A wręcz przeciwnie! Czy mógłbyś zabrać moja stara? <wszyscy klaszcza><smiech na sali> 2.Życzonka Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru do rana, Chlesterolu w normie, Swietowania Sylwka w dobrej formie Merry Christmas:D<englisz plix!> Edit@ Ups..Nie zobaczylem zyczonek waszych up i sie okazalo ze juz sa te moje ;/ Pozdro |
Nie wiem jak mozna byc takim chu*em !! wczoraj o godzinie 10~ jak jadlem se spokojnie wigilje ktos w***al mi sie na acc i o***al wszytsko... no ale to przynajmniej koniec mojej przygody z tibia :) Pozdro.
|
wszystkiego, pomimo że troszkę spóźnionego, ale zawsze najlepszego ;)
ode mnie dla tych, którzy jeszcze męczą tą gierkę i dla tych, którym już przeszło :) mam nadzieję, że Mikołaj był bogaty, choinka pojemna, stół zastawiony po brzegi i że Sylwester będzie udany :) d.Taube |
NAWZAJEM
I wish u a Marry Xmas and a gl in Tibia...erh, błą. and a Happyyyyyyyy new jer;P PS ja to mam pecha. od 1-wszego dnia Świąt leżę w łóżku z laptopem i gorączką 38,8 C:( |
Cytat
Cytuje :
PS ja to mam pecha. od 1-wszego dnia Świąt leżę w łóżku z laptopem i gorączką 38,8 C to tak jak ja ;( |
Dziekuje za zyczenia i ... :
Śniegu brak, takie Święta mamy <okularnik> jednak rade damy <peace> ważne by było wesoło przy wigilinym stole <obiad> <tańcze> a prezenty roznosiły świąteczne trole <prezent><tuptup> rodzinną atmosfere w życzonka dorzuce <spoko> <soczek> i ten wierszyk nieco skróce ;] <buja w oblokach> wszystkiego najlepszego <spox> i udanego sylwestra do tego!! <winko> <gool> I wielu wielu advencow w skillach i lvlach jak najmniej dedow i ogolnie wszysytkiego naj naj zycze ;];] 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19. |