![]() |
tam jest wojna !muahahaha
po 30 z sd wala mauhahaha |
I znowu wojna, a myslalem, ze dzis sobie poexpie...
|
Wiecie co mnie dziwi? Ze zaj*bali Tetro Aureliusa na 50 lvl, spadly mu 2 lvl. Ciekawe za co go Mahrael Infestus zabil? Moze ktos wie o co sie rozeszlo? :confused: :confused:
|
Homeboyz s± już w wojnie przeiwko LI :) dlatego go zabili :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mahrael? :) Tam byli wszyscy Infestus + 1/3 Lucrum Ira :) Okolo 15 osób. Oficjalnym powodem zabicia Tetro'a było spiskowanie tego własnie pana przeciwko Lucrum Ira. |
Czyli jednym słowem Polacy trochę ucierpieli... A ma kto¶ może film z tej walki. Pomagał kto¶ naszemu czy był sam??
|
Z tego co widzę to taki 'mały' pojazd tutaj mamy. ; p Ludzie wyluzujcie chociaż na moment. ; ) Co do Tetro to chodz± słuchy, że postać należy do braci, którzy graj± na jednej maszynie, więc teoretycznie CipSoft nie zbanuje chara... Wojna zbiera swoje plony i jakby kto¶ nie wiedział to może o tym poczytać na forum tibia.com. Oczywi¶cie obowi±zuje angielski dla tych, którzy tego nie wiedz±. ; p
btw. gra kto¶ z Guardii albo Pandorii na Kyrze? ^^ |
Cytuj:
|
kichakichakicha
|
Cytuj:
|
Zacznijcie gadac na temat zamiast slac epitety w strone innych....
|
Wła¶nie przed chwil± członkowie gildii 'Lucrum Ira' zebrali sie na darashii, widzialem jeszcze jak ustawiaja swój szyk koło domków nad dp. Chcialem nagrac filma, ale dostalem ip blocked =) jak sie logne, powiem wiecej...
Następna bitwa wisi w powietrzu xD |
Co tu duzo mowic prz***alismy na daramce ;/ Ogolem przegrywamy 17:7 tu macie link do fragow:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1073682 |
@up
zdarza sie:) ale znajac umiejetnosci przywodcze Eona to LI bedzie mialo przerabane. |
Wieze ze wygraja Homeboyz, ale przeczucie mam jednak takie ze przedupimy :-( obym sie mylil.
|
Sara wygramy, musimy wygrac ! ;>
|
Z checia bym pomogl, po tym jak zginalem z rak "przyjaciol", ale nie stac mnie nawet na bolty...
|
kyra kyra
juz 2 dni gram i prawie 10 lvl mam ehhh nie chce mi sie grac server bedzie za***isty wojny itd tylko szkoda ze mam brak motywacji ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |