![]() |
Cytuj:
Przecierz nawet na robcie jak cie kicknie to zginiesz;( A chyba nie lubisz na pisu "You are dead"?:confused: |
Siema.
A jak sie robi runy ? jak sie wykowa runy.... |
Super.
Nie no mnie sie podoba przekonuje mnie plaadyn, tylko jedno jest w nim zle.Duzo trzeba wydawac na arrows lub bolty;(
Wybralem paladyna bo jest super. Co do poradnika bardzo fajny i przydatny 10/10 ( co wy macie z tymi kolorami :P):] |
Bardzo fajny poradnik ;) i dokladnie opisany :P
|
Cytuj:
Moze lubi odzyskiwac swoje rzeczy ;) |
Cytuj:
moge ci tego monka postawic za kase;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to tylko moja opinia. :) |
Mam pytanie, podczas treningu dista jaki tryb powinienem wybrac def, ofe czy balanced???
|
Mi sie podoba ;)
Tylko chcialbym sie spytac gdzie ja bym mugl expic jak mam 13 lvl Na cycach w thais padlem raz bo mnie zbloczyly.. Na ghoulach/slimach/rotach w ab niechce mi sie Moze ghoust land? |
Cytuj:
|
Ten co zrobil ten post to napisal ze do lvl 15 ghoule , rotwormy , cyce etc
Gdzie mam niby expic na ghoulach? Ghoust land? |
Cytuj:
GHOST LAND X( Od 15lvl'u gdy możesz już tworzyć strzaly, exp na dwarfach, ds na femor hills [ wraz z cycami ] Pod Ab też dosyć fajnie się expi. |
Odp.
Cytuj:
|
Lol?
Kolege Sorka ? a druid to monka niemoze stawiac ? :(
na poczntku zaczonc trenowac na ghoulu ? LOL po 20 mintuahc ghoul zacznie padac .... |
Cze Gz poradnika na fajnym poziomie mimo ze sa błendy daje 10/10 brakowalo na tym forum czegos takiego
Jedno pytanie widze ze tu duzo głupich pytan<ludzi> juz bylo wiec Mam jakis tam c set skila 76 na 59 dragonke Podpowiedzial by mi ktos doswiadczony jaki shield potrzebny jest by solo bloknac se geo ? i czy to realne wciagu next 50 lv < mam połowe> pozdro c ya |
świetny poradnik bardzo mi się przyda. wielkie dzięki B)
|
Cytuj:
|
ja mam shielding gdzies...
|
[quote=Danrahses;649155]Poradnik nawet fajny, ale niepodoba mi się sekcja magiczna.
*Antidotum kup?? a nie kup natychmiast?? *Great light Kup natychmiast?? Moze i przydatne ale zwykły light w zupełności wystarczy, ja bym dał kup. *Conjure Arrow kup?? Przecież to jeden z najważniejszych czarów dla pala, dzięki niemu gromadzisz strzały na expienie. QUOTE] W każdej profesji światło jest bezużyteczne. z reszta sie zgadzam ale nie chodzi mi zeby byc kretem ;) wystarczyc wejsc w 1ustawienie klienta 2graphicks 3adwanced 4.pierwszy suwak od gory przesowamy na 100% (jest on od jaskrawości obrazu) I mamy zawsze jasny obraz... utevo lux przydaje sie tylko do robienia mlvl.... ale wole exure :P PS.W sumie mogl bym to napisac w innym temacie ale nic. :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |