![]() |
Rod Stewart 70 %
Jesse McCartney 64% (Kurczę ;/) Ian Somerhalder 62% Gillian Anderson 53 % Reszta wyników słaba procentowo. Dlaczego ja bardziej przypominam facetów niż kobiety? -.^ |
Ten ze szkoły uwodzenia, Fredrik Ljunberg i Johnny Depp najczęściej się powtarzali :)
|
|
70% Enrique Iglesias xD
|
3 różne fotki. Normalna, głupia, normalna.
Pierwwsza: Anthony Kiedis(?) 68% Fabio Cannavaro 64% Elizabeth Taylor 58% Reszta nieznane typki. Głupia fotka: nic. Trzecia: Trent Renzor 60% Allen Iverson(wow.) 46% Hm... |
Inne, głupie zdjęcia.
Kate Holmes: 73% oraz 58% Tom Cruise 60% (pasuje do powyższego ;0) Claudia Schiffer 60% Gillian Anderson 48% Ze wszystkich powtarza się tylko Katie Holmes i Gillian Anderson. Cieszę się, że nie Emma Watson ^^ Buhahaha! 3 fotka: Marilyn Monroe 62% Victoria Beckham 59% A reszta to nieznane osoby. Tak podsumowując, to nie jestem do nikogo podobna ;p |
78% Beckham, po 70% jakies 3 brazylijskie modelki.
Nie, nie pochlebiam sobie. |
Luthi, teraz OnlyM(PL) będzie Ci siedział na karku...
Wrzuciłem jeszcze inną moją fotkę i rezultaty są nadzwyczaj dziwne: Harry Ford - 65, Albetr Einstein - 55, Julia Roberts 51, Jestem załamany... Zupełnie inne wyniki niż z pierwszych zdjęć. To chyba ostateczny dowód, że nie ma co się podniecać podobnym wyglądem do Beckham'a czy Pitt'a ;) |
70% Miles Davis
63% Mustafa Sandal 63% Fabio Cannavaro Oni zostali zaszczyceni wygladem podobnym do mojego ;] |
Cytuj:
Wyniki moje: Jakiś Reynolds Ryan 73% Jet Li 72% (lol :D) Peta Wilson 72% (nawet niezła sucza) oczywiscie Brad Pitt 70% (ten to chyba do kązdego według nich jest podobny :D) edytka: Ciekawa rzecz. Im głupszą minę robię do zdjęcia, tym więcej lasek wyskakuje :D. |
mam 78% podobieństwo do Keanu Reeves
|
Rozpuszczone włosy:
Travis Barker - 72%. Adam Goldberg - 70% Spięte włosy: Travis Barker - 74% Davey Havok - 73% Tobey Maguire (Spajdermen) - 72% Moby - 71% Reszta - poniżej 70%. +bonus, mina na 'Aleryj.prv.pl' (zez i te sprawy) Frankenstein Jessica Alba (;0) Rok temu miałem 75% do Snoop Doga... @edit Koszmar powrócił, na trzecim zdjęciu 61% di Snoop Doga. |
Jensen Ackles- 73%
Jennifer Connelly- 72% Michael Buble- 70% Patricia Arquette- 66% Jet Li- 64% (xD) Lee Ryan- 64% Paul Walker- 64% Christian Bale- 62% Fajne to... |
Z bananem na twarzy:
Rene Russo (52%), pozniej jakies ciecie i... David Hasselhoff (45%) Ricki Martin (45%) bez zadnej miny: Ruud Van Nistelrooy (60%) Matt Darnon (58%) Robin Wright Penn (53%) Jennifer Garner (52%) Jarnie Bell (51%) i... uwaga dziewczyny David Beckham (49%) Ciekawe jest to ze moja kolezanka okazala sie 100% kobieta (same fotki pan). |
Wrzuciłem 5 zdjęć, powtarzały mi się 2 osoby:
Albert Einstein (między 55-65%) I... Bob Marley xD (57-63%) Na jednym zdjęciu wyszło mi 78% podobieństwa do Łukaszenki xd |
Hehe, średnia wieku 50+
I zdjęcie: Uma Thurman 73% Clara Bow 73% Greta Garbo 72% Felix Klein 70% Donovan Bailey 63% AJ McLean 61% George Soros 60% Tim Allen 60% Bow Wow 57% Benito Mussolini 56% II zdjęcie: Timoth Leary 63% George Galloway 63% Alain Prost 62% Shirin Ebadi 60% Peter Kropotkin 55% :) i reszta poniżej 50% III zdjęcie: Rutger Hauer 66(6)% Sade Adu (F) 55% Yasmine Bleeth 52% Candace Cameroon 52% Oliver Herdy :) 52% i... Laura Bush :p 49% Gierych jest podobny do Michaela Owena, a Lech/Jarosław Kaczyński do Neve Campbell, i Margaret Tatcher :D PS. Moje zdjęcia były sprzed ~2 lat. |
To jest swietne :) Przy automatycznym ustawianiu pozycji twarzy u mnie wyszlo tak... (zdjecie deczko z profilu ;/):
M Christopher Uckermann 63% K Agatha Christie (lol :]) 59% M Eugene Levy 55% M Bill Gates (Lmao) 54% M Claude Lelouch (co to za loluch do jasnej cholery >.<) 54% M Marc Anthony 52% M Cameron Bright 45% M Isaac Stern (tu zostalem pojechany po calosci...) 45% Natomiast, gdy ustawilem to sam: M Aki Hakala 72% M Elton John (xD) 64% M Patrick Swayze (mwhahah) 62% K Anna Lindh 59% M Eugene Levy 58% M Steven Spielberg 57% M Robin Gibb 54% M Josh Groban 53% M Hrithik Roshan 51% K Venus Williams (nigga wannabe) 50% A teraz! Dajemy Droma :D No więc... Drom jest oryginalny i do nikogo niepodobny :D Bo wkoncu jakie gwiazdy maja garby.... |
Cytat droma z 2-giej strony:
Cytuj:
|
Ja jestem podobny do Oliver'a Stone'a, 70 procent.
|
74% Madonna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |