Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie znajdę danego potwora? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=600)

Yavalion 18-03-2004 19:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Piterkus
Mam pytanie czy na ghostlandzie sa ghosty? nie którzy tak twierdza ale czy to prawda??
Tak to prawda, wytlumaczenie gdzie to juz inna historia (latwo zginac po drodze).
No w sumie czy ja wiem czy tak łatwo zależy kim no ale niech wam będzie :))

Wufei 21-03-2004 20:16

tak kawał dobrej roboty ale tam jest błąd bo nie jestem pewien co do tego że warlock jest dla freeaccount dlatego sie o to pytam ale napisłeś że warlock jest na edron i nie zaznaczyłeś tego na zileono :) a i jeszcze jedno podobno warlocki mozna spotkac w molts czy to prawda?(

Gremlin 22-03-2004 04:08

re: Wufei
W sumie to Warlock jest w Demoni (wbrew temu co nazwa sugeruje Demonow tam nie ma), a Demonia jest pod MotLS.

MotLS dla nieobeznanych to jaskinie na polnoc od Carlin.

Dabek 26-03-2004 14:33

Nie wiem czy ktoś jeszcze dowiedza ten temat, ale mam pytanie:
Gdzie można znaleść minosy (zwykłe ) żeby nie było zbyt daleko od miasta. Oprócz foldy ( za daleko i głęboko ) i zamku koło ab ( zawsze tam kilkanaście ludzi biega)??

Klikowski 27-03-2004 15:02

Minosy niedaleko miasta hmmmmmm...... są koło kopalni niedaleko kaazo, nidaleko z tamtąd do Carlin i Ab a i po drodze mozna spotkać ww i amazonke albo walkirje, w dziurze z tymi mino jest odrazu zejscie na kilka nizszych poziomów (niebylem nizej niz 2 lvl, bo sa juz grupki po 2 archery) a po uzyciu libny w odpowiednim miejscu bedziesz w jakiejs górze z mino (po wejsciu okolo 3 albo 4 mino archer, 1 albo 2 mino magi, chyba minoguard i oczywiście sporo zwyklych mino).Właśnie tam expie (knight lvl 14 skile 43/39 albo i wieksze niepamietam juz :P) dawnoniegralem tą postacią.

kaminiak 01-04-2004 20:07

HELO! Czy ktos mi powie o co chodzi jakby z JINami ? Jesli cos takiego bylo to z gury przepraszam!! 8)
Kaminiak
GG - 8339990

Dan the Automator 02-04-2004 20:03

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kaminiak
HELO! Czy ktos mi powie o co chodzi jakby z JINami ? Jesli cos takiego bylo to z gury przepraszam!! 8)
Kaminiak
GG - 8339990
Puki co pojawia się tylko na teście

Wojewodzki 03-04-2004 21:38

Witam,

Na wstępie może powitam wszystkich Czytelników tej strony, jak i boarda. Dzisiaj, tj. 0.3.04 się zarejestrowałem, aczkolwiek to forum przeglądałem od jakis dwóch/trzech tygodni, czyli takiego czasu, przez który gram w TIBIĘ.

Przechodząc jednak do sedna sprawy chciałbym spytać gdzie mogę dość dobrze "poexpić" i liczyć na jako taki loot. Poniżej informacje, które jak sądzę będą niezbędne do udzielenia mi takiej porady ;)

Vocation

[ - Knight - ]

Levele

[ - 20 (Normal Level) - / - 3 (Magic Level ... Zdaję sobie sprawę, że może to stanowić przeszkodę ale myślę, że w końcu wskoczę na ten 4 :D - ]

Skills

[ - 43 (Club Fighting) - / - 37 (Shielding) - ]

Equipment

[ - Stell Helmet - / - Plate Armor - / - Plate Legs - / - Leather Boots ;) - / - Dwarven Shield - / - Dragon Hammer - ]

Z góry dzięki za odpowiedź.

BTW. Przepraszam za taki mały OT, ale odpowiedzcie mi czy moje skille są słabe / średnie / dobre / bardzo dobre jak na mój level, bo nie posiadam zdania :-)

UPDATE: Przepraszam, dopiero co się zarejestrowałem a już broję, zagapiłem się i napisałem post nie w tym temacie. Oczywiście chodziło mi o temat "Gdzie expić ze skilami xx/xx". Bardzo będę wdzięczny jeżeli przeniesiecie go w odpowiednie miejsce. Jeszcze raz przepraszam.

Toony Knight 03-04-2004 22:04

@up

Ja mam taki sam lvl i expie głównie na dwarfach soliderach, a czasem wyskocze tez na beho, ale w obu przypadkach pasuje mieć 4 m lvl i troche UH bo jak soliderów jest dużo to może być źle, a tak samo przy bh - tutaj nawet 2 potrafią zaszkodzic ;)

Co do skilli to jak Tobie pasują to jest git - ja na 20 lvl mam 61 sword i 60 shielda i teraz non stop trenuje i nic nie expie.

PS: Jesteś pewien, że dobrze zrobiłeś wybierając cluby ?
PS 2: Jak jego post przeniesiecie to moj tez ;)

misiak 04-04-2004 07:26

thx koles :P

PiXik 05-04-2004 09:33

Ja widziałem VaMpiRa

Ale czy mogłem go zabić to nie wiem to było w GHOSTLANDZIE więc możecie dodać występowanie :D (chyba że on jest na wystawe) ?( a propo jak zrobić żeby dać skrenshota bo musi być jako stronka czy co)?

Fanfi 05-04-2004 18:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
(...)a propo jak zrobić żeby dać skrenshota bo musi być jako stronka czy co)?
Zajrzyj do dzialu "Zdjecia" i przeczytaj przyklejony temat.

Elfind 24-04-2004 22:01

Slyszalem ze gdzies kolo kazz moge znalezc minosy jezeli byscie mogli powiedziec gdzie to bym byl dozgodnie wdzieczny

VirusMaster 25-04-2004 22:00

I zawał miałem

Czy ktos mi moze wytlumaczyc co FD robia w kopalniach wewnatrz kazo??? ( 3 albo 4 poziom )
I uświadomcie mnie co tam jeszcze jest bo jak na Qmpla sie 2 zucily ( i przy okazji zabily ) to z krzesla spadlem
Z góry THX

Fanfi 26-04-2004 20:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez VirusMaster
Czy ktos mi moze wytlumaczyc co FD robia w kopalniach wewnatrz kazo??? ( 3 albo 4 poziom )
Moze byly to fd summowane prze innego gracza.

trixie 27-04-2004 22:05

Po oststnim update lub przedostatnim wiele się zmieniło wszędzie ...co do thais ...... to w drodze do popilarnego tam smoka można spotkać tak rzadko spotykanego Fire devila ..... 8)

Chester the Litle 29-04-2004 19:19

Banshee nie jest tylko w ghost landzie...
Jest na wyspie królów i kolo kopaln w takim korytazu z cave ratami tza troche sie pokrecic

Artuditu 29-04-2004 19:51

Nom dzieki chociarz teraz wiem ze najsilniejszy potwor na terenie dla facca to warlock jesli dobrze przeczytalem :D.

Maniack 29-04-2004 19:57

ad. do GS - wszedzie gdze tylko da sie zlorowac

Piotras 01-05-2004 20:25

Jak już coś to DSy w ilościach hurtowych znajdziesz w podziemiach Ab'Dendriel, a dokładniej w Hell Gate. Jest tam też GS, chyba pojedyńczy spawn. Zgubiłeś jeszcze Ghostland, gdzie masz pełno Skeletonów, Ghouli i DSów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04.