Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Shin Chan 18-01-2006 17:41

To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij

Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev

Xulorin 18-01-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ayles
Ehh... A Van~ to też niezły artysta. Mój bro expił kiedyś na soldkach pod Kazo, wpadł do niego jakiś knight i zaczął go wyganiać ( chociaż mój bro był 1st, ale kogo to obchodzi ;p ), nie wyszedł to lizał ziemie dwa razy. To co miałam się czaić, poszłam z kolegami żeby sie odwdzięczyć, chyba z 5 min go ganialiśmy, wylatujemy z kopalni, a tam Mr. Van czeka. A reszta to chyba jaśniutka jak słoneczko ;< Koledzy płacili, a mi jak zwykle uratowano tylek ( szczerość :P ).
Raz też się zdarzyło, że siedziałam na guardach, na labiryncie i znów wpadł Mr. Van i mnie wygonił ^.- A kilka dni później, to nie wpierdzielał mi się tylko grzecznie zapytał jak długo jeszcze i nawet parcela mi przyniósł na loot o.O I nawet zaadresowal xd
Dziwne ;]

P.S. Catrish gratz anni ;) [ troche spóźnione ] ;D

P.S.2 Jarek 3maj się ^.- Kolege/Kolezanke [ już sama mam wątpliwośći ] też dopał dziś Mr. Van~ i Laof i kazali oddać eq ^.- Za co? Za nic.

Galana schodzi na psy [ nie obrażając zwierzątek ] ;S Bo to co się tu dzieje się we głowie nie mieści -.-

Prawda jest taka że Van ma kilku ownerów. Każdy jest inny.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shin Chan
To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij

Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev

Witaj Wielki Fanie Jejiheva który zabijał polaków też dla frajdy a wręcz był gorszy niż Konda i Patriots. Po drugie jeśli nie wiesz za co Demi ich bił to się nie odzywaj. Zawsze najmądrzejse są te 10-30 levele.

Shin Chan 18-01-2006 18:29

ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!

Demiphant 18-01-2006 20:25

Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p

Xulorin 18-01-2006 20:59

Cytuj:

ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!

To pochwal się nickiem? Czy może boisz się czegoś?

@ Demi

Wygramy jak Polacy nauczą się współpracować.

Ayles 18-01-2006 21:04

Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.

Xulorin 18-01-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ayles
Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.

U Polaków mamy morale... polegają na tym że jak ktoś padnie to reszta ucieka bo morale podupadły.

YeaP 18-01-2006 21:08

@Kenseji
Wyjdź, Wypad, Opuść nas, Wy*******aj... Wybierz jedno i zrób to.!!
Gówno wiesz o ppg.

@Demi.
Raczej więcej polaków walczyło.

Jedna z fotek.
http://i29.photobucket.com/albums/c260/Frager/ass.jpg

Tarnos 18-01-2006 21:59

Na początek Witam wszystkich :]

a teraz moge powiedziec co nie co :D
nierozumieim ludzi ktorzy nie byli w ppg a oceniaja ich nie rozumieim takze tych ktorzy mowia zle o tych ktorych nie znali -.- dla mnie to zalosne :P

a tak na marginesie kenseji opisal moja sytuacje z Yahelem :P

P.S. nie wiem co on do mnie ma i o co mu chodzilo ale juz o tym zapomnialem

Shin Chan 18-01-2006 22:17

@demi~ nie ubilbys mnei jakbym gral ;p >> sprzedałem Zerka z wczesniej wymienionych powodow a to ze kupił go Koles co jest zwyklym Lolem i Potrafi expic tylko w dol to juz nie moja wina, powinienem go sprzedac wczesniej wtedy Gdy Kumple Mythica i zaxa Sprzedawali ale To juz nie moj Swiat i nie moja sprawa sami chceiliscie teraz bedziecie Zyc jak psy a wasze zycie bedzie zalezec od nastrojow jednego Szweda.....

@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie :) teraz to i tak juz nie ma znaczenia bo ta gra jest dla mnei skonczona szczegolnie Galana... kolejny zamkniety rozdzial.

z tego wszystkiego zapomnialem sie pozegnac ze znajomymi na Galanie
Żegnajcie wszyscy Ci Ktorych znałem i nieznałem, Ktorzy mnie znali a ja ich nie znałem hehehe Fajnie Bylo Moze pewnego Dnia na Pewnym Swiecie w Pewnej Bitwie Znów obok Siebie :) /wasz Zerk

Karakath 19-01-2006 00:08

Pamietam czasy kiedy wszyscy nazekali na Jejihev'a, a prawda jest taka, ze trzymal wszystkich za pysk i tylko jedna gildia sie zadzila. Teraz kazdy zadzi sie wlasnymi prawami z czego najbardziej Patriotsi bo maja najwieksza sile. Poza tym mam juz swiety spokoj, zdziwilem sie jak zobaczylem jaki jest popyt na moj char xD

Xulorin 19-01-2006 07:45

Cytuj:

...@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie :)...

Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana" 8o

A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest :)

Tarnos 19-01-2006 09:32

Ja tylko czekam na ferie które się zaczynają jutro :D:D. Nabijam w ferie 50 level pózniej skile i znowu exp będzie ostro ;]

na galanie jedno mnie drazni zabijesz 8 level ma skula i Ciebie klepie przylatuje 30 jak pada ten 30 to przylatuje juz 80 jakis i masz przesrane i musisz placic za to ze zabiles pk ktory ciebie klepal -.-" zalosne kiedys tak nie bylo rok temu pamietam zaczelem grac na galanie i bylo elegandzko nie bylo tak przesrane po moich przygodach z charami i huntami dalej tu gram ;]. jak narazie nikt do mnie nic nie ma i wole zeby tak zostalo zmienilem sie i jestem neutralny i mam swiety spokoj :D

Shin Chan 19-01-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana" 8o

A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest :)

teraz Dałes Xul~ Grud~ To Tylko "Blondyna" z Kanady wokol ktorej wszyscy tylko chodza ....... heh

Jesli Galana ma rządzic Kobieta Ktora nie potrafi powstrzymac swoich emocji i swoje sprawy z inna Kobietą <lady eluined> Rozwiązuje siłowo.....
Zabiła ja za to ze jest bardziej lubiana na forum i celnie Ripostuje na Jej Posty... Zabiła ją za nic i ty to wiesz ........ poprostu zazdrosc ... w rl pewnie by jej oczy wydrapala .... dla mnie to Glupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi.......... i ona ma nie pozwolic na pk i PA heh smieszny jestes.... masz jeszcze kogos? moze jakby Lord An~ albo Corlic liderowali.. ale Konda predzej zhakuje swą postac niz ta im doksc do glosu

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1059684

jastr 19-01-2006 18:22

@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)

Ramok 19-01-2006 21:55

Wczoraj bawilem sie noobcharem w Carlin i patrzę idzie sobie 10 drut z rsem i mnie zaczal tluc to ubilem, a za chwilę pisze do mnie Zax~ "hunted" ^^. Coś chyba nie tak ;] A co do Grudging to nie jest ona suką z Kanady a Lord Anar~ to spoko koleś, naprawdę nie wiem o co ci chodzi Shin...

thewojtek 20-01-2006 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p

i na 80 lv grana :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p

Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to :) byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*

@zerk

pewnie mnie nie pamietasz nubka na 20 lv ktory z toba gadal -,- ale to byly fajne czasy jak z skullem w czarnym wdzianku zawsze po carlin biegales i na*******ales all nubki -,- GL gdzies tam do zobaczenie(zagrania) gdzies tam -,-

Xulorin 20-01-2006 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)

WORD! :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to :) byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*

Jesli dobrze pamietam to jedyna wojna w której mieliśmy szanse wygrać to jak PPG było. A ty opowiadasz jeszcze dawniejszą wojne która była bez szans ( wprawdzie zawsze są jakieś szanse ) IS vs Patriots ( w którym jeszcze Jejihev był z Kondą ).

Celmir 20-01-2006 14:50

Asslicker

Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c

Str4t0s 20-01-2006 16:03

Z czytania tego tematu wynika,ze nie wiem na co sie nastawiac , Walczenie z konda czy u jego boku.Pomozcie Galanczycy czy kondzie mozna zaufac czy trzymac z polakami?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16.