![]() |
Cytuj:
__________________________ Pron Enya 53lvl EK Kyra |
@rapidos i notop
oboje macie racje, ale nie w 100%;] |
Pronek ma racje :D ta wojna to nie tylko wojna będąca tradycja w tibi " pl vs swe" ale jak juz powiedzial Pronek mamy w swych szeregach paru szwedow i hiszpanow z ktorymi sie nam milo wspolpracuje :D btw... szkoda ze plan z Miz~ nam nie wyszedl :D
Hail Forsaken |
Forsaken nawet niema takiej opcji zebyscie przegrali ;]
Lider Forsaken jest doswiadocznym graczen i jezeli sie go bedziecie sluchac to luzikiem mozna wygrac z LI Do ludzi ktorzy twierdza ze LI to nie PA: Macie Freezyw mozgu??LI nawet swoich z cave wywalalo...nie wspominajac juz o innych Ja Jestem Forsaken ;] Hail Avarian's! Hail Forsaken |
Jesli ktos jest za LI ich sprawa ale pod ich rzadami nic nie zrobicie bo was beda bic ich koledzy na 15lvlach i beda was huntowac LI po pierwsze ze oni pa mzoecie sie przekonac moj kumpel nie bierze udzialu w wojnie nick Cesiro gral sobie nad ranem i przyszlo go LI zabic za lvl, wiec lepiej zebyscie byli Forsaken bo jesli my wygramy to nie bedzie takiego pa jakie wycznia LI
HAIL Forsaken |
Proń~ ubiegaj sie o inva do Forsaken :D albo moze juz masz?:D wracam za 2 tyg do gry podbije szybko lvl i opzamiatamy pare LI lamers ":D
Hail Forsaken ! |
Cytuj:
|
Van:
Lucrum Ira to nie tylko swe 0o ale co do ich PA to sie zgadzam gralem na obsidi i wiem jakie Pa robi Erus(Member Lucrum) Zabil polaka (Raxilon-a) za lvl 0o |
Moze ktos by napisal jak tam fragi ;) Bardzo bym prosil :p
|
Cytuj:
|
@Van_Waterflew
wyzywasz kazdego od noobow a sam nim jestes :D wywalaja cie z expowiska bo przeciez jest wojna i nalezy wbijac lvl a nie ustepowac noobom z 14 lvl ! proste? LEAVE OR DIE ! |
Sato Avarian masz racje :) trzeba bic lvle dlateo jestescie przez Forkasen wywalani bo musza robic lvle. Macie za male pojecie w wojnie widze :)
czekamy na ciebie ale troche Ci jeszcze tego bana zostalo :( |
Cytuj:
|
Sato Avarian...
Naczysie, ze jak Szwedzi są PA to jest źle, ale jak Polacy wygrają wojnę ze Szwedami to Polacy będą PA i będzie lepiej? Mówicie, że się skończy Power Abusing... a z drugiej strony już teraz wyganiacie swoich z miejsc do huntowania. Kali ukraść komuś krowę... ( /\ aluzja /\ ) |
Bedzie lepiej niz byli szwedzi "pa" tzn LI
Pa zawsze bedzie bo ten kto ma wladze ten ja wykorzystuje :P |
lol... nie zawsze, uwierz mi.
|
Cytuj:
|
jakos Eon Aldarion do mnei sie nie zwrocil o pomoc a Farisdy co chwile pisze zeby pryszedl to lece tam gdzie kaze wiec nie mow mi tu glupot
|
--po pierwsze..... Ci co nie graja na Kyrze nie znaja sytuacji "naszego servera" niech nie wypowiadaja sie w tym temacie...
--po drugie..... owszem niektorzy z nas stosuja PA ale w postaci wyganiania z cave... na poaczatku LI stosowalo bardzo nietypowe PA np. wchodzac d o cave komus z LI padales odrazu, ów pan nie cackal sie mowiac "Leave or...." tylko odrazu spamowal z SD .. wiec jesli ktokolwiek powie ze Forsaken stosuje PA to sie myli. Jest wojna kazdy z Forsaken potrzebuj kasy i lvlu na wojne,bez wolnych caves nie uda sie nam tego zdobyc ,wiec wyganianie z Cave to wd mnie nie stosowanie PA tylko normalny odruch.. Ci co sobie chca expic bez stresu niech ida na Antice polatac po gl-u albo po scarabach .Nikt was na Kyre nie zapraszal wiec nie narzekajcie na ktorąkolwiek ze stron konfliktu!! Hail Forsaken |
Seto~ normalka ze aby wygrac trza miec duze lvle ale trzeba tez szanowac innych graczy(niestety nawet noobow;/) ale mozna sie ugadac z nimi zbey wyszli a pozniej im oczyscisz expisko od innych ;)
btw:Forsaken i tak wygra :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |