Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Li Vs. Forsaken !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60671)

Pronek 11-01-2006 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
Interesuje mnie co sie stalo, ze Tetro walczy z Mizearonem, czy jak mu tam.
Jeszcze kilka dni temu miał w opisie "bloodbrother: Mizearon".

Tetro byl caly czas z polakami poprostu chcial spokojnie sobie poexpic a wojna byla zaplanowana :) mial pasc z pierwszym dniu mizreaon ale cos nie wyszlo :D niektorzy z LI przeszli na strone For~ bo LI to pa i po pierwsze For~ to nie tylko polacy bo w gildi jest duzo hiszpanow i paru szwedow.

Gedd 11-01-2006 11:54

@rapidos i notop

oboje macie racje, ale nie w 100%;]

Merkyon 11-01-2006 13:45

Pronek ma racje :D ta wojna to nie tylko wojna będąca tradycja w tibi " pl vs swe" ale jak juz powiedzial Pronek mamy w swych szeregach paru szwedow i hiszpanow z ktorymi sie nam milo wspolpracuje :D btw... szkoda ze plan z Miz~ nam nie wyszedl :D

Hail Forsaken

Elder Nagan 11-01-2006 14:04

Forsaken nawet niema takiej opcji zebyscie przegrali ;]

Lider Forsaken jest doswiadocznym graczen i jezeli sie go bedziecie sluchac to luzikiem mozna wygrac z LI

Do ludzi ktorzy twierdza ze LI to nie PA:
Macie Freezyw mozgu??LI nawet swoich z cave wywalalo...nie wspominajac juz o innych

Ja Jestem Forsaken ;]

Hail Avarian's! Hail Forsaken

Pronek 11-01-2006 14:14

Jesli ktos jest za LI ich sprawa ale pod ich rzadami nic nie zrobicie bo was beda bic ich koledzy na 15lvlach i beda was huntowac LI po pierwsze ze oni pa mzoecie sie przekonac moj kumpel nie bierze udzialu w wojnie nick Cesiro gral sobie nad ranem i przyszlo go LI zabic za lvl, wiec lepiej zebyscie byli Forsaken bo jesli my wygramy to nie bedzie takiego pa jakie wycznia LI

HAIL Forsaken

Merkyon 11-01-2006 14:26

Proń~ ubiegaj sie o inva do Forsaken :D albo moze juz masz?:D wracam za 2 tyg do gry podbije szybko lvl i opzamiatamy pare LI lamers ":D

Hail Forsaken !

Van_Waterflew 11-01-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer
Forsaken RULEZ !!! Rozwalcie tych porąbańców z LI.
Mam pytanie: Co to znaczy PA ?

Power Abusing czyli nadużycie siły. Z tego co widze to LI to banda noobqów, którzy myślą, że mają władze i to wałdze chcą wykorzystać czyli typowi szwedzi.

Elder Nagan 11-01-2006 15:20

Van:
Lucrum Ira to nie tylko swe 0o ale co do ich PA to sie zgadzam gralem na obsidi i wiem jakie Pa robi Erus(Member Lucrum) Zabil polaka (Raxilon-a) za lvl 0o

Poker H.O.T.D. 11-01-2006 20:35

Moze ktos by napisal jak tam fragi ;) Bardzo bym prosil :p

Edek Rozprowacz 11-01-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
Pierwsze slysze o PA ze strony Forsaken, ale ok. Jesli wy sie z tym spotykacie to macie od tego 10 leaderow, do ktorych mozna sie zglosic i poprosic o interwencje (miedzy innymi mnie, ja nigdy nie przechodze kolo takich spraw obojetnie).

@Medivh: ty juz chyba z 30 razy to samo piszesz na temat PA, a to c*** prawda, ze dpft sa noobami, ktorzy wygrali dzieki hacka i teraz sieja PA, to nie znaczy, ze all gildie takie sa.

Pozatym jak LI jeszcze moglo normalnie grac to robilo duzo wieksze PA.

@Owner: eee? Wojna sie skonczyla? Chyba cie pogielo...

Hah to malo wiesz albo nie chcesz wiedziec. Mnie juz 3 razy wy***ala osoba z Forkasen (3 razy ta sama). Wiesz nie ma to jak miec puste expowisko i po 3h w***rdala sie jakis nóbek i "leave od die". Ogólnie zwisa mi kto wygra ta wojne ja chce miec swiety spokój i tyle. -.-

Merkyon 11-01-2006 21:32

@Van_Waterflew

wyzywasz kazdego od noobow a sam nim jestes :D wywalaja cie z expowiska bo przeciez jest wojna i nalezy wbijac lvl a nie ustepowac noobom z 14 lvl ! proste? LEAVE OR DIE !

Pronek 11-01-2006 22:36

Sato Avarian masz racje :) trzeba bic lvle dlateo jestescie przez Forkasen wywalani bo musza robic lvle. Macie za male pojecie w wojnie widze :)

czekamy na ciebie ale troche Ci jeszcze tego bana zostalo :(

Morximal 12-01-2006 06:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
Najwieksze zaslugi w wojnie maja Hiszpanie, to oni wymyslaja cala taktyke.
Jak mozna nam pomoc? Najlepiej wysylajac nam runki, ammo, ringi etc.

Hiszpanie, lol? od Kiedy Eon Aldarion jest hiszpanem lol, z tego co obserwuje to Farsidy loguje sie 2h na dzien i jesli pisze cos do niego to mowi " you are vice you decide"

Knight mathoff 12-01-2006 07:14

Sato Avarian...
Naczysie, ze jak Szwedzi są PA to jest źle, ale jak Polacy wygrają wojnę ze Szwedami to Polacy będą PA i będzie lepiej?
Mówicie, że się skończy Power Abusing... a z drugiej strony już teraz wyganiacie swoich z miejsc do huntowania.

Kali ukraść komuś krowę...
( /\ aluzja /\ )

Pronek 12-01-2006 07:16

Bedzie lepiej niz byli szwedzi "pa" tzn LI
Pa zawsze bedzie bo ten kto ma wladze ten ja wykorzystuje :P

Knight mathoff 12-01-2006 07:35

lol... nie zawsze, uwierz mi.

Winkler 12-01-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Hiszpanie, lol? od Kiedy Eon Aldarion jest hiszpanem lol, z tego co obserwuje to Farsidy loguje sie 2h na dzien i jesli pisze cos do niego to mowi " you are vice you decide"

No to slepy chyba jestes. Pozatym mi sie z nim najlepiej dogaduje, wiec sadze, ze ma najwieksze zaslugi. O Eon'ie nie bede sie wypowiadal, bo jeszcze bym se kichy narobil tylko eh...

Pronek 12-01-2006 11:27

jakos Eon Aldarion do mnei sie nie zwrocil o pomoc a Farisdy co chwile pisze zeby pryszedl to lece tam gdzie kaze wiec nie mow mi tu glupot

Merkyon 12-01-2006 13:04

--po pierwsze..... Ci co nie graja na Kyrze nie znaja sytuacji "naszego servera" niech nie wypowiadaja sie w tym temacie...
--po drugie..... owszem niektorzy z nas stosuja PA ale w postaci wyganiania z cave... na poaczatku LI stosowalo bardzo nietypowe PA np. wchodzac d o cave komus z LI padales odrazu, ów pan nie cackal sie mowiac "Leave or...." tylko odrazu spamowal z SD .. wiec jesli ktokolwiek powie ze Forsaken stosuje PA to sie myli. Jest wojna kazdy z Forsaken potrzebuj kasy i lvlu na wojne,bez wolnych caves nie uda sie nam tego zdobyc ,wiec wyganianie z Cave to wd mnie nie stosowanie PA tylko normalny odruch..

Ci co sobie chca expic bez stresu niech ida na Antice polatac po gl-u albo po scarabach .Nikt was na Kyre nie zapraszal wiec nie narzekajcie na ktorąkolwiek ze stron konfliktu!!

Hail Forsaken

Elder Nagan 12-01-2006 14:44

Seto~ normalka ze aby wygrac trza miec duze lvle ale trzeba tez szanowac innych graczy(niestety nawet noobow;/) ale mozna sie ugadac z nimi zbey wyszli a pozniej im oczyscisz expisko od innych ;)

btw:Forsaken i tak wygra :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58.