![]() |
Niech to. podejrzewalem ze to wkret ale jak drom pierwszy raz przylazl to puscily nerwy =')
[Lizanie dupska] WYBACZ PRZEPRASZAM..... [/Lizanie dupska] Macie tutaj jak oxy mnie wkrecal - menda jedna mala. Cytuj:
Pelna rozmowa - bez tajemnic ;P Ja bym jechal dalej ze sklinka ale gangrel mnie powstrzymal i poluzowalem zaworki. |
ha... ha... ha...
Nie ma to jak poważny team moderatorów co? Żal mi was jak cholera i tyle. Może to i jest śmieszne z waszej strony, ale z mojej jest to żałosne. n/c... |
just for provocation.huhehehe nie zdazylem napisac posta bo czytalem cale to śmieciowisko,wkręciłem się ale zaskoczyły mnie głosy na Scora wydaje mi się chyba najlepszym moderatorem.a moderatrorzy których nie lubię już i tak nie ma
gratulacje udanego wkręta ale wy jesteście na wyższej pozycji i użytkownicy nie mogą takich wkrętów robić ps.żal mi wszystkich którzy wypluwali swoje flaki na tamtym temacie |
Cytuj:
I do wszystkich, którzy wciąż mają jakieś przeciwskazania co do mojej pracy. Nie, nie zmienię swojego podejścia do forum. :) Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Badzcie gotowi. juz ja i moja banda noobkow przygotujemy cos na was! @down Zrozumcie chlopaka. moja prawa reka ;) <j/k> |
Co wy na to zeby zrobic teraz cos w ramach rewanzu przeciw modkom? :> plxpxlxpxl
|
A proszę bardzo. Byle by było śmieszne, a nie chamskie. Z chęcią się pośmiejemy. Tylko musicie się bardzo postarać-niebieska strona forum widzi/wie/może znacznie więcej od czarnych userów;)
|
@Ville: Aż strach się was bać... nooby działają w kupie a kupy nikt nie ruszy :)
|
No ale to trzeba jakos wykombinowac i obgadac na konferenci gg albo gdzies bo na forum modki wszedzie sie wcisna -.- . I jeszcze jeden problem co takiego zmajstrowac?
|
IMO gadanie o tym co by tu modkom przygotować w TYM temacie nie jest najszczęśliwszym pomysłem ;)
|
A co do wiszacego wielbłąda - ryba dał to do podpisu.. klikam na jego konto.. patrzę : ostrzeżeń 1. PW do niego: Czy dostałeś warna za Droma w podpisie?.
Potem otwieram PW - "nie to za co innego.. POWIEŚ GNOJA" xD. @Matek - a skad wiesz, ze Matkow się urodził w Polsce? Może w Niemczech.. ;) |
Czuje sie taki.. oszukany.
Moze mnie to nie bawi (biorac pod uwage, ze stracilem sporo czasu na obserowanie rozmow) ale ciesze sie ze przynajmniej wy mieliscie zabawe. W zasadzie ja tez mialem z was jak sie niby sprzeczaliscie ;p. Ale jeszcze wieksza zabawe mam z glupich userow (niewazne jakich) ktorzy pokazali swoja prawdziwa twarz plujac na Raula (chm.. ciekawe co to za user ;)) |
Tak, modki się bawią w najlepsze a my tu niecierpliwie czekamy aż znienawidzony przez nas moderator opuści na wsze czasy to forum, aż w końcu się dowiadujemy że to wszystko pic na wode! I jak tu potem nie dostać furii??
Musicie zrobić oddzielne pod-forum dla użytkowników, żebyśmy mogli się z was troche pośmiać ;) ech, modek to ma klawe życie... |
buah, niezly wkret, gratz dla modkow, a userzy chcacy zrobic wala modą niech pamietaja ze mody widza wszystkie topici oraz pw na forum, a moj gg to 9478893 ;D
|
Cytuj:
Co do tematu to sam nie wiem co o tym sądzić. Wiem, rozumiem, żarcik, pewnie się pokładacie ze śmiechu ale dla mnie to trochę nie-teges. :/ |
Mam pomysł jak wkręcić modków :-) Ihihihihihihihihihihihihihihihihihi...
|
i napisales tego posta zeby kazdy sie na ciebie rzucil z pytaniem co to za pomysl?
Stary. pomysl troche, skombinuj po cichu ekipe i wkrecaj. A nie publicznie -.- |
Haha! Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem.. no, że to jest żart xP Już kiedyś się wrobiłem na to, że Hege rezygnuje z posady modka xD Teraz już nie wzięliście mnie tak łatwo, ale to było zabójcze! Gratuluję pomysłu, haha ; )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |