![]() |
i zstapil z ciemnosci niszczyciel marzen co sie Bryndii zwie ;p. Tez bede mily i podbije ci galerie :3
Bardzo, bardzo ladne grafiki. |
Coś pieknego, co ja bym dał żeby tak rysować... uczyłeś się jakoś specjalnie rysować, kursy etc, czy samo z czasem przyszło?
|
to nie przychodzi z czasem to przychodzi z ĆWICZEŃ :D
|
:)
Naprawde zajefajne ... :) 10/10 ;)
Prace bardzo dokladnie wykonane :) |
sam zrobiłem potworka i dzienki za ocene, teraz wiem nad czym musze popracować :D wybacz, że tyle czekałeś na odpowiedz ale dawno ty nie wchodziłem:D
|
Bump przed wyjazdem,nie będzie mnie przez dłuższy czas ale może za to po powrocie wrzucę świeży materiał B)
nareczka |
piekne daje 10\10 masz super talentB)
|
łaaaaadne... hehe..
|
Fajowe
Wo.Ow Zajefajdziste rysunki chciała bym tak rysować ... bez komentarza, po prostu Siara!! Wielkie Gratlz 10/10...? To mało powiedziame 100/10, 10000000000000/10
|
Taki sobie szybki szkic, nie wiem jeszcze czy bedę go kończył,czy zostawię jak jest, ale póki co BUMP
http://www.icpnet.pl/~dracus/jensandco.jpg |
|
to teraz tutaj trzeba cenzurowac?.... bleh.
|
Nie wiem,dałem na wszelki wypadek żeby admini się nie burzyli ;)
|
Widać, że po intensywnym treningu dochodzi się do perfekcji, i ty do tego właśnie doszedłeś:p oceniam to 10/10 i życze dalszych sukcesów :)
|
Kiedys slyszalem takie stwierdzenie, ktore bardzo mi sie spodobalo: "perfekcyjnie maluje tylko Bog" ;]
|
A ja widziałem wersję NIEOCENZUROWANĄ! Zamkną mnie? :P
Moje zdanie znasz, Blacko, zresztą chyba to się robi nudne ciągle słyszeć, że zajebiście się rysuje...? :) BTW. Na tablecie najpierw rysujesz szkic pędzlem ustawionym gdzieś na 60% opacity? |
Eheheh :p
@Shan Niom,tylko że raczej manewruje suwakiem "Flow" i to w okolicach 10-20%;p |
|
Tak, bardzo ładne... Ale dlaczego stawiasz podwójne posty ?
|
up@ zeby dac znac ze wstawia nowe prace ;p
Ten temat cierpi na brak komentow :( Praca bardzo ladna ^^ bezbledna W czym robiles ?? Podejrzewam ze tablet :D:D Moze jakies kolorki hmm ?? ;) Pozdr0 B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |