![]() |
@up
A ja w 5lvl :) |
"Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum ;PP"
Ehh, a ten 13 lvl to rzeczywiście pechowy, wstyd się taką ślepotą wykazać. Dzięki Rothes ;). |
małą przerwe od hackme miałem ale jak to przeczytałem to 13 lvl w (dosłownie) 6 minut przeszedłem....
Dabek gonie cie, dzisiaj to przejde :) |
mógł by ktoś pomóc z 7lvl?? Ale tylko jakoś ukierunkowac bo nie mam pojęcia co zrobić...
|
i nie moge 5 lvla ruszyć:/
Może jeszcze jakaś podpowiedź, o ile dobrze zrozumailem to mam sobie wymysleć nazwe pliku, Lol jaki ja glupi byłem:/ Dobra mam:) Dupa ale 6 to ja nie rozumiem, z kąd ja mam wytrzasnąć to nazwisko. |
Lvl 1 ukończyłem bez problemu.
Lvl 2-nie zrobie :) za trudne :D |
|
Jestem przy końcówce 6 i nie wiem co dalej zrobić ! :/ Jestem w folderze skrypty mam plik config i nie wiem co z nim zrobić (wpisuje hasło które jest w configu i niedziała .
|
Cytuj:
//i oczywiście czy to "zakodowane hasło" rzeczywiście ma jakiś związek z RL hasłem.. |
Cytuj:
Jeżeli 6 lvl to ten z TPSA'ą to znajdzcie sobie w internecie informacje o ROT-13. @Down Nic nie musisz strzelać... poczytaj sobie inne posty w tym topicu na temat tego poziomu. |
Hrhrhr, 7 troche denne bo nie dostaje errorów MYSQL ;-P Trza teraz strzelać jak to zapytanie wygląda i jaką tabelke musze selectnąć ;<
|
kurde nie umiem zrobić tego 2 zadania muwicie żeby wyciągnąć pierwiastek z liczby która jest w źrudle ale z żadnej z tych liczb nie da się wyciągnąć pierwiastka (chyba) :P plz dajcie odpowiedź na 2
|
Cytuj:
1245 SPECJALNIE DLA CIEBIE, Sorry all ale jak patrze to żal mi go. |
mógłby ktoś jakąś podpowiedź do 3 dać? :P bo siedze siedze z godzine i nie moge pojąć :D
|
3 lv. HELP.
|
Cytuj:
Jakaś mała podpowiedz w 5 poziomie ,oprocz tego ze musze zmienic nazwe pliku ,bo to sie domyslilem gdy looknelem w source. :P @down;Dark magican: Spooling ,ale i tak juz sie tego domyslilem zaraz po napisaniu tego posta @edit: 7 poziom i sie zacinam. W ogole nie czaje tego sql injection ;/ .Moze jakas podpowiedz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |