Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Potrzeba wiecej ludzi na Selenie.. :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61465)

Naiters 02-03-2006 19:42

Sam bylem w gildi stworzonej przez Gusara wszystko bylo fajnie dopuki ktorys z naszych niewytrzymal presji i zaczol wyzywac swe -.-. Tego samego dnia ubili mnie i stracilem 60k w itemach(mialem z 26lvl).

Shifos Wielki 08-03-2006 01:08

O ile ja pamietam jesli chodzi o gildie "Nemesis" czyli stworzona przez Gusara to prawda jest wlasnie taka ze w momencie jak zrobilo nas sie powyzej 100 co niektorzy mysleli ze juz zawojowali Selene sama iloscia ludzi zaczeli wykrzykiwac teraz im ku... pokazemy kto tu rzadzi a prawda jest wlasnie taka ze najwiecej krzyczeli cykory sam widzialem jak szwedzi lali przed depo w thais Roxiaro zrobili mu trapa uchal sie chyba z 10 minut a ludzie z "Gildii" stali w depo i nawet nosa nie wystawili dodam ze byl tam sam wodz Gusar.Prawda jest taka ze Polacy sami sie zabijaja najwiecej nieraz laze noob charem i widze co sie dzieje podlatuje z 12-16 lev i chce mnie zabic na 8 lev bo mysli ze niewiadomo co ja mam na sobie a moze w bp jakies cuda nosze :) Gram na Selenie dosc dlugo juz i niestety do takich dochodze wnioskow.

Patrix de'Vere 08-03-2006 15:34

Nie wiem czy jest jakis sens grac na tym serverze :| Gralem troche zrobilem 32 lvl wszyscy moi znajomi sie wyniesli... a nawet dobrej polskiej gildi ktora rekrutuje znalesc nie mozna

Marczio 08-03-2006 22:54

Asgh, mowie o zdradzie bo chyba pamietasz gildie Gathering.
On i Daenero kickneli z niej wszystkich (bedac w porozumieniu z Nocturnami itd.) i zalozyli Breathstealers, i potem byla wojna miedzy "PA" (team pekay ktorego bylem czlonkiem) a "wybawcami" czyli breathstealers. Juz od dawna mowie ze macie swoich wybawcow. Nienawidze seleny bo to jest shit. Jedyne co to mozna tam pkowac

Iomer Thunderblade 09-03-2006 01:16

E tam jakos sie daje rade Szaranczq :D Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>

szelbisz 09-03-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
E tam jakos sie daje rade Szaranczq :D Po tym uwolnieniu wszystkich huntedów popeye ma chara teraz tylko alfisa trzeba zalatwic zeby uwolnili i ekipka w komplecie :>

Popeye gra teraz Merhionem ?? bo coś podobne mają commenty

Azakus 10-03-2006 11:07

Oj ludzie, ludzie wy to wszedzie problemy widzicie :P. Ja gram na selenie prawie od samego jej poczatku i jakos problemow nigdy nie mialem :) Czasem zdarzaly sie wyjatki ale do calosci to malo one znacza. PA?? Jak wszedzie xD Wczesniej bylo lepiej. Sam pamietam czasy swietej pamieci Zareniusa i Riveniusa. Oni to dopiero PA robili xD. Ich role przejeli Popeye i Alfis (czekam az zobacze go poza pz :D). Co do Larosa to nigdy sie na nim nie zawiodlem. Przyklad? Gdy dwoch rl Appitjuha mnie trapnelo na darashii (az wstyd sie przyznawac bo mieli 15 lv mniej ode mnie :P) Laros odrazu przybiegl i doszlo nawet do bojki miedzy nim a Appitjuhem. Z reszta ekipy dawnej Cruosis tez sie niezle zyje ( LOVE YA HEALEK xD). Jak powiedzial wielki medrzec: "Przezyjesz Selene to wszystko przezyjesz" :D

Ps: Scroopy widze ze sie bardzo szarmancki zrobiles :D

Sir Zielak Lord 10-03-2006 23:23

Polacy

Ludzie o czym wy gadacie? Chodziło o to żeby ludzie doszli na serwer a skończyło się na zjeżdżaniu SWE! X( Co wy do nich macie? Jak dlamnie Szwedzi to super Ziomy. Nie kradną (Jak poalcy za***ac bp sd, miec 8lv, śmiać się i dednońć a potem wyzywac od nobów umie tylko polak). Wiele szwedów placi nawet więcej za runki np. Swapzor za 3 bp sd Fire Axe?! TAK! Wychodz ponad 5K więcej!

Bez urazy dla polaków, tych co są spoko. All Verticas HAIL (Nax i Xan). Koti też równy gość ostatno wrucił na Selene :). (Jest wiele innych spoko polaków np. Vusem)

Może zastanowimi się dlaczego szwedzi żondzą? ) Ponieważ pomagają sobie na wzajem. I nie nażekajcie na PK, bo jeśli napiszesz, że jestes nowy i to twój pierwszy serwer to cie zostawią. I niegadajcie na Feleonów, Nocturnów, Vidfieme czy inne rodziny. Grajcei, rozwijajcie się, poznawajcei świat i zawierajcie znajomości!!

Zmieniajmy świat od siebie ( A moim drutem na 17 zabilam 31-go Knighta po mnie zaczął lać - po dedzie nie napisal żadnego zlego słowa tylko przeprosił)

HAIL SELENO!!;) Bije 60 MAGICZNY!!!

Marczio 10-03-2006 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade

No i idziemy na Qu od razu, Alfis jakos sie zalatwi.
Cos cie dawno nie widzialem na ventrilo i msn wtf? Chcesz mi podpasc?

@ Shina

Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.

@ Azak

yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl :p
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c

@ Szelbisz

Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.

BTW. Arvit hueuheuhe gogo pg :D

szelbisz 11-03-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
@ Szelbisz

Dam se ten sam txt co popey bo jestem w jego teamie i od razu to oznacza ze popey bedzie mna gral? Merhion jest do konca lojalny, a txt dal dla jaj chociaz teraz jest free jak wiadomo.

Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste :)
To jaki jest nowy nick Popeya ? ;)

Sir Zielak Lord 11-03-2006 11:40

Cytuj:

@ Shina

Nie jestes 1 ownerem bo znam go z rl, moglbys zachowac dla tej postaci troche honoru i nie pisac takich postow jak tu jak i zarowno na tibia.com
Robisz wstyd rodzinie Gorkis.

I co z tego, że nie 1 owner?? Pisałem ten post ponieważ niezgadzam sie co do opini o szwedach. Owszem pekują ale polacy są gorsi. A co do postów na tibi.com to nienawidze ZŁODZIEJI!!!! Poprostu nierozumiem jak można być tak nie honorowym człowiekiem i kraść żeczy od graczy na niskim poziomie? Ktoś grał cały czas na tej postaci i wysiłek z gry POSZEDŁ NA MARNE!

Jak byś się poczuł gdybyś komuś zaufał a ten ukradł by ci prace całej gry? Dlatego rozumiem nisko levelowców, którzy prosili w Carlin,Thais i Venore o pomoc. PS. Nigdy nie odmówie pomocy oszukanym. Nawet niech to będzie brazylijczyk czy venezuelczyk.

@ Mariczo

Jeśli dla cibie brakiem honoru i ośmieszanim się jest pomagani innym, ostrzeganie kogoś lub posiadanie innej opini to GRATULACJE. Pliska nie obrażaj się i postaraj się zrozumieć osoby poszkodowane gdyż wtedy nie nazywał byś to brakiem honoru.

Marczio 12-03-2006 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz
Nigdy nie twierdziłem, że jest nielojalny czy coś w tym stylu. Nie wiem, nie znam go. Iomer napisał, że Popeye ma chara, a przypadkiem zobaczyłem w commencie , real name i location to samo co miał Popeye więc się zapytałem. Proste :)
To jaki jest nowy nick Popeya ? ;)

Hehe Popey nie gra juz na selenie zadna postacia to po 1, po 2 co wam wszystkim tutaj do jego "nowego" nicka. Na xerenie tez juz nie gra ale ja gram jako jego bloodbro. Narazie jest retired i tyle co powiem.

PS. Jak Garmowi sie skonczy ban to wracamy do akcji

Mystic Kargoth 13-03-2006 10:17

;/

Ostanio Jakos Sie Na Selenie sie uspokoilo ale sa zalosne sparwy jak np:Polak Zbije Polaka Mialem Raz taki Przypadek ze 16lvl mi wy***al loot do wody to go zaczolem lac na moie nie szczescie przebiegal jakis 40lvlek i mnei ubil i tak starcilem loot z calego dnia caly exp i c-arm wiec ****a c***owo sie dzieje :(X(

Wolan 13-03-2006 17:19

poprostu miałes pecha że trafiles na 40 ek a nie na 10 drut ;)

Komuszq 14-03-2006 00:07

Eh ludzie na selenie też sie da grać jeśli się chce:P

Jeśli nie chcesz być w centrum uwagi
Jeśli jesteś zrównoważony psychicznie
Jeśli jesteś spokojny i trudno Cię wyprowadzić z równowagi
Jeśli grasz po to zeby się dobrze bawić a nie stać pod/w dp i wrzeszczeć na każdego

Polecam Selene;)

@swe and pol - Szwedzi jak i Polacy to tacy sami ludzie równi,po***ani tak samo im odpiepsza itp. Nie widze róznicy między Szwedami a Polakami - i tu i tam są ludzie za***iści i piepsznięci;)

Ciunu 14-03-2006 00:56

Cytuj:

.

@ Azak

yee love ya healek, jedyny porzadny z nich. Co do Alfisa to uwazaj zebys nas 10 poza pz nie zobaczyl bo skonczy sie inaczej -.^ btw. fajnie sie bilo Dogathora z Garmem, prawie padl :p
Co do twojej wypowiedzi o Larosie to ladnie, musisz byc jego wielkim fanem skoro przybiegl ci pomoc, ludzie jak mozna sie lizac zdrajcom... n/c

Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.

Wiedźmin 14-03-2006 15:31

@Komuszq
Raczej nie jest spokojnie. Kiedyś to tak. Ostatnio w ciągu dwuch dni sam spotkałem 5 PK(tylko jeden mnie zabił--.--) a na trade z 3 różne wołania o pomoc (nie jestem jakimś kretynem co woła na każdego n00b czy "fri itanz plax!!!111 i nie szukam rozgłosu-po prostu expie). Coś jeszcze? :P

Marczio 18-03-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciunu
Koles ty albo ładnie zryta albo co - ty ten Szarancz czy jakoś tak ??
Weś sie nie gaś bo mi na was 5 czy 6 poszło coś koło 7 Uhów. Garm ciota tak jak i Wy.

No coz my cie nie zabilismy ale zrobil to iomer wiec wiesz nie masz tutaj wiele do gadania. Dlaczego nie powiesz mu tego a tutaj na tym opanowanym przez dzieci takie jak ty forum piszesz? Bo co mozesz tak? Zalosne. I tak cie zabijemy, niech tylko Garma odbanuja

Gani Shas 30-04-2006 10:46

Witam
Jesli ktos sie juz zanudzil na Selenie to jesli ktos chcialby by mi oddac swoja postac to mozecie posac na GG-9095792

Z góry dzieki

Mission Arz 30-04-2006 13:16

noob blz ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.