![]() |
2up
Tak sie składa ze 666 był to znak Cesarza Nerona wiec to nie jest nic ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Vial |
Cytuj:
Cytuj:
Edit Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miejsce to jest związane z nekromacją, aczkolwiek nie pienicznie mi tu o golden keyu, tunele pod all dee to przypadek.
PS. Szukaj tajemnicy nekromacji! |
Witam serdecznie.
Ostatnio szperając po terenach rooka, odnalazłem coś, co może być związane z tematem. Mianowicie, proszę zwrócić uwagę, że kamieni w pomieszczeniu ze szkieletami jest 7. Dokładnie tyle samo ile grobowców. Jeżeli jest ktoś chętny do dalszego rozważania, rozwiązywania tej zagadki na serwerze Nova to zapraszam :) Zamieszczam screena: http://img185.imageshack.us/img185/8045/88253938nj6.jpg |
@up
Jeżeli nad grobowcami jest siedem takich samych drzew to też jest jakieś powiązanie? Albo jeżeli w Poison Cave (-2) jest respawn 7 pająków to ma to jakieś powiązanie z grobami? Wątpie... Po za tym, co skały mają do grobów? Są od nich oddalone... Ja w tym rzadnej zagadki nie widze... Pozdrawiam =] |
@up
To nie musi być zagadka. To może być po prostu zwrócenie uwagi na liczbę 7 i wykorzystaniu jej gdzieś :) |
Zgadzam się z @up
Nie koniecznie jest to powiązanie ale zastanowiło mnie to, i tu i tam respia sie skeletony zastanowie sie nad tym |
7 to liczba szcześcia i doskonałości (Z bibli i mitologi)
Po drugie 7 to liczba takanajczestrza. Czasem z chłopakami jak robimy jakiegoś RPGa to muwimy 7 albo atakujie nas 7 ludzi. Czyli to tylko przypadek |
@up
Zgadzam się oczywiście, że to może być przypadek. Ale powiedzcie czy zaszkodzi sprawdzić? Myślę, że nie :) @down A zauważyliście, że respów Skeletonów na całej wyspie jest także 7? ;) |
;)
Co niektorzy to powinni bajki pisac.. ;D
|
@2xup
Sprawdzić? Tylko powiedz mi w jaki sposób ^^ Teraz będziemy się bawić w numerologie? W sumie lepsze to niż mówienie kolejnym trollą że ich pan i władca Shadow Rex nie ma Sofa... Ps. WisniaQ edytuj posty, głupio to wygląda: twoj post, inny post, zaś twój. Pozdrawiam =] |
Cytuj:
|
nie chce być troche niemily ale czy ktos nie zauwazyl, ze liczba grobow zgadza sie z iloscia szkieletow (przy pelnym respie) tam wystepujacych :p jezeli juz to bylo mowione wczesniej to przepraszam ale moim zdaniem to jest pic na wode fotomontaz tak jak tarantula w poison cave albo ghoul. dali to po to zebysmy szukali czegos czego nie ma
|
Cytuj:
Przynajmniej te szkielety chodź trochę rozumują. |
To samo mozna porównać z 3 szkieletami w drodze na Katana Room (3 groby).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Skoro nie masz nic do dodania to jest to offtop. |
@2xup
Zabawa Cipsoftu ? Hmm... Raczej próba nadania klimatu :P. Jak są 3 groby to ile ma być trupów(skeletonów)? Chyba logiczne że 3... @Topic: (żeby offtopu nie było ;D) Nie mam nic do dodania.:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |