![]() |
Niezle właśnie sie sciaga ;p
|
Hmm Zaraz se obejżymy:P
|
Dobry jestes :) najlepsze anni~ jakie w zyciu widzialem.. solo dokonczyc.. kooozak ;D
|
filmik wypas najlepszy wymietan nie bede sie rozpisywal 8/10
(9/10 i 10/10) jeszcze nie dalem to trzeba mie oszolomci :P moze ci sie uda :) Cytuj:
on to zrobil moviemakerem 2 za free mozna sciagnac ze stony majkrosoftu dwojka mozna fajne zeczy robic :P :) |
PO prostu piekny fim bardzo mi sie podobal, dawno lepszego niewidzialem.:D
Naprawde gz dla Astro!!:cup: :cup: |
OstrzeŻenie !!
uprzedzam, ten film to najprawdopodobniej key logger albo jakis inny wirus, moj char zostal shakowany !!
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character <-- wejdzcie i sprawdzcie chara o name : Relaxis ... zaswiadczam ze nie sciagalem zednego innego anni wmv !!!! |
@up ...lol
Napewno nie ;] |
Cytuj:
|
Rox
Najlepszy film wmvB) jaki oglądałem wielkie gz dla Astronisa za to co zrobił8o
|
daj linka na rec wlasnie gram w tibie niechcem wyłanczać :baby:
|
Film Za****isty co tu duzo mowic szkoda tylko ze jeden xDa nie all:D
|
No nie filmik na kolanażuca niec dodać nic ująćwielkie gratz dla twrcy i dla ekipy(no może tylko dl Astronisa:p ) filmik naprawde supeeer te zwolnienia czasu i przyśpieszenie wsęp też niczego sobe
Niezostaje nic powiedzieć jak Dawaj więcej takich filmiów!! |
Filmik warto obekrzec... ale nie o tym chcialme napisac. Mowicie ze szkoda ze reszta padla... przeciez gdyby nie padli , ten filmik nie zrobilby tak wielkiego wrazenia , jakie ... zrobil :)
Pozdrawiam. |
Normalnie szczęka mi opadła, gdy zobaczyłem ten film. Wykonanie jest super i sama akcja też. Gratz dla Kagonesti za super film i gratz dla Astro za wytrwałość i odwagę. Te wszystkie efekty, zwolnienie czasu itp. ta akcja, te napięcie sprawiają, że jest to jeden z najlepszych filmów wmv. jakie widzialem.
Szkoda, że wszyscy padli ale bez tego nie było by tych emocji. |
Wszystko fajnie, ale nie dalo by sie czegos zrobic zeby latwiej go było sciagac ? Bo ja za nic nie moge.....
|
wreszcie go zobaczylem (rapid 72min pobieranie 2h xD) ale bylo wart :) pierwszy raz widze tak zajefajny :] filmik 0.o ale najlepszy moment 44hp x_X az mi serce scislo xD GRATZ WYKONANIA ANNI I FILMU :D
|
Nom dlamnie tez sie podobal moglbys podac tytuly piasenek ktore leco w podkladzie albo je dac na rapidshare? ??
|
jak dla mnie filmik 1 klasa
|
Na www.youtube.com też jest ten filmik, tyle że tam niejaki baratakiller mowi, że to on zrobił (pełno tam kommentow typu...: OMG!!!GREAT!!!!YOU'RE A GENIUS!!!!! ) Jeśli to nie Kagonesti, ten baratakiller, to trzeba to wyjaśnićX(
Czekam na odpowiedź .. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |