![]() |
^.-
Cytuj:
|
cze
CICHY RESPECT, JAK BYLEM MALYM GNOJEM ROK 2001-2002 GOLADLAEM TWOJE ALL FIMY, NigDY TEGO NIE ZAPOMNIE PZDR. Teraz gram na Candi z powodzeniam. SWIETNY PORADNIK ;] Szafo Ba :P
|
Nice
Heh zaj****** poradnik ^^ w poradnikach jest coś co cie kręci ;]
|
Archeolog, je****.
|
Twój poradnik jest super 8o :cup: Tymbardziej mi sie przyda ponieważ wraz z kolegami sklejamy taki filmik połączony z Screenami :)
|
Najlepsze Jest : Nikogo Nie Interesuje Ze Kasia Jest Homo Ahahahahahaha
|
Triangle of Terror =First 3rd Boss Zoralurk killed on Antica - First the Stomper
02:16 Loot of Zoralurk: 4 black pearls, The Stomper, 29 platinum coins, demonic essence, a spellscroll of prophecies, a ring of healing, a crystal ball, NEW RARE ITEM http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136328 |
redtube.com lub carlin.pl tam jest sporo filmikow jak nagrac dobry film o sexie w tibi
|
poradnik
Poradnik jest dla mnie fajny, ciekawy no i sie postarałes :)
|
Eloszka wszystkim:)Poradnik bardzo fajny tylko nie wiem skad sciągnąc to do nagrywania prosze o szybką odpowiedz. Pozdrawiam:]
|
Witam , mam pytanie do was. Postanowiłem zrobić filmik w HD szukałem i czytałem ale all instrukcje są do vegasa. Jak zrobic filmik z tibii w HD poprzez Windows Movie Makera? I Czy muszę nagrywać w rozdzielczości.
Tzn chodzi mi o to jak zapisać filma "Windows Media HD 720p (5.9 mbps) "? Z góry MEGA THX. SORRY ALE MAM JUŻ to w moim temacie ale bardzo mi się śpieszy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |