Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Zasady i Regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61851)

Dr. Omader 11-02-2006 10:04

W wyniku rozdanych przezemnie ostrzezen, za brak czytania ze zrozumieniem juz 4 osoby zalapaly bana na forum, a wiele ma ostrzezenia. Radze przeczytac regulamin ze 3 razy jesli czegos nie rozumiecie nim zadacie glupie pytanie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domis
Poje**** konkurs :/ Srry za wyrażenie ale tak jest. 4 h - ZMUSZACIE NAS DO PSUCIA OCZU!! Niektórzy siedzą 4 h, ja czasamie też ale w dniu! A nie non stop!!

Kto cie zmusza? Nie podoba sie to nie startuj, to nie nasza wina, ze nie mozesz przed kompem siedziec 4 godziny.

Cytuj:

Zbyt słabo dopracowaliście go. I jeszcze te EQ, nowi nie mają szans, najwieksze szanse mają rookslayrzy krórzy mają mase eq i lf. Powiniście inny konkurs zrobić ten jest not fear i pewnie wiekszość filmów zostanie dyskfalikowana i wygra jakiś 2 lvl.

Nie fair by bylo gdyby nie bylo tego punktu. Ludzie by podrzucali sobie rzeczy w "przypadkowych" martwych cialach graczy, ktorzy "przypadkowo" wlasnie zgineli.

Cytuj:

Bo ten konkurs nie powinnien powstać, nie wiem kto go wymyślil przecież to będziesz masowa rzeź. Ile będzie prac? 100? wiecej nawet pewnie, a ile dyskfalikowanych 50%?70%?80%??A może wszystkie???!! Wymyślcie inny konkurs lub wogóle nie myślcie...

To niech ludzie mysla! My z mysleniem nie mamy problemow. Dla tych zdyskwalifikowanych bedzie nauczka, zeby czytali cos ze zrozumieniem, zanim wogole sie podejma wykonania tego.

Cytuj:

lol, ja jestem wytrwały ale nie każdy ma własny komp, własne mieszkanie(dom) i nie każdy może siedzieć ile chce! Wiec ja sobie ten konkurs doruje, do strony nic nie mam tylko do konkursu. Ludzie nie męczcie się bo i tak pewnie nie wygracie. Szanse są znikome

Tak, niech nikt nie startuje! Zbuntujmy sie wszyscy bo pan Domis nie moze grac! O tak! ;)

Sako 11-02-2006 10:04

Podajcie jakiegoś linka do TibiCam. Nie umie znaleźć.:(

Domis 11-02-2006 10:05

A Sqad Tibia.pl może brać udział w konkursie? Np. moderatorzy, admini i rodziny ich??

@EDIT: Do wypowiedzi Dr.Omadera:
1. Nikt nie zmusza, narazie mi pacc nie potrzebny mam jeszcze na ponad miecha. Jak zabranie dokupię sobię.
2.Można zrobić taki ptk. że można brać rzeczy tylko ze skrzynek lub kupić w sklepie u npc. Żaden problem sprawdzić czy nie oszukują.
3.Z tym się zgadzam, po 10 wypowiedzi typu:"A mogę lf?", "a jak wyjdę na maina to będę mógł eq lepsze wziąśc?" itp.
4.No własnie :D Ja mogę grać bo już siedzę 2 h przed kompem :P Ale szkoda mi czasu, bo i tak nie wygram. Innym życzę powodzenia chociaż zabardzo w was nie wieżę...

loony93 11-02-2006 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sako
Podajcie jakiegoś linka do TibiCam. Nie umie znaleźć.:(

Link: http://www.tibicams.com

Link ten był także podany w innym poście - na drugi raz czytaj uważniej.

Lilixim 11-02-2006 10:11

Hege ja mam pytanie mam bana na swoim charze nie moge zalozyc nowego konta a jak bym wygral dostac premmy na tego zbanowanego chara ? ;/

Gepcio pal 11-02-2006 10:11

Domis jak kazdy nie bedzie startowal bo nie wygra to nie mysl ze ty dostaniesz tego pacca

Tasiorstrasz 11-02-2006 10:15

Mam eq na tym samym koncie glownym , moge to wrzucic do jakiegos baga pod drzewo i przyjsc po to eq za moment? Istnieje taka mozliwosc ?

Domis 11-02-2006 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gepcio pal
Domis jak kazdy nie bedzie startowal bo nie wygra to nie mysl ze ty dostaniesz tego pacca

A czy ja tak powiedziałem?? Kto powiedział, że ja gram? Mi pacc nie potrzebny bo mam własnego. Jak się skończy będę skilować, a potem przedłuże pacc'a

ogonek 11-02-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Nie fair by bylo gdyby nie bylo tego punktu. Ludzie by podrzucali sobie rzeczy w "przypadkowych" martwych cialach graczy, ktorzy "przypadkowo" wlasnie zgineli.

i tu poklon dla tego kto wymyslal ten regulamin w sumie tez bym pewnie podzocal sobie jakos zeczy a tak to mozna to zrobic legalni za pomoca kolegi i nie martwic sie o dyskwalifikacje gdybysmy znalezli naprawde jakies cialo z ekwipunkiem. konkors fajny i wymaga umiejetnosci lowieckich i znzjomosci rooka. juz sie nie moge doczekac jakie wyniki beda mieli najlepsi.:]

Longerososol 11-02-2006 10:16

Ja mam pytanie jeżeli postac z paccem weszła na strone pacc i zeszła na strone ratow na kilka sekund i wyszła ztamtąd i poszedł na strone facc to niemusze robic nowej postaci bo niedoczytalem regulaminu ze niemozna expic na stronie pacc(nienabiłem nawet 1 expa na stronie pacc) czyli niemusze robić nowej postaci?

Royal Koniu 11-02-2006 10:19

mam szanse

hehe ja z rooka wychodze w 3h do 3,5h wiec w 4 godziny moze wbije 9lvl :D

Hegemmon 11-02-2006 10:21

Longerososol:jesli zdobyles choc 0,01 pkt doswiadczenia lub podniosles chocby zlamanego gp-a albo wypalona pochodnie to dyskwalifikacja. to nie ma tez byc film instruktazowy. Jesli wszedles tam tylko na kilka sekund to moze cie nie zdyskwalifikujemy ;)

Teravista 11-02-2006 10:22

Kiedyś w 3 godziny przeszedłem rooka więc mam nadzieje ze w te 4 nabije te 6000 expa:P bardzo mi sie podoba konkurs ale zacząć grać bede musiał ok 13 bo jakbym teraz grał to bym musiał mieć przerwe na obiad :| a te "hasło" to chyba bedzie jakis znaczek bo raczej na nic konkretnego w tej formie to nie wygląda:P trzeba wyprobować ;)

Sozemego 11-02-2006 10:22

Jak w ciagu tych 4h nabije 8 lvl to mam zostac na rooku czy wyjsc na maina ? ^^'

grondalek 11-02-2006 10:26

Up:
Musisz wejśc na zakładke LINK!

Nagrix 11-02-2006 10:26

Pozwole sobie zacytować Hegemmona
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
patrzcie na końcówkę drugiego posta

UP:
nie, potraktuj to jako dodatkową karę za łamanie zasad.

TIBICAM is here

Tu jest adres do TibiCam
Hehe, ubiegłeś mnie Hege~

Domis 11-02-2006 10:27

Ankieta:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64955
Zapraszam do głosowania...

Knight Simon Dark lord 11-02-2006 10:29

mam 3 pytania
1. czy moge eq z drugiej postaci dac na pacc area i z tamtad wziość
po na facc może mi ktoś wzioć a na pacc jest mało osób naturalnei nic bym nie nabil zadnego expa ani nic wziołbym tylko eq z drugiej postaci i bym przyszedł??
2.czy możbna expić w nocy z 11 -12 lutego bo teraz nie mam za bardzo czasu w koncu to będzie jeszcze konkurs??
3.czy musze pokazać filmik że to MOJA postać dała tam to eq??

Hegemmon 11-02-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
mam 3 pytania
1. czy moge eq z drugiej postaci dac na pacc area i z tamtad wziość
po na facc może mi ktoś wzioć a na pacc jest mało osób naturalnei nic bym nie nabil zadnego expa ani nic wziołbym tylko eq z drugiej postaci i bym przyszedł??
2.czy możbna expić w nocy z 11 -12 lutego bo teraz nie mam za bardzo czasu w koncu to będzie jeszcze konkurs??
3.czy musze pokazać filmik że to MOJA postać dała tam to eq??

1. ..... ...... tak ale lepiej to zrobic poprzez trade wykorzystujac do tego kolege
2. boshe, tak... czytać nie umiesz?
3. nie bo to by oznaczalo dogrywanie filmika

Michalek-Plock:
to masz niecale 24h zeby sei nauczyc.
na forum sa poradniki o tym jak zamiescic plik na rapidshare.de

DolaR 11-02-2006 10:35

lol

@Knight Simon Dark lord | jaki lol, chyba dla stronie dla facc masz wyznaczone specialne miejsce (cos w stylu dp) to wymieniania sie rzeczami. Expic mozesz do server save dnia jutrzejszego czyli 12.02.06r. CZYTAJ REGULAMIN PUKI NIE DOCZYTASZ SIE TEGO CO CHCESZ WIEDZIEC.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.