![]() |
W wyniku rozdanych przezemnie ostrzezen, za brak czytania ze zrozumieniem juz 4 osoby zalapaly bana na forum, a wiele ma ostrzezenia. Radze przeczytac regulamin ze 3 razy jesli czegos nie rozumiecie nim zadacie glupie pytanie.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Podajcie jakiegoś linka do TibiCam. Nie umie znaleźć.:(
|
A Sqad Tibia.pl może brać udział w konkursie? Np. moderatorzy, admini i rodziny ich??
@EDIT: Do wypowiedzi Dr.Omadera: 1. Nikt nie zmusza, narazie mi pacc nie potrzebny mam jeszcze na ponad miecha. Jak zabranie dokupię sobię. 2.Można zrobić taki ptk. że można brać rzeczy tylko ze skrzynek lub kupić w sklepie u npc. Żaden problem sprawdzić czy nie oszukują. 3.Z tym się zgadzam, po 10 wypowiedzi typu:"A mogę lf?", "a jak wyjdę na maina to będę mógł eq lepsze wziąśc?" itp. 4.No własnie :D Ja mogę grać bo już siedzę 2 h przed kompem :P Ale szkoda mi czasu, bo i tak nie wygram. Innym życzę powodzenia chociaż zabardzo w was nie wieżę... |
Cytuj:
Link ten był także podany w innym poście - na drugi raz czytaj uważniej. |
Hege ja mam pytanie mam bana na swoim charze nie moge zalozyc nowego konta a jak bym wygral dostac premmy na tego zbanowanego chara ? ;/
|
Domis jak kazdy nie bedzie startowal bo nie wygra to nie mysl ze ty dostaniesz tego pacca
|
Mam eq na tym samym koncie glownym , moge to wrzucic do jakiegos baga pod drzewo i przyjsc po to eq za moment? Istnieje taka mozliwosc ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam pytanie jeżeli postac z paccem weszła na strone pacc i zeszła na strone ratow na kilka sekund i wyszła ztamtąd i poszedł na strone facc to niemusze robic nowej postaci bo niedoczytalem regulaminu ze niemozna expic na stronie pacc(nienabiłem nawet 1 expa na stronie pacc) czyli niemusze robić nowej postaci?
|
mam szanse
hehe ja z rooka wychodze w 3h do 3,5h wiec w 4 godziny moze wbije 9lvl :D
|
Longerososol:jesli zdobyles choc 0,01 pkt doswiadczenia lub podniosles chocby zlamanego gp-a albo wypalona pochodnie to dyskwalifikacja. to nie ma tez byc film instruktazowy. Jesli wszedles tam tylko na kilka sekund to moze cie nie zdyskwalifikujemy ;)
|
Kiedyś w 3 godziny przeszedłem rooka więc mam nadzieje ze w te 4 nabije te 6000 expa:P bardzo mi sie podoba konkurs ale zacząć grać bede musiał ok 13 bo jakbym teraz grał to bym musiał mieć przerwe na obiad :| a te "hasło" to chyba bedzie jakis znaczek bo raczej na nic konkretnego w tej formie to nie wygląda:P trzeba wyprobować ;)
|
Jak w ciagu tych 4h nabije 8 lvl to mam zostac na rooku czy wyjsc na maina ? ^^'
|
Up:
Musisz wejśc na zakładke LINK! |
Pozwole sobie zacytować Hegemmona
Cytuj:
Hehe, ubiegłeś mnie Hege~ |
|
mam 3 pytania
1. czy moge eq z drugiej postaci dac na pacc area i z tamtad wziość po na facc może mi ktoś wzioć a na pacc jest mało osób naturalnei nic bym nie nabil zadnego expa ani nic wziołbym tylko eq z drugiej postaci i bym przyszedł?? 2.czy możbna expić w nocy z 11 -12 lutego bo teraz nie mam za bardzo czasu w koncu to będzie jeszcze konkurs?? 3.czy musze pokazać filmik że to MOJA postać dała tam to eq?? |
Cytuj:
2. boshe, tak... czytać nie umiesz? 3. nie bo to by oznaczalo dogrywanie filmika Michalek-Plock: to masz niecale 24h zeby sei nauczyc. na forum sa poradniki o tym jak zamiescic plik na rapidshare.de |
lol
@Knight Simon Dark lord | jaki lol, chyba dla stronie dla facc masz wyznaczone specialne miejsce (cos w stylu dp) to wymieniania sie rzeczami. Expic mozesz do server save dnia jutrzejszego czyli 12.02.06r. CZYTAJ REGULAMIN PUKI NIE DOCZYTASZ SIE TEGO CO CHCESZ WIEDZIEC.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |