![]() |
Crowal, mam pomysł na pociski. Mianowicie może być śrut, ale wieeele mniej, albo jakieś łuski typu amunicja do AK-112 z Fallouta, ale mniejsze. Co ty na to?
@up Nom, chwal się sławą, a fake olej i zostaw na pastwę noobów. Przecież tego każdy chce!(dla mniej inteligentnych, to była ironia. Dla jeszcze mniej inteligentnych, robię sobie jaja) |
Taa wy***iste :dance:
10/10 MOR PLAX!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 |
Cool i moje podwójne wejscie <turok> i razor heheh ładna strzelanina.CO wiecej xD edit i z tymi łebszotami skąd wiedziałes ze tak je lubie bo w łarroka zemną niegrałes :P
|
Cytuj:
2. Po prostu jesteś b. dobry w strzelaniu... Ale niezbyt mądry :-] |
Oh...Fajne...Fabuła cudna...I ofiary musiły być ;)
|
Fajne, szczegulnie ostatnia część, wprowadziła fany klimacik B)
Mam szczęście że nikogo nie za****łem bo bym był huntad4ever... uff... Tu ocena jest jasna ;] |
Przykro mi ale Sven ma zły dzień i Sven musi ponażekać.
-Troche dziwne- Silversi se wchodzą jakgdybynigdy nic.Wogóle po co? -Po wybuchu miejsce po drzwiach. -Tak ich rozrzuciło że stali ramie w ramie z przestępcami -Maltretuja Avagera-Hmmm....chciałeś się zemścić ,aczkolwiek...Byłoby strzelają do a nie maltretują. -Miejsce po drzwiach na ostatnim obrazku. -Jak silversi wracają...Takie dziwne podłoże -Za ten text o zabiciu mnie :P W/w to malutkie błędy które nie wpływają na ocene. Ocena: 8/10 |
ładne,ładne najjjs
gz pomysłu i podwójny gz wykonania :D |
świetny fake Crowal (tak jak inne fakei w twoim wykonaniu)
fabuła 10/10 wykonanie 10/10 PS.fajne teksty:) |
Fake fajny tylko troche pomyliles koncowke trzeciej czesci powinno byc tak:D
http://img84.imageshack.us/img84/8905/allf3rr.png :D:D:D:D:D:D:D:D:D @A tak na serio :P Fake rozkreca sie i jest co raz lepszy czekam na dalsze czesci dawaj czesciej plx plx plx :baby: |
up:
Co ?!!1 Ja powiedziałem "żeczy" ??!?!?!?!? Coś Ty zrobił -.- (pisze się R-Z-E-C-Z-Y). |
@up
tam gdzie powiedziales Żeczy to jest to screen crowala on to zrobil ja go tylko wstawilem na 1 miejsce ;) wiec nie do mnie sie pluj tylko do niego :D |
Byś się za turniej wziął, a nie w jakieś dziadowskie gangi bawisz! Nam to wystarczy ten, no... paliwowy gang! O!
Ja tam związany jestem? Napisy mnie zasłaniają... A pociski lepsze. Jeszcze może nei perfekcyjne, ale już wielka poprawa. I "KUWA" czemu stara grafa? :< @down: Te płyty (czarne, białe, szare) są jeszcze z 7.5. |
Cytuj:
P.S. O co chodzi z tą grafą? A to "kuwa", to tak żeby non stop nie było bluzg. |
Crowal, wezme to na spokojnie... gdzie ja "kuwa" powiedzialem kiedys "karlin", ze mi to teraz wypominasz??!! (mialo byc duzymi literami, ale gorzej by sie to czytalo ;P)
Pociski od tych zwyklych ludzi wygladaja jak krzyze xD (nie ma to jak sie czepic szczegulow, co nie?) fake oceniam na 10-\10, bo zkrzaczyles mi kwestie ;( |
Crowa, hihihi, ale z ciebie łobuziak... brzydko mówisz... ;>
KRÓTKIE. Tyle. Choć całkiem niezłe. 8/10(po raz pierwszy dałem ocenę!) Edit: A gdzie wolisz? ;> |
Cytuj:
Macie się z czego nabijać... Śmiejscie sie... @Nadrill: W moim fake'u, czy ogólnie? :| |
naprawde super fake! Fajny pomysł z motywem walk gangów (L.A. Criminal RuLeZ:p )
Brakuje tylko poscigów po zatłoczonych ulicach xD |
Rotfl. Z tą kroplówką tylko żartowałem ;)
Tak na serio motyw snu jakoś mało pasujący. Zaraz mafiozo wyśni swoją straszną śmierć, to znaczy zamorduje go przyjaciel: jego gumowa kaczuszka którą bawi się w kąpieli. Ponadto nie ma czego wytykać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |