Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Gothican 04-02-2006 22:19

@Vaikor
przeciez widac ze zawsze Tengu (Fire takze ale rzadziej) atakuje masowymi akcjami
nie mozecie sobie poradzic z Nizahe biega i nawala z gfb
-----@Ktos tam gdzies tam
Vaikor rzeczywiscie nie jestes kluczem do zwyciestwa Tengu =p
bt. Twoja lista fragow nie zgadza sie z zadna na forum ; o
a do tego zachowujesz sie jak jakbys juz wygral te wojne i drwisz z kazego czlonka Fire (przyklad temat Saweh'a na forum tibia.com)

Explomen 04-02-2006 22:26

lol...
1: To ze lapali was na expieniu to chyba normalne, ze jak sie kogos zabija to sie go szuka a czy akurat expisz czy stoisz gdzies pod dwarf bridgem to duzej roznicy nie widac dla nich...

2: To z masowymi akcjami to prawda bo skladacie sie razem w jedno miejsce i szukacie kogos :P (wiem od czlonka Tengu)

3: a co do tego bicia znajomych to akurat sie mylisz..
- wracalem z tomby i mnie cosanostra zaczal bic...
- ide sobie w venore i nagle steph mnie bije -.-

To z tomba bylo 4 dni temu, a to ze Stephem~ przedwczoraj...

4: Wojna to wojna, a nie jakies ustawianie "no dobra to dzis walczymy na daramie, czekajcie na nas bedziemy kolo 13.30 -.-" Tylko atakowanie z zaskoczenia i jak sie chce...

Explomen 04-02-2006 22:29

lol...
1: To ze lapali was na expieniu to chyba normalne, ze jak sie kogos zabija to sie go szuka a czy akurat expisz czy stoisz gdzies pod dwarf bridgem to duzej roznicy nie widac dla nich...

2: To z masowymi akcjami to prawda bo skladacie sie razem w jedno miejsce i szukacie kogos :P (wiem od czlonka Tengu)

4: Wojna to wojna, a nie jakies ustawianie "no dobra to dzis walczymy na daramie, czekajcie na nas bedziemy kolo 13.30 -.-" Tylko atakowanie z zaskoczenia i jak sie chce...

PS: Na filmiku Ztyxa~~ dokladnie widac, ze Niz~~ was robi jak chce, ucieka jak chce i nawet jak go otaczacie to ucieka bez problemow ^.-

Explomen 04-02-2006 22:29

lol...

PS: Na filmiku Ztyxa~~ dokladnie widac, ze Niz~~ was robi jak chce, ucieka jak chce i nawet jak go otaczacie to ucieka bez problemow ^.-

SRY ZA 3 POSTY ALE ERROR WYSKAKIWAL :P

Vaikor 04-02-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
@Vaikor
przeciez widac ze zawsze Tengu (Fire takze ale rzadziej) atakuje masowymi akcjami
nie mozecie sobie poradzic z Nizahe biega i nawala z gfb
-----@Ktos tam gdzies tam
Vaikor rzeczywiscie nie jestes kluczem do zwyciestwa Tengu =p
bt. Twoja lista fragow nie zgadza sie z zadna na forum ; o
a do tego zachowujesz sie jak jakbys juz wygral te wojne i drwisz z kazego czlonka Fire (przyklad temat Saweh'a na forum tibia.com)

No jednak teraz to Fire atakuje masowymi akcjami...

A kto tu gdzie i kiedy powiedział że ja jestem kluczem do zwycięstwa Tengu? Darth chyba powiedział że nie jestem do nieczego potrzebny czy coś, ale widzisz, moje doświadczenie w grze sie im przydaje ;) która moja lista fragów nie zgadza sie z KTÓRĄ na tibia.com? Bo na tibia.com są 3 a ja biore tej z Gorgara bo jego najlepsze. Z nikogo nie drwie, a o Saweh to napisałem prawde...i wcale nie mysle że wygraliśmy wojne bo ona będzie trwała jeszcze ponad pół roku, chyba że Fire sie podda lol...

Vaikor 04-02-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explomen
lol...

SRY ZA 3 POSTY ALE ERROR WYSKAKIWAL :P

1. Ta.
2. Nie.
3. Niesłyszałem o tym, mozliwe.
4. Jak kto woli...
"PS: Na filmiku Ztyxa~~ dokladnie widac, ze Niz~~ was robi jak chce, ucieka jak chce i nawet jak go otaczacie to ucieka bez problemow ^.-"

No trudno żeby 100lvle złapały 142 bez trapa... pomyśl... a może chcesz żeby w nas z sdów walił a nie z gfb? lol... poraża mnie Twoja inteligencja ;)

Explomen 05-02-2006 15:07

Vaikor... a czy ja cos napisalem do walenia z gfb lub o jakichs trapach?

Odpowiadasz na zdania znaczace cos innego :P

A tak serio to dobrze by bylo zeby walil z sdkow gdyby mogl, przynajmniej byscie popadali :S

Vaikor...Inteligencja... nastepnym razem zanim przeczytasz i odpowiesz dowiedz sie co to jest czytanie ze zrozumieniem ^.-

Vaikor 05-02-2006 15:54

Cytuj:

Vaikor... a czy ja cos napisalem do walenia z gfb lub o jakichs trapach?

Odpowiadasz na zdania znaczace cos innego :P

A tak serio to dobrze by bylo zeby walil z sdkow gdyby mogl, przynajmniej byscie popadali :S

Vaikor...Inteligencja... nastepnym razem zanim przeczytasz i odpowiesz dowiedz sie co to jest czytanie ze zrozumieniem ^.-

Ta.

Cytuj:

Trap to chyba otoczyć kogoś żeby nie uciekł nie? A może sie myle? ;< To może Ty weź kilka lekcji czytanie ze zrozumieniem :confused:

Explomen 05-02-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor

No trudno żeby 100lvle złapały 142 bez trapa... pomyśl... a może chcesz żeby w nas z sdów walił a nie z gfb? lol... poraża mnie Twoja inteligencja ;)

Lol...chodzilo mi tu o to, ze wam uciekal bez problemow nawet jak robiliscie tego trapa....

Vaikor 05-02-2006 19:11

Cytuj:

Lol...chodzilo mi tu o to, ze wam uciekal bez problemow nawet jak robiliscie tego trapa....

O boże człowieku trudno żeby nie uciekał bez problemu przy takiej różnicy lvli...

To jest tak jakby 50lv uciekał od 8... lol...

Gothican 05-02-2006 19:59

@up (Vaikor)
lol
fajnie ze ma przewage 40+ leveli (zalezy od gracza)
ale tak trudno sie lepiej ustawic a nie biegac cala "chmarą" za nim w kolko ? =pp
poza tym, Saweh wtedy zwracal sie do swojego kumpla/brata a nie do ciebie w sprawie commentu o nim lol
Cytuj:

<=Rotfl to Ci sie udalo =)

Vaikor 05-02-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
@up (Vaikor)
lol
fajnie ze ma przewage 40+ leveli (zalezy od gracza)
ale tak trudno sie lepiej ustawic a nie biegac cala "chmarą" za nim w kolko ? =pp
poza tym, Saweh wtedy zwracal sie do swojego kumpla/brata a nie do ciebie w sprawie commentu o nim lol
<=Rotfl to Ci sie udalo =)

Ztyx miał 102, Nizahe 142... Ztyx zdobył dziś 103, jesli mnie dobrze w szkole uczyli to tak, to jest 40 lvli :confused:

Glin 06-02-2006 15:14

I wyszło na Twoje Vaikor. Chcieliśmy być neutralni ale niestety PA Tengu nie dało nam wyboru. Zabiliście nam bez powodu dwóch membersów, a już nie wspomne ile razy unikneliśmy waszych ataków. Mam nadzieje że bedzie okazja sie zmierzyć z Tobą. A wojne niech wygra lepszy.

Cya in battlefield.

Ma'tys 06-02-2006 16:20

Pff tengu zamiast sobie robić przyjaciuł robi wrogów...

Vaikor 06-02-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
I wyszło na Twoje Vaikor. Chcieliśmy być neutralni ale niestety PA Tengu nie dało nam wyboru. Zabiliście nam bez powodu dwóch membersów, a już nie wspomne ile razy unikneliśmy waszych ataków. Mam nadzieje że bedzie okazja sie zmierzyć z Tobą. A wojne niech wygra lepszy.

Cya in battlefield.

Hehe Glin :)

Hurricane to koledzy Fire z Titani :p Ty do nich łączyłeś po tym jak Darth Torax, 85 rp wyrzucił Cie z tombu tylko dlatego żeby Cie nie ruszali :p sam mi mówiłeś że oni mają pakt z Fire :p tzn Hurricane, a o tym że walczycie powiedział mi były Hurricane member :p

Zawsze będe uważał Cie jako mojego kolege Glin ;) Hope to see you on the battlefield ;)

Glin 06-02-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Hehe Glin :)

Hurricane to koledzy Fire z Titani :p Ty do nich łączyłeś po tym jak Darth Torax, 85 rp wyrzucił Cie z tombu tylko dlatego żeby Cie nie ruszali :p sam mi mówiłeś że oni mają pakt z Fire :p tzn Hurricane, a o tym że walczycie powiedział mi były Hurricane member :p

Zawsze będe uważał Cie jako mojego kolege Glin ;) Hope to see you on the battlefield ;)

Tak Hurri miał ugode z Fire, ale tylko taką że sobie nie utrudniają życia :p Nigdy nie było mowy o wspólnej wojnie przeciw wam. To że dołączyliśmy to tylko wasza zasługa.

Jak wytłumaczysz zabicie naszego membersa na expie i zastraszanie go? Jak wytłumaczysz ciągłą nagonke na nasza gildie? Jak widac kolegów mam nawet w Tengu :p , co nie znaczy że po ich stronie bede walczył, podobnie było z Hurri i Fire.

Darth i ja może mieliśmy jedno nieporozumienie, ale szybko się wyjaśniło. Zreszta zawdzięczam mu brak jednego deda w opisie (jeszcze raz thx Darth za uratowanie dupy na Banhiee quescie :)).

Szkoda że wojenne losy są tak zagmatwane. Ale bądź pewnien że nie zawacham się przed użyciem na Tobie mojego SD power, hehe, zreszta wiem że Ty nie zawachasz się przed użyciem swojego na mnie.

Toowreck 06-02-2006 19:40

@Vaikor
Scar inferno dzisiaj wyciagnal nogi.

Svitek~ 06-02-2006 19:42

to samo bylo u nas w armageddon tez nikt ani myslal o walce dopoki tengutengu niezastosowalo PA przeciwko nam

Vaikor 06-02-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Svitek~
to samo bylo u nas w armageddon tez nikt ani myslal o walce dopoki tengutengu niezastosowalo PA przeciwko nam

Hahaha chyba dopóki Volltio nie wypowiedział wojnie Tengu razem z Fire nie pytając o zdanie membersów Svitek.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Tak Hurri miał ugode z Fire, ale tylko taką że sobie nie utrudniają życia :p Nigdy nie było mowy o wspólnej wojnie przeciw wam. To że dołączyliśmy to tylko wasza zasługa.

Jak wytłumaczysz zabicie naszego membersa na expie i zastraszanie go? Jak wytłumaczysz ciągłą nagonke na nasza gildie? Jak widac kolegów mam nawet w Tengu :p , co nie znaczy że po ich stronie bede walczył, podobnie było z Hurri i Fire.

Darth i ja może mieliśmy jedno nieporozumienie, ale szybko się wyjaśniło. Zreszta zawdzięczam mu brak jednego deda w opisie (jeszcze raz thx Darth za uratowanie dupy na Banhiee quescie :)).

Szkoda że wojenne losy są tak zagmatwane. Ale bądź pewnien że nie zawacham się przed użyciem na Tobie mojego SD power, hehe, zreszta wiem że Ty nie zawachasz się przed użyciem swojego na mnie.

Obiecuje że nie użyje na Tobie sda, rub jak uważasz ;) tak samo jak nie uzyłem ani hmma na Xillio.

janou 07-02-2006 06:06

Cytuj:

Vaikor, do tego co pisales, ze tengu nie zabija znajomych fire to akurat sie mylisz... Jakos ja padlem od Cyruza -.-

@topic:
Napoczatku sadzilem ze wygra Tengu, w ostatnioch dniach Fire mialo male szanse ale teraz widze, ze wszystko moze sie odwrucic, Fire powolutku zaczyna napierac... Osobiscie jak juz chyba wiadomo po poczatku posta jestem zwolennikiem Fire gdyz mam tam znajomych

Zgadzam sie z Darthem, ze niemasz zbyt duzej 'wladzy'.

Ludzie lubia Tengu bo ich nie znaja, mysla, ze wygraja lub poprostu sie boja ja poznalem ciebie i pare innych osob tak jak juz wczesniej wymieniany Cosa~~, a wy nie znacie Fire zeby gadac takie rzeczy jak, ze chca zawladnac morgana itp, itd. Znam pare osob i sadze, ze Fire to jednak dobra gildia, moze niektorzy czlonkowie nie sa zbyt 'cool' ale co do Tengu to ehhh...
Tengu moze i by bylo dobre gdyby nie taki cosa oraz ludzie ktorzy sie zamocno zadza, Tengu wygrywa tylko dzieki masowym akcjom....

(To zdanie moje oraz paru znajomych ^^)

kur* jak wy mozecie stawac po stronie nizah eskoro ten wy**** naszych dawno temu :O o boze, wszyscy w Fire to jego zabawki :O

//Criss

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44.