Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letni update? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63686)

Flisik 02-02-2006 10:56

Tibia to jest darmowa gra (na razie), ale staje sie coraz bardziej komercyjna, więc chyba sobie kupie pacca ;). Ale z tym, że trzeba zapłacić nie ma się co dziwić, tyle osób ją nadzoruje.8o

Knight Malerva 02-02-2006 10:59

-.-

Dlaczego znowu jest wszystko dla pacc?
Dla pacc powstala Tiquana,mają nowe potwory takie jak małpy,hydry.
A facc mają tylko katedre.
Gdzie jest sprawiedliwość?:(

Knopers321 02-02-2006 11:05

Konie

Ja bym bardzo chciał żeby można było podróżować koniami(albo końmi nie wiem jak sie pisze), w każdym mieście byłyby stajnie w których można byłoby je przechowywać:D Naturalnie dla FACC :)

Dwimenor 02-02-2006 11:16

Ten zaawansowany system odbijania privów to naprawdę dobra rzecz. Włączasz sobie na hunta i przestają cię dręczyć nieznajomi ludzie jak bijesz coś silniejszego.
Niektórzy ludzie nie rozumieją, że inni mają ważniejsze rzeczy do roboty niż odpowiadania na ich privy (chodźby bicie dla). A potem się obrażają nie mogłeś przestać walczyć na chwile?" -.-'

I proszę, przestańcie narzekać, że tylko dla paccy coś jest. Już przy ostatnim updace tłumaczyłem, jak ma się korelacja pomiędzy graczami płacącymi a tymi nie płacącymi.
Jak myślicie, na ci idzie kasa z pacy? Na utrzymanie serverów i na rozwój Cipsoftu.
Przecież gdyby nie byłoby paccy w tym momencie albo ciągle bylibyśmy na etapie tibii 5.0 albo w ogóle nie byłoby tej gry.
To pacce płacą za to, żeby Facce mogły graćA, że tamci mają kilka dodatkowych udogodnień -mi tam to nie przeszkadza.

Sir Reldi 02-02-2006 11:22

Ja tam mysle ze moze nie bedzie tak zle! Moze zrobia tez jakies expowiska dla FACC i mam taka nadzieje!

MKM 02-02-2006 11:36

Na pewno skorzystają na tym wszyscy gracze, jestem ciekawy tych outfitów na które czekam juz pare updateów. Mam nadzieje że zrobią coś pożądnego :)

Matiz 02-02-2006 11:45

Na szczęscie w maju kupuje PACCA, na razie chce dobrze wytrenować skilla zebym od razu mógł blokować demona :P

ahcarb 02-02-2006 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Malerva
Dlaczego znowu jest wszystko dla pacc?
Dla pacc powstala Tiquana,mają nowe potwory takie jak małpy,hydry.
A facc mają tylko katedre.
Gdzie jest sprawiedliwość?:(

Tłumacz do ściany buahaha

Cloy 02-02-2006 12:10

I letni Update pewnie znowu ominie Rookgaard, wogóle na rooku nic sie nie dzieje, caly czas ta sama mapa, a na mainie rozbudowywane są tylko tereny dla PACC -.-.

Sillent Assasin 02-02-2006 12:31

No ja ciem kręce zapowiada sie bardzo interesująco. Mam nadzieje że zrobia Jamajkę ^^.
Co do zmian systemu gry podoba mi sie pomysł o ignorach lecz jak zawsze znajdzie sie wada. Gdy ktos bedzoe chcial cos sprzedac wolając na Trade chacie moze zapomniec wylonczyc ignora do wszystkich a co za tym idzie nie sprzedac czy zakupic przedmitu. Ale generalnie pomysł wyje**ny ^^

ziomalek16 02-02-2006 12:39

Ludzie przestaniencie pisac o jej znowu all dla pacc nie stac mnie na pacca i wogle wszystko be.NIe stac cie? TO zarob sam pieniadze na tego pacca a nie zal sie na forum.JEszcze nic nie wiemy o nowych wyspach.Czyli mamy 50% ze bedzie dobre expowisko:D

Royal Koniu 02-02-2006 12:52

nieźle sie zapowiada, ale.... ale znowu dla PACCów :/ mogli by raz cos zrobić dla FACCów bo tez ludzie :(

kołbaś 02-02-2006 12:54

qu***** jego mać kiedy przestaniecie pisac ooo buuuu nie mam na pacc ja tez nie mam ale zbieralem 5 zl tygodniowo
i wiecie co
3 miechy
i mam na pacc
na 3 miechy
więc nie wkórwiajcie mnie bo tygodniowo kupujecie lays-y i pepsi wydając 10 zl ale odlozyc 5 zl tygodniowo to juz nie laska

poisoner 02-02-2006 13:25

Niech Cipsoft wreszcie zwiekszy zdecydowanie capa, bo robienie lootbagow smierdziX( , to bede zadowolny, chociaz nowe expowiska tez fajnie sie zapowiadaja.:)

Dewazar 02-02-2006 13:33

W koncu....

W koncu beda nowe tereny...:D
Juz zaczynam zbierac na PACC.

Telwyn 02-02-2006 13:33

omg;s

Cipsoft powinnien zrobic poprawki do ostatniego update(np. zrobic zeby speary spowrotem nie znikaly)
...dopiero potem powinni myslec o dodaniu nowych terenow...

P.S.
Update w roku 2010...
"Tibia 3D"

Bedzial 02-02-2006 13:55

:/

A wedłóg mnie powinni dac coś dla facc w końcu my tez spełniamy jakąś tam funkcje w grze :D

Tomeczek 02-02-2006 14:22

Mogliby dodać nowe outfity, ale ogólnie pomysł wydaje się być przyjemny

Arrowmen 02-02-2006 14:23

Update

:) Napewno bylo by milo Gdyby to nie kolejne wyspy dla pacc ale jak tak bedzie to cóz kazdy chce zarabiac nie denerwojcie sie na cipsoft.:)

Kornake 02-02-2006 14:34

Fajnie nawet ale przynajmniej jedna...jedna albo więcej wysepek dla FACC...PLX ;( Albo jakiś nowy quest na rooku...Ciekawe czy będą potwory PIRACI... :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51.