![]() |
Tibia to jest darmowa gra (na razie), ale staje sie coraz bardziej komercyjna, więc chyba sobie kupie pacca ;). Ale z tym, że trzeba zapłacić nie ma się co dziwić, tyle osób ją nadzoruje.8o
|
-.-
Dlaczego znowu jest wszystko dla pacc?
Dla pacc powstala Tiquana,mają nowe potwory takie jak małpy,hydry. A facc mają tylko katedre. Gdzie jest sprawiedliwość?:( |
Konie
Ja bym bardzo chciał żeby można było podróżować koniami(albo końmi nie wiem jak sie pisze), w każdym mieście byłyby stajnie w których można byłoby je przechowywać:D Naturalnie dla FACC :)
|
Ten zaawansowany system odbijania privów to naprawdę dobra rzecz. Włączasz sobie na hunta i przestają cię dręczyć nieznajomi ludzie jak bijesz coś silniejszego.
Niektórzy ludzie nie rozumieją, że inni mają ważniejsze rzeczy do roboty niż odpowiadania na ich privy (chodźby bicie dla). A potem się obrażają nie mogłeś przestać walczyć na chwile?" -.-' I proszę, przestańcie narzekać, że tylko dla paccy coś jest. Już przy ostatnim updace tłumaczyłem, jak ma się korelacja pomiędzy graczami płacącymi a tymi nie płacącymi. Jak myślicie, na ci idzie kasa z pacy? Na utrzymanie serverów i na rozwój Cipsoftu. Przecież gdyby nie byłoby paccy w tym momencie albo ciągle bylibyśmy na etapie tibii 5.0 albo w ogóle nie byłoby tej gry. To pacce płacą za to, żeby Facce mogły graćA, że tamci mają kilka dodatkowych udogodnień -mi tam to nie przeszkadza. |
Ja tam mysle ze moze nie bedzie tak zle! Moze zrobia tez jakies expowiska dla FACC i mam taka nadzieje!
|
Na pewno skorzystają na tym wszyscy gracze, jestem ciekawy tych outfitów na które czekam juz pare updateów. Mam nadzieje że zrobią coś pożądnego :)
|
Na szczęscie w maju kupuje PACCA, na razie chce dobrze wytrenować skilla zebym od razu mógł blokować demona :P
|
Cytuj:
|
I letni Update pewnie znowu ominie Rookgaard, wogóle na rooku nic sie nie dzieje, caly czas ta sama mapa, a na mainie rozbudowywane są tylko tereny dla PACC -.-.
|
No ja ciem kręce zapowiada sie bardzo interesująco. Mam nadzieje że zrobia Jamajkę ^^.
Co do zmian systemu gry podoba mi sie pomysł o ignorach lecz jak zawsze znajdzie sie wada. Gdy ktos bedzoe chcial cos sprzedac wolając na Trade chacie moze zapomniec wylonczyc ignora do wszystkich a co za tym idzie nie sprzedac czy zakupic przedmitu. Ale generalnie pomysł wyje**ny ^^ |
Ludzie przestaniencie pisac o jej znowu all dla pacc nie stac mnie na pacca i wogle wszystko be.NIe stac cie? TO zarob sam pieniadze na tego pacca a nie zal sie na forum.JEszcze nic nie wiemy o nowych wyspach.Czyli mamy 50% ze bedzie dobre expowisko:D
|
nieźle sie zapowiada, ale.... ale znowu dla PACCów :/ mogli by raz cos zrobić dla FACCów bo tez ludzie :(
|
qu***** jego mać kiedy przestaniecie pisac ooo buuuu nie mam na pacc ja tez nie mam ale zbieralem 5 zl tygodniowo
i wiecie co 3 miechy i mam na pacc na 3 miechy więc nie wkórwiajcie mnie bo tygodniowo kupujecie lays-y i pepsi wydając 10 zl ale odlozyc 5 zl tygodniowo to juz nie laska |
Niech Cipsoft wreszcie zwiekszy zdecydowanie capa, bo robienie lootbagow smierdziX( , to bede zadowolny, chociaz nowe expowiska tez fajnie sie zapowiadaja.:)
|
W koncu....
W koncu beda nowe tereny...:D
Juz zaczynam zbierac na PACC. |
omg;s
Cipsoft powinnien zrobic poprawki do ostatniego update(np. zrobic zeby speary spowrotem nie znikaly)
...dopiero potem powinni myslec o dodaniu nowych terenow... P.S. Update w roku 2010... "Tibia 3D" |
:/
A wedłóg mnie powinni dac coś dla facc w końcu my tez spełniamy jakąś tam funkcje w grze :D
|
Mogliby dodać nowe outfity, ale ogólnie pomysł wydaje się być przyjemny
|
Update
:) Napewno bylo by milo Gdyby to nie kolejne wyspy dla pacc ale jak tak bedzie to cóz kazdy chce zarabiac nie denerwojcie sie na cipsoft.:)
|
Fajnie nawet ale przynajmniej jedna...jedna albo więcej wysepek dla FACC...PLX ;( Albo jakiś nowy quest na rooku...Ciekawe czy będą potwory PIRACI... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |