![]() |
Vil a możesz podać jakąś mapke do tych mino?Bo jak ja chce tam expic są zawsze m-wale i locked door.;<
|
Juz raz rozpisalem jak zdobyc wszystkie klucze w Kaz, wiecej warningow mi nie potrzeba ..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam dwa miejsca które dają kase : -Miasto Minosow piekny loot -Tomby w Ank Pozdro Lunara Rules :dance: |
Hmmmm.....
Cytuj:
Możesz isć na Tomby albo Miasto Minosow duzy loot i przez caly dzine wyniesiesz z 2 bp boltow..... Pozdro.. Hail LUNARA :dance: |
@Daniel D
Tobie polecam Mintwalin oraz tomby ;) @Me :p No więc, żeby nie robić nowego tematu to tu napiszę ;) Więc mam także dylemat. Mam 27 lvl knighta, skille 67/66, ale trenie jeszcze do 70/70, eq: c set, bright sword, demon shield i warrior helmet (5k w depo i zbieram na gs :p ) Narazie nie mam pacca, ale niedługo kupuję. Moglibyście mi polecić jakieś miejsce gdzie można dużo kasy zarobić?? Mintwalin chcę sobie narazie odpuścić ;) Mogą iść uhy, ale żeby się z nich conajmniej 2x zwróciło w kasie ;) |
Polecam moje posty na 1,2,3,4 i 5 stronie tego tematu.
A teraz pytanie za milion: Czemu musze pisac to samo na kazdej stronie ? |
Na niskim lvl (bez przesady nie chodzi mi o 14lvl) opłaca się chodzic na Ghoule do ghoust landu duzo kasy mozna tam nawet zgarnać. Ja tak robilem i kupilem sobie dobre eq.
|
http://img62.imageshack.us/img62/6109/lol6kg.jpg
Doszedłem tu i okazało się, że nie da się użyć DF"a na dziurze... wtf? jak tam wejsc do ch**a? ;/ |
Moja historia grajac knightem :
8-13 - trole 13-20-roty 20-25 - dwarfy i dwarfy soldki 25-32 skilowalem do 70 swordu xDDDD ( teraz to troche smiesznie wyglada ale kiedys to byly extra skile :D ) 33-50 przyszedł pacc i expilem na cyklopolis 50-80- cyklopolis i guardy dla loota xDDDD 80-105 - guardy , tomby , dragi |
Cytuj:
|
Wybaczcie, że się tak pytam bo tam nie chodziłem, ale to jest to osławione expowisko na Senji czy jakaś inna lokacja, a jak to nie Senja to jak się dostać na tamto expowisko? Może być na Pw.
|
Nawiązując do tematu mam 23 Knight 58 Axe ::(:(:(:(;( I tylko d lance gdzie dobrze expic by zarobic na f axe i jakis dobry shield ?? Medusa czy cos takiego ??;]
|
Ja tez mam pytanko.
Nie mam PACC'a i narazie nie mam zamiaru kupywac. Ma knighta 22 lvl , 70/70 , eq : bs, c.arm, w.helmet, v.shield i p.legs . Gdzie moge poexpic , zeby w miare szybko wbic 30, kase tak w miare zeby sie zwrocily za jakies uhy/hmm i jakies +1k : ) Pozdro. |
zdecydowalem ze bede expil na minosach na senji bo podobno ql loot a i exp nienajgorszy, ale teraz mam 2 pytania
1. wiem jak usunac m-walle ale skad wziac klucz do tych mino? wiem ze to moze qs wiec jakby ktos mogl podac chociaz jego nr, albo na pw (plx) powiedzial skad go wziac 2. 20 lvl, skille 65/65 i teraz, lepiej bedzie z f-axe i dragon shieldem czy z g-hally (gram na guardii wiec d-lance troche kosztuje;p)? z gory thx za odp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |