![]() |
Mam pytanie czy ten program z tibia.org.pl (sprite editor) chodzi pod Windows 98 ... bo mi sie nie chca sprity wypakowac a wszystko robie dobrze.:(.
|
Crowal nuupie, przez ten twoj poradnik wszedzie są efekty gimpowe(wybuchy)
Nie dla PORADNIKA CROWALA ofkorsze dzołk:p |
skasujcie ten temat
|
ale skad ja mam wzioc ten tibia.spr gdzie jest ten plik ???
|
W dupie ku*wa -.-
Cieciu j*bany przeczytaj ciulu pieprzo*y -.- |
up: wszytkich ostatnio banują xD
Drakon,gm hootemi,beleszek,zajac i ile jeszcze xD |
- czyścimy.
|
odwal sie
Przeczytalem trzy razy jakbys chcial wiedziec i nic o tym nie bylo, a po za tym to czy to jest powod do obrazania mnie?? Zajmij sie swoim tylkiem frajerze!!
|
Hej, bardzo mi się to podoba bo cięki tobie będę mugł zrobić własnego fake, ale mam jeden problem. Skąd mam wziąść np. drzewo, czlowieka bez tła? Proszę o szybką odpowiedź.
Już się doczytałem i sobie poradziłem ;] |
- czyścimy.
|
Tibia Sprite Editor nie rozpakował grafik potworów. Co mam robić
|
Świetny poradnik młodego artysty .
Ten poradnik bardzo mi pomogł ... Jestem nowy i chcę się nauczyć robić naprawdę dobre fake'i... Ludzie naprawdę zachęcam z niego korzystania :D
|
- czyścimy.
|
wszedłem na ta listę spritów i kurde nie ma tych drzew i krzaków. sprity mi się za długo ładyją i jest ich za dużo żeby szukać. gdzie są te sprity?
SPRITE - PRAGNIENIE NIE MA SZANS |
i dlaczego dałeś jak robić kolorowe outfity na GIMP a nie na foto szopie? bo coś gimp nie chce mi sie instalnac a foto szopę mam. i jak znalezc tam opcje ktore opisales?! no?
|
pewnie uznacie mnie za nooba ale jak sie robi obwodke ta biala zeby postaci nie zaslonic....?
poczytalam posty i juz wiem ale troche to glupie i zmudne |
Jaki rozmiar fake'a polecacie (w pikselach)?
|
Daj Conventera na inny serv bo mało kto może ściągać z rapidshare. (jakieś invalid sesion czy jakoś tak)
|
to Dasz Na Inny Serv ?????
|
A u mnie jak biore :Extract Sprites" to wyskakuje błąd ;( "Tibia.spr must be in the same directory as this program" i co mam z tym zrobic? A moze to ma tak byc? Plz pomozcie ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |