![]() |
Moim zdaniem najwiekszym błędę Polaków jest to ze sie ciagle kloca i swe i br na ty zyskuja bo oni jakows sie dogaduja wiec jesli polacy na nowych serwach sie nie dogadaja to coz wytapia nas. i proponowal bym zeby wszyscy grali na jednym Polskim serwie zeby go w koncu zrobili ...
|
Kurcze czemu ta kolejka jetse taka poje***a Czekałem 4 h..i byłem 16... w kolecje a tu nagle ...jestem 412...i znowu leci w dol po..10-15..KU*** M**
|
no niestety kolejki sa denerwujace.Gram sobie na kelterze i tu nagle freez kicklo mnie o 15.30 i do tego czasu jestem 100 w kolejce :( a jak wejde to expie 50xp/h takie przeludnienie normalnie rook to horror k*&^%
|
Yoyo wszystkim moim zdaniem to dobrze że robią nowe serwy ale narazie nie mam zamiaru rezygnować z mojego ukochanego serva "Honera" :cup: ;)
|
Jwśli mam grać w tibie to na jednym z tych serwow na kyrze jest taka noobska atmosfera ze osobiscie nieznam tam kolesia który byłby normalny (może to przypadek ale nawet kolega rl mnie wku***ł ) nic mnie tam juz nie przyma :confused:
|
uwazajcie na rodzinke mort oni nie cierpia pl
lepiej zyc z nimi w zgodzie... gralem z nimi na askara nie raz bylem pa przez nich mialem 75 rp tam :/ |
a ja jestem na 233 miejscu huheuhe dlugo sie poczeka ale podobno niezle przeludnienie bedzie ale mam juz fajna taktyke zeby expo wbic!!!!:P:P
powiem ze najpierw quasta z dubletem |
PvP-enforced plx
Ja czekam cały czas na serv PvP-enforced ;\
|
spox zrobili światy ale mam 1 pytanko do was... Jak naj naj szybciej wolno kupić pacca na 30 dni :> bo chyba bende tam grać :] i może bende naj naj lepszym tam :P :cup: ale pasuje ekipke zrobić kto bendzie grać B)
|
fajnie ze powstaly nowe swiaty;] moze troche ludzi z kyry odejdzie;p powodzenia zycze na nowych swiatach i mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z furora...;]
|
Cytuj:
|
Moje ostatnie posty nakłaniały do gry na Xenerze... ale kiedy spojzalem na highscores to dostrzegłem rodzinke Mort .Na Xerenia szykuje sie niezłe "pałer abuzerstwo" :evul: więc ja chyba wybiore Keltere...pożyjemy Zobaczymy:p
|
Cytuj:
|
:d
No swiaty new sie przdadza. najwyzszy czas...
Troche bedzie zwala z tymi mort bo juz zaczeli pa ale jakos damy se rade :D Yebro my name jak cos :D < The best pally ? > |
Ejj jaka jest polska gildia na tym serwie? ja dzis zaczynam grac wiec jak cos to wezcie napiszcie w tym temacie kto gra itp ...
|
Nie bójcie się żadnych Mort-ów !!! Yakuzza się połączyła z Ancient Terius i teraz Ancient Terius ma ponad 70 ludzi w gildii oraz sojusz z jedną z lepszych gildii na Xerenie... W przyszłym tygodniu wypowiadamy wojne Mort'om. W takim razie zapraszam wszystkich "dobrych" polaków na Xerene :) Ten świat będzie nasz...
|
Cytuj:
a co do Mort'ów z polską nie wygrają :] |
i czego tu sie srać?
a jesli chodzi o te cale Mort to to sa gracze z duzymy lvl a ich gildia to Bloodlust i hcociasz nie liczy sobie wielu graczy (11) to jednak jesli teraz ktos im nie dokopie to potem mogol byc grozni:p
|
Ejj kurde trzeba polaczyc wszystkich polakow na tym swiecie i nad nim zapanowac... Nemezis chyba najlepsza polska gildia (z najlepszymi lvlami polakow) Musi sie dogadac z Yakuzza i niech przyjmuja wiele ludzi a ludzie przeca nabija szybko lvle :) ja dzis zaczynam teraz ide do kina to akurat sie zaloguje przez ten czas i do 5 rano gram i dzis na mainie jestem ! Rad'Crow < jak cos piszcie ...musimy zapanowac na serwie :P
|
Bardzo dobrze, w ogole powinno byc grubo ponad 100 swiatow w tibii, zeby mozna bylo jakos sensownie expic, bo mapa tibii w porownaniu do innych gier mmorpg jest mala, a ludnosc wrecz przeciwnie. Ja posiadam pacca i szczerze mowiac, to on mi niewiele pomaga w expieniu, bo na moim serwerze (xantera), polowa expowisk dla pacc i 9/10 expowisk dla facca jest prawie zawsze zajeta. A wcale moj serwer nie jest az tak stary. Brak wolnych expowisk to najwiekszy obok malego capa problem tibii. Chodzenie po calej mapie i szukanie expowiska, przewijanie sie przez tlumy ludzi i labelow z napisem "i hunt here, xxx (nick), leave plax" nawet jak masz pacca to parodia gry, podczas gdy w innych mmorpgach jest tak ze idziesz 3 kroki i walisz potwora. Czas awansu w lvlu powinien byc bardziej uzalezniony od umiejetnosci gracza, a duzo mniej od ilosci ludzi na serwerze. :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |