![]() |
Oj, no co tutaj pisac... Przeciez bede sie powtarzac...
No dobra (; 999999999999,99/10 i szybko dawajcie ta nastepna czesc (; |
Czemu tak dlugo??
Juz dawac ta czesc xD
wedlug mnie krotko zwiezle i na temat napisalem:):cup: |
Cytuj:
Avager, był, jest i będzie lepszy bo jest w Artists ^^ Jednak legendą w każdym sercu fake'owca pozostanie Radek 666. |
no avager to czlowiek renesansu
nie znam wszechstronniejszego fakemakera jest dokłądny, ma głowe do fabuły, robi świetne efekty, bral sie nawet za pix arty w których był bardzo dobry długo by wyliczać jego inne zalety xD |
Wykonanie 10/10
Grafika 10/10 Fabula 10/10 Ogulnie : 30/30 Gicior Fake :D |
Cytuj:
SLUCHAM? Kurde, to ze ty nie umiesz robic fejkow, to juz nie mow ze ktos inny kopiowal? Czyli ze jak juz ktos robi fake Sci-Fi/Fantasy to juz skopiowal po tym co pierwszy cos takiego zrobil? Lecz sie, nic nie skopiowalismy po Avagerze, moze to ze on pierwszy zrobil fake sci-fi, Ale nic innego, nawet jesli ''skopiowalismy'' to nie bylismy pierwsi. tak wogole to ty sie tam znalazles zupelnie przypadkowo, mial byc Kuraj, ale gdy sie Norah mnie zapytal ''Kto mial byc trzeci'' to zapomnialem ze to mial byc on, i powiedzialem ciebie, nawet historie jego mialem wymyslona... Topic: Jeszcze to komentujecie? Ludzie, na 99,99% tego juz nie bedzie! Raczej juz middle earths hope xD |
Ta, Baradax ma racje
A co do Artists to ja też byłem...Tylko grupa miała być rozwiązana i wszytkich wyrzucili... Kiedyś dostanie się do artists nie było takie trudne, nie znaczy to ze Aveger słaby...Nie, jasne że nie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |