![]() |
...
Bush jeszcze nie mial fona, ChUcK już mial jego numer....
Jeden poszedl w lewo, drugi w prawo, a ChUcK za NIMI!! ChUcK jako jedyny wie gdzie siĘ podzialy tamte prywatki.... ChUcK POTRAFi przebiec 6 sekund w ciĄgu 2!!!! ChUcK zjadl gumĘ Winterfresh i tak powstala epoka lodowcowa... ChUcK kopnol kiedyŚ konia z poloobrotu i tak powstaly pierwsze żyraFFy... ®All righs reserved By JaaaJooo czyli ZeNdOl |
A co mi tam, kiedyś mi to wpadło do głowy:
Chuck może pić denaturat bez ograniczeń. Z każdym łykiem jego wzrok się wyostrza. |
Chuck ala tibia ;p
-Tylko Chuck zrobil Ani solo
-Kiedys Chuck pierdnal i pod tylek polozyl zapalona zapalke- tak powstal Orshabaal - Tylko Chuck jest dostepny online 25/24h - Chuck jednym kopem z pol obrotu potrafi ubic Eternala Obliviona - Chuck jednym SD potrafi ubic GMa - Chuck jako pierwszy osiagnal 15 mlvl knightem. Teraz biega z Sdkami w bp;p - Tylko Chuck wie gdzie jest excalibug - Chuck nie uzywa Utani Gran Hur, jak biegnie to i tak go nikt nie widzi ;p - Chuck jako pierwszy ubil Orc Shamana na rooku - To Chuck zgubil Spike sworda na rooku jak cos mi wpadnie do glowy to jeszcze napisze;p |
A teraz ja mam takie wulgarne i zalosne i takie tam i....
Chuck Norris moze sobie sam ***em po czole pojezdzic. |
Od kąd Mikołaj zabrał Chuckowi Soft Bootsy , wychodzi raz na rok z klatki.
|
Podobno Microsoft ostatnio wprowadził poprawki i teraz zamiast rozszeżenia ***** ma być .kzp
|
O ile nie było:
- Dla chucka norrisa bramki levelowe nie stanowia przeszkody. Kopnięte z półobrotu resublimują. - Skarbiec imperatora Kazo to tak naprawdę tylko domek letniskowy Chucka. - Chuck~ Ma taki wspaniały outfit, że go nie widać. - Chuck Norris gra na Kyrze....od początku istnienia Tibii... - Dzisiejszy PoH to ruiny miasta. Dawno temu Chuck puścił bąka przechodząc tam. - Bagno przy Venore powstało dlatego, bo kiedyś Chuck i się zrzygał. |
Dlaczego Chucka nie wzieli do Titanica?Bo by wszystkich uratował
Ulubione danie chucka? Danie w Morde. Chuck nawet w kalendarz kopnął z półobrotu.(dla niekumatych-Kopnąc w kalendarz = umrzeć) |
Chuck Norris nigdy nie ma lagów - to lagi mają Chucka Norrisa...
Chuck Norris nigdy nie zagra na serwerze na którym jest Eternal Oblivion - nie lubi nOObów(dla niekumatych nie wytłumacze :) ) |
perelki jakie sa wypisane na swietlicy w mojej szkole:
-Chuck Norris potrafi grac w bierki rozgotowanym makaronem. -Chuck Norris potrafi z samych grzybów zrobic pomidorowa. -Tylko Chuckowi po przekroczeniu limity neostrada przyspiesza. -kiedys Chuck Norris zaprojektowal wibrator na wzor swojego czlonka, dzis znamy go jako "mlot pneumatyczny". THE BEST: -Tylko Chuck Norris potrafi "walic konia" glowa. |
Aaa takie sobie:
-Jedynie Chuck umie pokroić chleb w Tibii Magic Longswordem i posmarować Excalibugiem... -Kidyś Chuck pływał po oceanie Tibii,zachaczył o coś nogą.CipSoft jeszcze nie zdążył odbudować Tibianica... -Gdy Chuck się loguje,GMowie uciekają. -Jak powstała wysoa GMow?Stworzył ją Knightmare dla sterroryzowanych GMów.Chuck i tak i ich znalazł... |
Chuck Norris potrafi uderzyć Cyklopa między oczy.
Na widok Chucka Norrisa Brazole mówią po angielsku lepiej niż sami anglicy. Chuck Norris potrafi upiec bułki i brown bread. Chuck Norris od mikołaja dostaje bp MPA, wiec z powodu malejących cen Cipsoft chce zbanować Chucka, żeby utrzymać kontrolę nad cenami. Na pewno nigdy im sie to nie uda. |
Nie wiem jak was, ale mnie te "żarty" jakoś nie śmieszą... :confused:
|
Cytuj:
To mnie rozwaliło. Dodam coś od siebie - Chuck Norris kiedy był na rooku rozdawał iteny z maina. Cipsoft specjalnie zmieniło siedzibe - Cuck Norris miał laga i dedł na demonie. Teraz poszukuje ich po całych niemczech. |
Jesteście żałośni...
|
A czy wszystkie musza smieszyc? Tibia w ogole nie jest smieszna, wiec czego sie spodziewaliscie?
|
Cytuj:
Chuck stary,nie modny. Może lepiej zamknąć temat? |
Cytuj:
A co ma Chuck do tibii? jakiś bez sensu post napisał aś/eś (?) |
Cytuj:
|
@up Wszystkie maja smieszyc ale poprostu sa nieudane, czytajacy nie ma humoru, sa nietrafione bla bla bla bla....
Cytuj:
Ty tez dude/nigga (?) =/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:22. |